Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Πάνος Πετρονικολος : Να δώσουν στη δημοσιότητα άμεσα το πόρισμα από το ΤΕΕ Αιτ/νιας από τον προσεισμικό έλεγχο καθώς και πυροπροστασίας των σχολικών κτιρίων του δήμου μας.


πηγη facebook  Panos Petronikolos

Παρακαλώ τον κ Δήμαρχο Ξηρομέρου Ιωάννη Τριανταφυλλάκη και κάθε αρμόδιο,τον αντιδ πολιτικής προστασίας τους υπεύθυνους των σχολικών κτιρίων.....

Να δώσουν στη δημοσιότητα άμεσα το πόρισμα από το ΤΕΕ Αιτ/νιας  από τον προσεισμικο  έλεγχο καθώς και πυροπροστασίας των σχολικών κτιρίων  του δήμου μας. Επίσης να μας γνωρίσουν το χρονοδιάγραμμα των εργασιών και μελετών που έχουν προγραμματιστεί προκειμένου να γίνουν οι απαιτούμενες παρεμβάσεις στα σχολικά κτίρια προκειμένου να συμμορφωθούν με το πόρισμα .

Καθώς η ασφάλεια των μαθητών προέχει.



10 σχόλια:

  1. ΦΙΛΕ ΠΑΝΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΜΜΕΣΩΣ.. ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ. ΑΣΧΟΛΕΙΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε γράφουν κανονικότατα . Οριζοντίως και πλαγίως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΠΕΤΡΟΝΙΚΟΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ; ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΟΥΚΕΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τράβα πλύσου πρώτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ζητησες και δεν στο έδωσαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κ. Πετρονικολέ γιατί δεν υποβάλλεται αίτηση σύμφωνα με τα προβλεπόμενα? Το να κάνετε αναρτήσεις μόνο και μόνο για να αυτοπροβάλλεστε δεν πρόκειται να πετύχετε τίποτα. Αίτηση λοιπόν και αν δεν σας απαντήσουν μέσα στην ορισθείσα απο το νόμο προθεσμία τότε προσφεύγετε στις αρμόδιες δικαστικές αρχές για τα περαιτέρω. Όλα τα άλλα που κάνατε είναι μόνο και μόνο για την προβολή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα γραφόμενα είναι δκας Πανουμ η αλλνου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δκατ είναι γιατί εχς προβλημα εσύ για γράψτα μας εσύ να σε δουμε

      Διαγραφή
  8. ΠΑΝΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ . ΜΕΧΡΙ ΤΙ ΤΑΞΗ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 8:36 έχεις απόλυτο δίκιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο