Τρίτη 2 Μαΐου 2023

Φεύγας: Οι πολίτες θα δώσουν δεύτερη ευκαιρία στην προκοπή


Από τη μία έχουμε μία σταθερή κυβέρνηση και από την άλλη μια ασταθή πρόταση διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος αυτό που κάνει είναι αντί να πει πως θα κυβερνήσει, προσπαθεί να μας πει με ποιους θα κυβερνήσει επισήμανε μεταξύ άλλων σε ραδιοφωνική συζήτηση στον Status 107 FM ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Φεύγας......

Όπως τόνισε ο κ. Φεύγας, από μόνες τους οι δυνάμεις ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ δεν αρκούν για να συγκροτήσουν κυβέρνηση συνεργασίας, κάτι που σημαίνει ότι αναγκαστικά, θα καταφύγουν σε συνεργασία και με έναν τρίτο πόλο, που αυτός δεν είναι άλλος από το κόμμα του κ. Βαρουφάκη, το ΜΕΡΑ25, με ότι αυτό συνεπάγεται εξαιτίας των απόψεων που πρεσβεύει όπως κρατικοποιήσεις, αλλαγή νομίσματος και κλείσιμο τραπεζών.

Αναφορικά με το ζήτημα των δημοσκοπήσεων, ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε ότι αυτές, σε παγκόσμιο επίπεδο, διενεργούνται με συγκεκριμένο τρόπο, κάτι που συμβαίνει και με όσες διενεργούνται και στη χώρα μας. Όπως τόνισε, τα όσα ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, να δίνονται στη δημοσιότητα τα δεδομένα των ερευνών χωρίς επεξεργασία και ανάλυση, δεν συμβαίνει πουθενά. Όπως τόνισε, ακόμα και όταν αυτές δεν ήταν ευνοϊκές για τη Νέα Δημοκρατία, ποτέ δεν μπήκε στη διαδικασία να τις αμφισβητήσει.

Τέλος, με τα όσα έχουν τεθεί στον δημόσιο διάλογο αναφορικά με διεξαγωγή τηλεμαχίας ανάμεσα σε Τσίπρα και Μητσοτάκη, ο κ. Φεύγας είπε ότι το κόμμα του δεν αρνήθηκε ποτέ το διάλογο. Είναι ανοιχτό στη συμμετοχή του αρχηγού του σε ένα ντιμπέιτ, αρκεί σε αυτό να πάρουν μέρος και οι αρχηγοί όλων των κομμάτων που εκπροσωπούνται στο ελληνικό κοινοβούλιο. Άλλωστε, όπως υπογράμμισε, οι εκλογές, δεν θα γίνουν ανάμεσα σε δύο προέδρους αλλά ανάμεσα σε κόμματα και αυτό είναι το πιο δίκαιο.

 

3 σχόλια:

  1. Μάσκες θα φοράμε στα εκλογικά κέντρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι πίνετε και δεν μας δίνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω αν θα δωθεί δεύτερη ευκαιρία, αλλά δεν ζούμε προκοπή. Προκοπή ζούν τα μέλη του μητρώου στελεχών. Οι ΔΑΠιτες. Πέντε δέκα οικογένειες. Οι υπόλοιποι βλέπουμε να μην μπορούμε να πάρουμε φέτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο