Σάββατο 20 Μαΐου 2023

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΡΟΡΑ ( ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΣΤΑΝΤΗΣ)


‘’ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ. Μακριά από πολιτικά γυρολόγους, επαγγελματίες της πολιτικής , διεφθαρμένους, λαμόγια και διαπλεκόμενους>>



Γράφει ο: Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής

Μαθηματικός 20/05/2023.......
Αγαπητοί Αναγνώστες

Στην άκρως τοξική ατμόσφαιρα που ζούμε ήρθε η ώρα να πάρει θέση ο κάθε πολίτης για το αύριο της πατρίδας μας, το δικό μας , των παιδιών μας. Ζούμε σε μία άκρως τοξική ατμόσφαιρα της παντοκρατορίας των μέσων μαζικής αποβλάκωσης κάθε είδους. Ζούμε σε μία άκρως τοξική ατμόσφαιρα βαθειάς κοινωνικής κρίσης, ηθικής σήψης, οικονομικής ανέχειας, φτωχοποίησης πολλών και ευημερίας των ολίγων, ελλείμματος Δημοκρατίας, Κράτους Δικαίου .

Άκρως τοξικής ατμόσφαιρας που η λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης έχει αναγάγει το ΧΡΗΜΑ ως υπέρτατο αγαθό και οδοστρωτήρα κάθε αντίστασης του ανθρώπου. Κυριαρχεί το δόγμα, Φάτους γιατί θα σε φάνε.

Ήρθε η ώρα να ΑΝΤΙΘΑΣΤΟΥΜΕ και ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ με τη ψήφο μας.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ.

Πάμε ΟΛΟΙ μαζικά στη κάλπη.




Αποφασίζουμε εμείς για εμάς και όχι οι τα γρανάζια της διαφθοράς, της διαπλοκής, της κλεψιάς, της υποτέλειας, της ανομίας, της φτωχοποίησης μας .

Γρανάζια που είναι εχθροί του Κράτους Δικαίου, του Κοινωνικού Κράτους της Υγείας, της Παιδείας, της αξιοπρέπειας μας, της ζωής μας, στο μέλλον μας , στο μέλλον των παιδιών μας.




Στον κυνικό πλανήτη των παγκοσμιοποιημένων ηλιθίων,

τους κλείνουμε την πόρτα.




«Και μην ανοίγεις όσο κι αν χτυπούν.

Φωνάζουν μα δεν έχουν τι να πουν». (Σεφέρης).




Αποδεικνύουμε στη πράξη ότι είμαστε

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ.

ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

14 σχόλια:

  1. Φίλτατε Κώστα. Εγώ πιστεύω ότι η πολιτική θα πρέπει να είναι επάγγελμα και όχι να βάζει υποψηφιότητα ο κάθε ανίδεος. Ας είναι πολλοί επαγγελματίες και να διαλέγουμε αυτόν που πιστεύουμε ότι θα κάνει την καλύτερη δουλειά. Θα πρέπει να δημιουργηθεί επίσης αντίστοιχο καδ και οι άνθρωποι αυτοί να πληρώνονται κανονικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υποδείξεις στον εαυτό σου και όχι στο λαό Άντε μας έχεις ζαλίσει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ κ. Τριαντακωνσταντή, τα μέσα μαζικής αποβλάκωσης όπως τα αποκαλείτε, σας δίνουν βήμα τόσα χρόνια στην περαιτέρω ενίσχυση της τοξικότητάς τους.

    Φυσικά εμείς αποφασίζουμε τι θα ψηφίσουμε και ευτυχώς όχι εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι όλοι ίδιοι φίλε Κώστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί τώρα δεν πληρώνονται καλά;
    Γιατί τα δίνουν όλα να εκλεγούνε;
    Γιατί τα λεφτά είναι ΠΟΛΛΑ.
    Γιατί έχουν πολλά ΠΡΟΝΟΜΙΑ
    Γιατί έχουνε την ΑΣΥΛΙΑ Δηλ την ΑΤΙΜΩΡΙΣΙΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗ. Αυτό λέγεται κατάργηση της Δημοκρατίας. Αν δεν είχαν την ασυλία ΔΕΝ θα τολμούσαν να κάνουνε ρουσφέτι . Το ρουσφέτι είναι παράνομη ενέργεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 8;14 μμ Αν δεν είσαι ένας από αυτούς που λέει μακριά το άρθρο , σίγουρα είσαι στο περίγυρό τους. Σε κάθε περίπτωση δεν είσαι ελεύθερος.
    Μακάρι να υπήρχαν πολλοί σαν τον αρθρογράφο ,που δεν τον γνωρίζω, να μπορούνε να εκφράζονται τόσο ελεύθερα. Την γνώμη του έγραψε. Δεν ζάλισε κανέναν . Το θάρρος του να γράφει επώνυμα σε ενόχλησε. Εσύ δεν έχεις όνομα; Ετοιμάζεστε να ψηφίσεις κάποιο λαμόγιο; Ντροπή και στους δύο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η διαπλοκή και η διαφθορά έχει κέντρο το τρίγωνο Πλατεία Συντάγματος, Πλατεία Κολωνακίου, Πλατεία Ομονοίας, επεκτείνεται στις Περιφέρειες και διαχέεται σε όλη την επικράτεια όπου έχει υπηρέτες μέχρι και το πιο απομακρυσμένο χωριό.

    Κομβικό ρόλο παίζουν τα πληρωμένα μέσα μαζικής αποβλάκωσης με την απροκάλυπτη προπαγάνδα και όχι ενημέρωση, οι μειωμένες ηθικές αντιστάσεις αδίστακτων αρπακτικών του δημοσίου χρήματος και βεβαίως οι πολίτες που δεν ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ. Πολίτες που στη μεγάλη τους πλειοψηφία ενδιαφέρονται για το δικό τους βόλεμα.

    ΔΕΝ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ.
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ.
    ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το κόμμα που υποστηρίζεις βρίσκεται σε προγενέστερο αιώνα ,ο κόσμος έχει αλλάξει! Φυσικά αυτό το ξέρετε αλλά σας βολεύει να σας ψηφίζουν το 5% και να σας φτύνει το 95%, διατηρείτε έτσι τις καρεκλίτσες σας ,συνδικαλιστές κ πολιτικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλοι Οι ΑΛΟΙ είναι ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ και διευθαρμενοι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τίμιους ΑΝΘΡΟΠΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΚΟΣΤΑΝΤΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΙΟΤΗΚΟΣ ΑΥΤΑ ΜΑΘΕΝΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για τα φιλαράκια Άκη ,Μαντέλη Γιάννο, Τσουκατο, Νεονάκη δεν βγάζεις άχνα είσαι μαζί τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τριαντακωσταντη τριαντακωσταντη η δεξιά σάρωσε παντού ρε παντού ο λαός ψηφιζει τη δεξιά γιατί μιλά τη γλωσα της αλήθειας και όχι τη ξύλινη και ψεύτικη γλωσα που μιλάς εσυ και ο ΣΥΡΙΖΑ σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τριαντακωσταντη κοιμήθηκες χτες το βράδυ η μηπως είχες αϋπνίες πολλές παρά πολλές ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πάρε τα χάπια σου να
    ηρεμήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τριαντακωσταντη τριαντακωσταντηλα η δεξιά είναι. Περήφανη γιατί αυτοι που την ψηφίζουν έχουν περηφάνεια και λεβεντιά και όχι κακομοιριά που έχεις εσυ επάνω στο κορμί σου ανελέητε που. Σε ταΐζει το ελληνικό κράτος και μιλάς ακόμα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο