Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

ΤΕ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ Συγκέντρωση το Σάββατο 6 Μάη στην παραλία του Αστακού


Με κεντρικό σύνθημα "Μόνο ο λαός σώζει τον λαό-Με δυνατό ΚΚΕ!", η ΚΟΒ Ξηρόμερου της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στην παραλία του Αστακού στο καφέ "Μπουκουβάλλα", το Σάββατο 6 Μάη (8.30 μ.μ.)....... 

Θα μιλήσει ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος. Θα χαιρετήσει ο Δημήτρης Κομπλίτσης, μέλος του ΤΓ της ΤΕ Αιτωλοακανρνίας, Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρόμερου με τη "Λαϊκή Συσπείρωση" και υποψήφιος Δήμαρχος. 


3 σχόλια:

  1. Παναγιώτης Χολής5 Μαΐου 2023 στις 6:25 μ.μ.

    Το Κ.Κ.Ε και η Λαϊκή Συσπείρωση ,στην υπόθεση της Π.Ο.Α.Υ Εχινάδων Νήσων και Αιτωλ/νιας, ήταν το πρώτο κόμμα της Βουλής που από την αρχή του αγώνα μας ήταν στο πλευρό της Επιτροπής Αγώνα και του δήμου Ξηρομέρου. Ο βουλευτής κος Νίκος Παπαναστάσης δυο φορές έκανε ερώτηση στη βουλή και στους υπουργούς για το θέμα μας. Ο ίδιος ο Γραμματέας του κόμματος κος Δημήτρης Κουτσούμπας μας συνάντησε, ως επιτροπή μαζί με τον δήμαρχο Γιάννη Τριανταφυλλάκη ,στα γραφεία στο Περισσό και άκουσε με προσοχή τα αιτήματά μας. Σε δυο επισκέψεις του στο ΑΓΡΙΝΙΟ και ανάλογες ομιλίες του,το κόμμα μας έδωσε βήμα και αναπτύξαμε τις θέσεις μας για την Π.Ο.Α.Υ .Ο Βουλευτής του κόμματος κος Νίκος Παπαναστάσης πολλές φορές στην περιοχή μας μίλησε για το θέμα και ήταν παρόν στην εκδήλωσή μας στο ΚΑΡΑΒΕΛ.. Η Λαϊκή συσπείρωση στο δήμο μας είναι μέλος της επιτροπής αγώνα και είναι πάντα δίπλα στην Επιτροπή.
    Τα γράφω τα παραπάνω για να αποτυπωθούν οι αλήθειες, με πράξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πεσμας και ποιος εισαι 6:25. Ετσι να ξερουμε. Εκτος κι αν φοβασαι κατι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο