Κυριακή 14 Μαΐου 2023

«ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 4.443.555 ΕΥΡΩ»


Στην διαδικασία του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για τον ορισμό αναδόχου βρίσκεται το παραπάνω έργο που κατάφερε και πήρε η Δημοτική Αρχή και που εντάσσεται στο πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»......

Το αντικείμενο του έργου είναι η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ.

Αναλυτικά θα γίνουν εργασίες στην ΔΕ ΑΝΑΚΤΟΡΙΟΥ (Θυρρειο,Παλιονήσι, Δρυμός, Παλιάμπελα, Αγιος Νικολαος- Μοναστηράκι ), στην ΔΕ ΠΑΛΑΙΡΟΥ (Πλαγιά, Περατιά, Πογωνιά, Πάλαιρος, Σκλάβαινα) και στην ΔΕ ΜΕΔΕΩΝΩΣ (Κονοπίνα, Τρύφου, Κομπωτή, Λουτράκι) , δηλαδή σε όλο το μήκος και πλάτος του Δήμου μας.

Η βελτίωση συνίσταται στην κατασκευή υπόβασης και βάσης και τέλος ασφαλτόστρωση καθ όλο το μήκος και το πλάτος του με ασφαλτοτάπητα κυκλοφορίας.

Παράλληλα προβλέπεται η κατασκευή μικρών τεχνικών έργων για την απορροή των ομβρίων υδάτων και η κατασκευή τοίχων αντιστήριξης σε διάφορα σημεία του δρόμου.

Θα γίνει σήμανση των δρόμων με πινακίδες επικινδύνων θέσεων και ρυθμιστικές καθώς και τελική διαγράμμιση του οδοστρώματος με υλικό υψηλής αντοχής και αντανακλαστικότητας τουλάχιστον στις δύο πλευρές της διατομής των δρόμων.

Το έργο εντάσσεται στο πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

Δύναμή Πολιτών. Διεκδικούμε, αναλαμβάνουμε και υλοποιούμε έργα που στηρίζουν τους αγρότες. Δημιουργούμε υποδομές και είμαστε πάντα στο πλευρό των αγροτων.

9 σχόλια:

  1. ΜΥΤΟΚΟΛΟ Δήμαρχε το ξέρεις πως και τα θυμήθηκες όλα τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στη Πογωνιά η άσφαλτος θα πέσει κατά μεγάλος στη διαπλοκή. Ζητείται επώνυμη διάψευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στη Ζαβέρδα κάποιες διανοίξεις σε αγροτικές περιοχές με ποιες αποφάσεις, και ποιου οργάνου έγιναν; Με ποιες μελέτες και με ποιους προϋπολογισμούς; Ζητείται επώνυμη διάψευση. Βέβαια τώρα θα ασφαλτοστρωθούνε. Ζητείται διάψευση.
    Στη Πογωνιά για διάνοιξη αγροτικού δρόμου μετά από αίτημα με υπογραφές 25 Δημοτών ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου από το 2021 , γράφεται στα παλιά υποδήματα τόσο της Δημοτικής Αρχής όσο και της Προϊσταμένης της Τεχνικής Υπηρεσίας. Ζητείται επώνυμη διάψευση. Έχετε ΄όμως κατά νου , ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ. Τη κατάλληλη στιγμή θα ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.
    Αντιπολίτευση υπάρχει στο Δήμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έργα και όχι λόγια ρε κασοληδες που θέλετε και δημαρχεια .ο αποστολακης είναι ο δήμαρχος του λαού και ο λαός στις εκλογές θα του δώσει ένα 45% την πρώτη Κυριακή. Παραιτηθείτε οσο πιο γρηγορα μπορείτε γιατί ο λαός έχει ξεσηκωθεί υπέρ του αποστολακη. Όλα τα κόλπα που παίζοντε εναντίον του αποστολακη θα αποδειχτούν μπούμεραγκ για κασολα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα αλήθεια ξεσηκωθηκε και πήγε στους άλλους. Χαχαχα. Δεν υπάρχει πουθενά Αποστολάκης. Κάθε μέρα κάποιος του φεύγει. Μάλλον για τρίτος πάει.

      Διαγραφή
    2. 11:14 μ.μ τραβα να πλαεσεις και τα λεμε σε μια 5ετια

      Διαγραφή
  5. Εκείνος ο ανύπαρκτος τριαντακωσταντης τα έργα τα βλέπει η μηπως είναι στραβός . Ο αποστολακης είναι ηγέτης τριαντακωσταντη και όχι ανύπαρκτος σαν εσένα που ζεις άλλου και θέλεις να κανείς κριτική για το παιχνιδάκι που παίζεις λες και ο λαός τρώει κουτόχορτο αλλά τέτοια έχεις σπουδάσει την προπαγάνδα και την παραπληροφόρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για ελάτε και στην Κατούνα να δείτε τι δρόμους έχουμε όλο λακκούβες πλην του κεντρικού δεν έχει μείνει αμάξι χωρίς ζημιά αλλά ακόμα περιμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσυ11:14 πάρε τη κάπα από τώρα και πηγαινε για ύπνο γιατί ένα πράγμα να ξέρεις ότι κασολας δεν υπάρχει πουθενα , ο αποστολακης σαρώνει παντού και οδεύει για το 50% από την πρώτη κυριακη. Είναι εφτάψυχος και θα το αποδείξει και πάλι σε κάτι μεμετια σαν εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο