Τρίτη 2 Μαΐου 2023

Πρόταση στο Ταμείο Ανάκαμψης για συντήρηση, σήμανση και ανάδειξη περιηγητικών διαδρομών στον Δήμο Ξηρομέρου, προϋπολογισμού 284.335,35 €.



Κατόπιν πρόσφατης απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, που αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και την εντοπίσαμε, άλλη μία πρόταση χρηματοδότησης στο Ταμείο Ανάκαμψης για συντήρηση, σήμανση και ανάδειξη περιηγητικών διαδρομών κατάθεσε ο Δήμος Ξηρομέρου, με στόχο οι επισκέπτες, αλλά και οι ντόπιοι να έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τη μοναδική ομορφιά του φυσικού τοπίου του Ξηρομέρου, μέσα από οργανωμένες και προστατευμένες διαδρομές.
Η πρόταση του Δήμου Ξηρομέρου είναι προϋπολογισμού 284.335,35 € και αφορά 3 υποέργα.
1ο Υποέργο: «Συντήρηση, σήμανση και ανάδειξη περιηγητικών διαδρομών στο Δήμο Ξηρομέρου». Ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 157.463,35 €.
2ο Υποέργο: «Αρχαιολογική Επίβλεψη του έργου “Συντήρηση, σήμανση και ανάδειξη περιηγητικών διαδρομών στο Δήμο Ξηρομέρου”». Ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 8.700 €.
3ο Υποέργο: «Προβολή Περιηγητικών Διαδρομών και Σημείων ενδιαφέροντος Δήμου Ξηρομέρου». Ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 118.172 €.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο της πρότασης και ευχόμαστε την επιτυχή κατάληξη και αυτής της πρότασης, με ένταξη και των 3 υποέργων και εξασφάλιση της χρηματοδότησης για ένα έργο τουριστικής ανάπτυξης.
mytikaspress.

5 σχόλια:

  1. εδω δεν εχουμε δρομους να παμε να μαζεψουμε τις ελιες οι περιηγητικοι δρομοι μας μαραναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι εντυπωσιακό που ο δημος σας συμμετέχει σε όλες τις προσκλήσεις για έργα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 284 χιλιάρικα. Ε ρε ημέρες δόξας που θα ακολουθήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε 3 χρόνια κάνουν ότι δεν έκαναν οι άλλοι 15

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγω το μονο που βλεπω ειναι πως για μια τετραετια σχεδον δεν εγινε κανενα εργο στα χωρια του ξηρομερου πλην του αστακου,αν γνωριζετε κατι ενημερωστε και εμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο