Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

Οι τελευταίες πινελιές στη νέα πλατεία του Μύτικα. Συνδέθηκε ο νέας τεχνολογίας led φωτισμός και ένα έργο ποιοτικής αναβάθμισης της καθημερινότητας, οδεύει προς χρήση απ' όλους τους πολίτες.




Προς το τέλος οδεύει το έργο της νέας πλατείας του Μύτικα....... Σήμερα με χαρά διαπιστώσαμε ότι τακτοποιούνται οι τελευταίες εργασίες και λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση αυτής της σημαντικής υποδομής για τον τουριστικό Μύτικα και την επισκεψιμότητα του, με το χρονοδιάγραμμα του συγκεκριμένου έργου να εξελίσσεται ομαλά και εντός των συμβατικών προθεσμιών για αυτούς που γνωρίζουν.
Πληροφορηθήκαμε ότι όταν τελειώσουν όλες οι εργασίες, θα γίνει ένας καλός καθαρισμός και πλύσιμο της πλατείας, όπως και μία συμμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, με απομάκρυνση υλικών και μπάζων από το έργο και απομάκρυνση των λυόμενων κατασκευών του παλιού Νηπιαγωγείου.


Λίγα λόγια για το έργο:

Το έργο μελετήθηκε το 2020 επί δημοτικής αρχής Τριανταφυλλάκη, από τους ειδικούς συνεργάτες του Δήμου Ξηρομέρου (δείτε εδώ).
Το έργο εντάχθηκε επί δημοτικής αρχής Τριανταφυλλάκη στο Πράσινο Ταμείο τον Δεκέμβριο του 2020 (δείτε εδώ).
Δημοπρατήθηκε επί δημοτικής αρχής Τριανταφυλλάκη τον Δεκέμβριο του 2021 (δείτε εδώ).
Ξεκίνησε η εκτέλεση του επί δημοτικής αρχής Τριανταφυλλάκη τον Ιούνιο του 2022 (δείτε εδώ).
Θα παραδοθεί επί δημοτικής αρχής Τριανταφυλλάκη.
Τα έργα δεν ανήκουν ποτέ σε καμία εκάστοτε δημοτική αρχή και σε κανέναν αυτοχριζόμενο ευεργέτη, γιατί γίνονται με δημόσιο χρήμα και οι εκάστοτε δημοτικές αρχές πράττουν απλά το καθήκον τους, άλλες με καλό αποτέλεσμα, άλλες με μέτριο και άλλες με κακό αποτέλεσμα, με τελικό κριτή τους δημότες.
Όλες οι δημοτικές αρχές έχουν συνέχεια και οφείλουν ότι έχουν παραλάβει από τους προηγούμενους, να το ολοκληρώνουν. Η διοίκηση Τριανταφυλλάκη με επίσημα έγγραφα και στοιχεία, ότι εντάξεις και χρηματοδοτήσεις παρέλαβε, ενδιαφέρθηκε, ασχολήθηκε αλλά κυρίως δούλεψε ακατάπαυστα για να τις κάνει δημοπρασία, να τις συμβασιοποιήσει, να τις εκτελέσει ΟΛΕΣ. Σε αυτό το κομμάτι, με επίσημα στοιχεία, η επιτυχία της ήταν απολύτως 100%, χωρίς να χάσει ούτε ευρώ χρηματοδότηση από αυτή που παρέλαβε.
Δυστυχώς δεν ισχύει το ίδιο για την προηγούμενη διοίκηση του ''ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ - ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ'', και των συνοδοιπόρων, που από αδιαφορία και ανικανότητα, «κατάφερε» να απολέσει εντάξεις και χρηματοδοτήσεις ύψους 5.605.143,49 € !!!
Με συγκεκριμένα επίσημα έγγραφα, μιλάμε για 7 έργα, που κατόπιν των απεντάξεων που έγιναν επί της προηγούμενης διοίκησης του ''ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ - ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ'', και των συνοδοιπόρων, χάθηκαν οριστικά για τον Δήμο Ξηρομέρου (δείτε εδώ).
Μιλάμε για ένα ποσό τεράστιο για το μικρό μέγεθος του Δήμου Ξηρομέρου, που είναι ακόμη πιο σημαντικό, αν συνυπολογίσεις την έλλειψη στοιχειωδών υποδομών από την οποία πάσχει ο Δήμος.
Την ευθύνη γι αυτό το πολύ δυσάρεστο για τον τόπο, δεν την έχει αναλάβει ποτέ κανένας και επιμελώς αποκρύπτεται αυτό σαν να μην έχει συμβεί.
Είναι πολύ άσχημο για κάθε Δήμο, μία δημοτική αρχή να κοπιάζει και να φέρνει πολλά χρήματα και να έρχεται η επόμενη και από αδυναμία δημοπράτησης, τα χρήματα να χάνονται και αυτό έγινε στο Δήμο Ξηρομέρου δυστυχώς, μόνο από τη διοίκηση του ''ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ - ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ'', και των συνοδοιπόρων.
Κλείνοντας το κείμενο μας συμπερασματικά θα λέγαμε ότι τα έργα ανήκουν αποκλειστικά και μόνο σε ΟΛΟΥΣ τους πολίτες, οι οποίοι δικαιούνται και απαιτούν, να βλέπουν την ποιότητα της καθημερινής τους ζωής να βελτιώνεται.

















































mytikaspress.

15 σχόλια:

  1. ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΜΗ ΚΟΙΤΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χρηματοδοτησεις 5.605.143,49 € χαθηκαν για τον Δημο

    μαλιστα

    ποιοι ηταν οι ενεργοι και οι ανενεργοι που κυβερναγανε τοτες η δεν ηξεραν τιποτα?

    δημαρχος ποιος ηταν?
    αντιδημαρχοι????
    δημοτικοι συμβουλοι συμπολιτευσης??
    αυτα ποιανου εργα ειναι????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δήμαρχε της Βόνιτσας μήπως πρέπει να μιμηθείς τον κ Τριανταφυλλακη και να πάψεις να εξυπηρετείς συμφέροντα τρίτων για τα ψηφαλακια!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μας λετε και κατι για το γηπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε λίγες μέρες όταν θα τελειώσει, θα διαβάσεις και για το γήπεδο Μύτικα ξανά που μπήκανε φώτα και για της Κανδήλας που μπήκανε φώτα.
      Μη βιάζεσαι

      Διαγραφή
  5. ο τριανταφυλλακης ειναι ενας πετυχημενος δημαρχος παροτι που με σχεδιο του δψσανε εναδιαλυμενο δημο
    αυτο καποιοι το προσπερνανε αλλα οχι ο κοσμος
    οποιος και να ειναι ο αντιπαλος του θα γνωρισει μια καθαρη ηττα απο το πρωτο γυρο γιατι ο κοσμος ειδε και εκανε τις συγκρισεις του

    δαγκωτο τριανταφυλλακη θα ριξει ο κοσμος που δεν ξαναγυρνα πισω σε αυτους που τα διαλυσαν ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πενία τέχνας εξετάζεται. Ένα μικρό έργο που μελετήθηκε και εκτελέστηκε επιτέλους από αυτή τη δημοτική αρχή και το έχουμε δει σε αναρτήσεις ουκ ολίγες φορές!!!! Αυτό και δύο τρία άλλα μικρά έργα είναι αδύνατον να δικαιολογήσουν τρία χρόνια εκτέλεσης μεγάλων έργων και εκατομμυρίων με μελέτη και έγκρισης προηγούμενων δημαρχιων. Τρία χρόνια αποτυχημένης πολιτικής και προοπτικής προόδου με σχέδιο και δράσεις κάτω του μετρίου. Διασπάστηκαν και έχασαν τεράστια δύναμη ενώ οι μεγάλες δυνάμεις ρύθμισης του πολιτικού τοπίου δεν τους ακολουθούν πλεον. Όλοι βλέπουν ότι δεν μπορούν. Θα χάσουν και το ξέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕ ΤΑ ΑΓΚΑΘΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

      Διαγραφή
    2. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ
      ΥΔΡΕΥΣΗ 6.500.000 εκατομυρια ευρώ
      ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΣΤΑΚΟΥ 2.000.000 εκατομυρια ευρώ
      ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΑ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ 1.000.000 εκατομυριο ευρώ
      ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΑ ΑΓΡΑΜΠΕΛΟ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΠΗΓΑΔΙΑ 500.000 μισο εκατομυριο ευρώ
      ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ 1.500.000 εκατομυριο ευρώ
      ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΥΤΙΚΑ 350.000 χιλιάδες
      ΑΝΤΙΠΛΥΜΜΗΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ μισο εκατομυριο 500.000ευρώ
      ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ 250.000 χιλιάδες ευρώ
      ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΟΛΩΝ 160.000 χιλιάδες ευρώ
      ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΤΗΡΙΩΝ 600.000 χιλιάδες ευρώ
      ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΛΥΖΙΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10.000.000 εκατομυρια ευρώ
      ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΟΔΟΠΟΙΕΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ ΚΑΙ ΦΥΤΕΙΩΝ 1.600.000 εκατομυρια
      ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΑΣΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΘΤΙΚΑ 400.000€
      ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΣΤΑΚΟΥ 150.000 ευρώ
      ΥΔΡΕΥΣΗ ΦΥΤΕΙΩΝ ΣΥΚΞ ΕΤΟΙΜΗ ΜΕΛΕΤΗ 5.000.000 εκατομυρια ευρώ
      ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΔΗΛΑ ΚΑΙ ΦΥΤΕΙΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ
      ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΧΩΡΙΑ
      ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΘΣ
      ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΟΔΟΠΟΙΙΕΣ
      ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ
      ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 150.000 ευρώ
      ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΜΕΑ 200.000 ευρώ
      ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΚΑΝΔΗΛΑΣ ΦΥΤΕΙΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ 150.000 ευρώ
      ΓΗΠΕΔΟ ΜΥΤΙΚΑ
      ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΥΤΙΚΑ
      ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΒΛΥΖΙΑΝΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ
      ΜΕΛΕΤΕΣ ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΟ 700.000€
      ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΣΤΑΚΟΥ 550.000
      ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΟΥ
      ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ
      ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΜΥΤΙΚΑ
      ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ
      ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΥΤΙΚΑ ΚΑΝΔΓΛΑ ΒΑΡΝΑΚΑΣ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ ΜΠΑΜΠΙΝΗ
      ΥΔΡΕΥΣΗ ΑΓΡΑΜΠΕΛΑ
      ΥΔΡΕΥΣΗ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ
      ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΣΤΑΚΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ
      ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ
      ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
  7. Αλιευουμε παντού από το διαδίκτυο ότι ολοι οι γειτονικοί δήμοι έχουν μεγάλα έργα. Εδώ η απόλυτη αποτυχία επί τέσσερα χρόνια με έργα Γαλουνη. Ο δήμος Ακτίου Βόνιτσας εκτελεί έργα με πολλά εκατομμύρια. Είναι πολύ μπροστά σε αναπτυξη σε παραλίες και σε χωριά. Όλοι το βλέπουν στη στασιμότητα στο Ξηρόμερο. Ποιος φταίει;;;; Μας τελείωσε η καραμέλα όλο οι προηγούμενοι;;;; Τέσσερα μηδενικά χρόνια χρόνια ανάπτυξης είναι λίγα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΑΒΕΡΔΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ; ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ. ΤΕ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ;

      Διαγραφή
  8. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΕΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΠΕΝΤΑΝΤΙ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΗΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟ 2019.ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΤΟ ΑΠΟ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 65% +++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολλά συγχαρητήρια.Στολίδι για το Μυτικα και το Δήμο μας.Ο τόπος αλλάζει ομορφαίνει και είναι πασιφανές παντού.Τώρα την πόρτα που βρήκε ο Τόλιας που την πέταξε ο πρόεδρος αλλά δεν την πέταξε ο πρόεδρος ας την ξύσουν βάψουν και ας τη βάλουν κάπου να πουν ότι κάτι έκαναν και αυτοί 😂😂😂.Κύριε Τριανταφυλλάκη μας άνοιξες τα μάτια τι γινόταν τόσα χρόνια.Μπράβο και πάλι μπράβο .Σε ευχαριστούμε για αυτά που κάνεις για αυτόν τον τόπο.Μόνο έτσι θα πάμε μπροστά.Μόνο μαζί σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΕΙΠΑΜΕ ΘΕΟΥΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ; ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ / ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΔΩΣΑ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο