Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Πληροφορούμαστε ότι επίκειται ανακοίνωση της ένταξης του βιολογικού καθαρισμού της Δ.Ε. Αλυζίας. Η μοναδική δημοτική αρχή της διοικήσεως Γαλούνη & συνεργατών, με απεντάξεις έργων και απώλεια εκατομμυρίων ευρώ προηγούμενων δημοτικών αρχών.


Πληροφορούμαστε ότι επίκειται πολύ σύντομα, ανακοίνωση της ένταξης του βιολογικού καθαρισμού της Δ.Ε. Αλυζίας,...... ενός έργου που είχε ενταχθεί επί δημοτικής αρχής του αείμνηστου Πυθαγόρα Σαμαρά και απαντάχθηκε επί δημοτικής αρχής του κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη και των συνεργατών του δημοτικών συμβούλων.
Δυστυχώς αυτή η απένταξη δεν ήταν η μοναδική επί της διοικήσεως του κ. Γαλούνη και τον συνεργατών του. Σας παρουσιάζουμε έναν πίνακα που δεν πρόκειται να σας τον δείξουν ΠΟΤΕ και δεν τον συνυπολογίζουν στο λογαριασμό, για να βγάλουν ορθά συμπεράσματα για την αποτελεσματικότητα της αποτυχημένης κατά εμάς διοίκησης Γαλούνη.
Η δημοτική αρχή Γαλούνη & συνεργατών, είναι η μόνη δημοτική αρχή Ξηρομέρου που έχει καταγράψει στο βιογραφικό της απεντάξεις έργων και απώλεια εκατομμυρίων ευρώ χρηματοδοτήσεων που είχαν εξασφαλίσει προηγούμενες δημοτικές αρχές για τον Δήμο Ξηρομέρου.
Συγκεκριμένα μιλάμε για 7 έργα συνολικού προϋπολογισμού 5.605.143,49 €, που κατόπιν των απεντάξεων χάθηκαν για τον Δήμο Ξηρομέρου. Όπως καταλαβαίνετε όλοι, αυτονόητα η κύρια ευθύνη σε αυτές τις περιπτώσεις, βαραίνει την διοίκηση επί της οποίας γίνονται οι απεντάξεις.
Προειδοποιούσε τότε η δημοτική παράταξη της ελάσσονος αντιπολίτευσης ''Συμπολιτεία Ξηρομεριτών'' με παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο (δείτε εδώ), το ίδιο και οι δημοτικοί σύμβουλοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ.κ. Χρήστος Κολοβός και Γιάννης Τριανταφυλλάκης (δείτε εδώ). Απάντηση καμία από τον κ. Γαλούνη και τους συνεργάτες του, απεντάξεις και απώλεια εξασφαλισμένων χρηματοδοτήσεων εκατομμυρίων ευρώ.
Δείτε εδώ το σχετικό αρχείο excel, που περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες των απενταγμένων έργων συνοδεία ΠΑΝΤΑ συνδέσμων των επίσημων εγγράφων.
Πίνακας ανάλογος απεντάξεων, δηλαδή αφαίρεσης εξασφαλισμένων χρημάτων για τον Δήμο Ξηρομέρου, δεν υπάρχει επί διοίκησης Τριανταφυλλάκη και ευχόμαστε για το καλό του Δήμου να μη ξανά υπάρξει ποτέ, για καμία δημοτική αρχή. Μόνο εντάξεις να έχουμε.

mytikaspress.

9 σχόλια:

 1. ο πίνακας τα λέει όλα για το έργο της προηγούμενης πενταετίας
  απεντάξεις εκατομμυρίων ευρώ
  αδυναμία δημοπρατήσεων
  άδεια ταμεία
  δάνεια
  χρέη
  απευθείας αναθέσεις αέρας κοπανιστός
  μαύρα ταμεία
  μαύροι εργαζόμενοι
  ειδικοί συνεργάτες επίσημοι και ανεπίσημοι
  φωτισμός, καθαριότητα και ύδρευση τραγική
  υπηρεσίες διαλυμένες
  παροπλισμένα πλοία στο κόλπο του Αστακού πήγατε να φέρετε
  στις ιχθυοκαλλιέργειες ΠΟΑΥ φτιαχνόταν και δεν κάνατε τίποτα ή μάλλον κάνατε, κρύψατε την ΠΟΑΥ από το δημοτικό συμβούλιο
  ανεμογενήτριες μπήκαν απέναντι από τον αστακό και πίνουμε καφέ και τις βλέπουμε και δεν είπατε κουβέντα

  αυτό ήταν το έργο σας και επαίρεστε και από πάνω??????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κάνανε καλη .....δουλειά στις απεντάξεις έργων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ξεκινήσατε πάλι παπαγαλάκια τριανταφυλλάκια, για τις απεντάξεις φταίνε οι προηγούμενοι από εμάς. Εμείς ποτέ! εξάλλου είχαμε σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούμε, όπως το να πάρουμε κανένα δάνειο και να καταχρεώσουμε τον Δήμο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η βλακεία δεν εχει όριο . Ποιος φταίει ; Το 2015 και 2017 φταίει η προηγούμενη διοίκηση . Τι δεν καταλαβαίνεις . Και εννοείται και η αντίστοιχη υπηρεσία .

   Διαγραφή
 4. Τέτοιο κόλλημα με το γαλουνη πια!! Είπαμε κρίθηκε τέλος. Αυτό είναι εμμονή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το Γαλουνη φοβούνται.
   Ποιον να φοβηθούν το Γεωργούλα;
   Η τον Πετρονικολο;
   Τους ισχυρούς φοβούνται και μάχονται.

   Διαγραφή
 5. Κ ο γκολιας ηταν απων για το βιολογικο της αλυζιας κ ελεγε στα καφενεια οτι θα πληρωνει ο κοσμος 1000 ευρω..τι ψηφιζουμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Δεν κρίθηκε μόνο ο Γαλουνης αλλά και οι ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΛΙΒΑΝΗΣ. .ΟΧΙ ΞΑΝΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Έργα της Περιφέρειας και τα παρουσιάζουν ως έργα του Δήμου. Συνεχίστε ψεύτες το έργο σας γιατί μόνο στο ψέμα είστε καλοί. Στα υπόλοιπα έργα που φτιάχνετε με χρηματοδοτήσεις άλλων σκάνε οι πλακέτες, τα κουδούνια, το σταμπωτό κτλ

  ΑπάντησηΔιαγραφή