Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Κοπή Πίτας-Ετήσιος Χορός Πολ. & Μορφ. Συλ. "Το Αιτωλικό"


Σε μια βραδιά γεμάτη κέφι, τραγούδι και χορό πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και ο Ετήσιος Χορός του Συλλόγου μας. Τα μέλη μας, για άλλη μια φορά βρέθηκαν κοντά στον Σύλλογο και αντάλλαξαν ευχές για μια ευτυχισμένη και δημιουργική χρονιά.....



Στην αρχή της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αντ. Χαραλάμπους και ο Γραμματέας του Συλλόγου Μιχ. Κότσαρης, έκαναν μια σύντομη παρουσίαση των δράσεων της χρονιάς και μαζί με το υπόλοιπο ΔΣ έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα. Η τυχερή που κέρδισε το φλουρί Κατερίνα Κοτσόργιου, η οποία κέρδισε και ένα εισιτήριο για την επικείμενη εκδρομή του Συλλόγου μας στα Ζαγοροχώρια. Έπειτα το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Συλλόγου, με τη δασκάλα του κα Λένα Καλόκληρου, παρουσίασε χορούς από την περιοχή της Νάξου. Στην συνέχεια, οι χοροί συνεχίστηκαν μέχρι νωρίς το πρωί. Παράλληλα πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος κλήρωση με 5 μεγάλα δώρα προσφορά του Συλλόγου και κάποια μικρότερα προσφορά καταστημάτων του Αιτωλικού και του Μεσολογγίου, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για τις χορηγίες τους.

Το Δ.Σ επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες του στα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας που ήταν κοντά μας σε αυτήν την όμορφη εκδήλωση, στο Δήμαρχο κ. Κ. Λύρο, καθώς επίσης και σε όλους τους εκπροσώπους του Δήμου και των Τοπικών Κοινοτήτων Μεσολογγίου και Αιτωλικού, όπως επίσης και στους εκπροσώπους της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας.

Η παρουσία του κόσμου δικαίωσε την προσπάθεια των ανθρώπων του συλλόγου και τη δουλειά που γίνεται σε πολλούς τομείς για το καλό του τόπου μας, δίνοντας δύναμη στα μέλη του Δ.Σ. για ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια και δημιουργικό έργο τη νέα χρονιά.

Και του χρόνου με υγεία!

Δείτε Περισσότερες Φωτογραφίες:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο