Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Δήλωση του Νίκου Παπαναστάση, βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, για τα απαράδεκτα περιστατικά με τα «εντέλλεσθε», στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου


Οι ενέργειες με τα «εντέλλεσθε» της 6ης ΥΠΕ, σε γιατρούς στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου και τα περιπολικά για να τους οδηγήσουν σε εφημερίες, είναι απαράδεκτες!...

Την ευθύνη φέρει η κυβέρνηση της ΝΔ και η διοίκηση της 6ης ΥΠΕ, που αντί να υλοποιήσουν τα αιτήματα, της Ένωσης Ιατρών του νομού και των Σωματείων των Εργαζομένων, για ενίσχυση των Δομών Υγείας, προχωρούν σε τέτοιες ενέργειες λες και είναι οι γιατροί εγκληματίες.

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος, από το να πάρει την κατάσταση στα χέρια του ο λαός του νομού, με τους φορείς του, μαζί με την Ένωση των Ιατρών και τα Σωματεία των Εργαζομένων στις Δομές Υγείας, για να διεκδικήσουν την πλήρη στελέχωση, σε προσωπικό και μέσα.

Οι κυβερνήσεις διαχρονικά μας άφησαν απροστάτευτους! Δεν έβγαλαν κανένα συμπέρασμα από την πανδημία, για την ανάγκη ενός σύγχρονου Συστήματος Υγείας Δημόσιου και Δωρεάν, για όλους!

Ο λαός του νομού με τις διεκδικήσεις του, να συναντηθεί με το ΚΚΕ στις επερχόμενες εκλογές, τη μόνη δύναμη που στηρίζει τα αιτήματά του, μέσα και έξω απ’ τη βουλή. Δυνατό ΚΚΕ σημαίνει δυνατός ο λαός, απέναντι στη δεδομένη αντιλαϊκή πολιτική της σημερινής και των επόμενων κυβερνήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο