Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Η κοπή πίτας της ΠΑΝ.ΣΥ ένωσε όλους τους Αιτωλοακαρνάνες, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023



Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 5:30 μ.μ. - 9:00 μ.μ., η Αιτωλοακαρνανική γιορτή – κοπή βασιλόπιτας της ΠΑΝ.ΣΥ., στο Ξενοδοχείο Royal Olympic Hotel - Αθανασίου Διάκου 28, Αθήνα(στάση Μετρό - Ακρόπολης).Η προσέλευση των φίλων Αιτ/νων ήταν πραγματικά εντυπωσιακή, για άλλη μια χρονιά, κάτι που έχει σταματήσει πλέον να μας εκπλήσσει καθώς τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια δυναμική και αυξανόμενη πορεία της συγκεκριμένης εκδήλωσης.
Δείτε πολλές φωτο .......
Η μεγαλύτερη αίθουσα του ξενοδοχείου γέμισε ασφυκτικά από Αιτωλοακαρνάνες και φίλους που τίμησαν την εκδήλωσή.
Η ΠΑΝ.ΣΥ ενώνει όλους τους Αιτωλοακαρνάνες, είναι μια μεγάλη οικογένεια και η ελπιδοφόρα δύναμη των ετεροδημοτών, λειτουργεί προς όφελος του κοινού καλού για το Νομό μας.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ. κ. Παναγιώτης Ηλ. Χολής, καλωσόρισε τους καλεσμένους Ευχαρίστησε τους συνεργάτες του στο Κ.Σ και όσους εθελοντικά βοήθησαν στην άρτια οργάνωση και υλοποίηση του προγράμματος.

Ο πρωθιερέας του Ιερού ναού Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά πατήρ Βασίλειος Πόπης ευλόγησε την πίτα, που κόπηκε από τον πρόεδρο και μοιράστηκε στις ομοσπονδίες και στους προσκεκλημένους.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάβανε: παρουσιάσεις παραδοσιακών χορών από τα χορευτικά  των πολιτιστικών συλλόγων:

Χαλκιοπουλιτών Βάλτου (Χοροί Ρούμελης - Ηπείρο) Στρανωμιτών Ναυπακτίας (Χοροί Αργιθέας). Περδικακιωτών Βάλτου (Νησιώτικα - Νάξος).


Βράβευση του παλαίμαχου Αιτωλοακαρνάνα διεθνή ποδοσφαιριστή Στράτου Αποστολάκη για την πλούσια πολυετή σταδιοδρομία του σε συλλογικό και σε εθνικό επίπεδο.

Στη συνεχεια παραδοσιακά τραγούδια με ζωντανή ορχήστρα:

Νίκος Βλαχοδήμος - Ελένη Βίτσα τραγούδι, Ταξιάρχης Βλαχοδήμος κλαρίνο,


Κώστας Κουλτούκης κιθάρα, Χρήστος Τσαμπόκαλος βιολί.


Χορός με όλα τα χορευτικά και τους καλεσμένους μέχρι το πέρας της εκδήλωσης.


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ


































































































































































































































































2 σχόλια:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο