Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

Απόστολος Πανταζής : Ξηρόμερο - Όσα σχόλια και εάν γραφτούν αν δεν αλλάξουμε νοοτροπία τίποτα δεν αλλάζει - αν δεν αλλάξουμε εμείς ο τόπος θα συνεχίσει να μαραζώνει κάθε μέρα και περισσότερο……….


πηγη facebook : Tolis Anp


Ξηρόμερο - Όσα σχόλια και εάν γραφτούν αν δεν αλλάξουμε νοοτροπία τίποτα δεν αλλάζει - αν δεν αλλάξουμε εμείς ο τόπος θα συνεχίσει να μαραζώνει κάθε μέρα και περισσότερο……….


Παρατηρώ ‘’χαμένες δυνατότητες του παρελθόντος’’ που ιδανικό θα ήταν να γύριζε ο χρόνος πίσω αλλά δε γίνεται γιατί προχωράμε μπροστά,γιατί υπάρχει το αύριο που δίνει τη δυνατότητα να γίνει κάτι καλύτερο από ότι έγινε χθες και αναρωτιέμαι,τελικά αξίζει;;;; Αξιζει να ασχολείσαι όταν μάλιστα έχεις διαδρομή και προσφορά στη ζωή σου καταγράφοντας πολλά χιλιόμετρα;

Όταν όλοι αυτοί οι σημερινοί ,πονηροί σχολιαστές,οι τότε χαμογελαστοί απέδειξαν περίτρανα τη διαφορά μεταξύ χαμόγελου,γέλιου και γελοιότητας;

Ονόματα να μη λέμε,άλλωστε ο κάθε ένας γράφει το όνομα του και το τιμά ανάλογα.

Μα ο Αιντσαιν πειραματίστηκε τόσα πολλά,αλλά για την ανθρώπινη βλακεία όταν μίλησε αναζητώντας βρήκε τοίχο,χάθηκε στο άπειρο …… Αν ο Αιντσαιν βρήκε τοίχο πως θα μπορούσαμε εμείς σήμερα να το ξεπεράσουμε;

Η ζωή είναι ένας σκληρός δίσκος που καταγράφει,όλα τα πάντα,αλλά δυστυχώς η μνήμη αυτού του δίσκου προδίδει, προδίδει γιατί ο άνθρωπος του αρέσει να ξεχνάει γρήγορα,ξεχνάει ανθρώπους ,ονόματα ,πρόσωπα ,καταστάσεις,αυτούς που προσέφεραν,αυτούς που έκαναν κακό,και πολύ περισσότερο αυτούς που κάποτε τους ευεργέτησαν άπλωσαν το χέρι σε μια προσπάθεια να τους συμπαρασύρουν στο όνειρο αλλά προτίμησαν τη προδοσία και τη «ψάθινη» καρέκλα.

Τελικά πόσο ωραία ταιριάζουν οι στοίχοι τραγουδιών στις περιπτώσεις, πόσο ωραία ταιριάζουν οι στοίχοι του τραγουδιού της Νατάσας Μποφίλιου «Μέχρι το τέλος» που λέει: ‘’όχι που τρέμω το Σταυρό αλλά που δε μπορώ να βρω χρυσά καρφιά που να αξίζουν τη θυσία’’

Πάντα μας ενθουσιάζαν τα μεγάλα και καλοβαλμένα λόγια ,τα χτυπήματα στη πλάτη στα καφενεία,τα ψεύτικα χαμόγελα ,τα πονηρά βλέμματα και οι τεχνητές αναρτήσεις όλο υπονοούμενα,που ναι μεν μας έκαναν να ονειρευόμαστε ,αλλά όμως όδευαν με μαθηματική ακρίβεια σε εφιάλτη, ή μήπως ζούμε κάτι διαφορετικό σήμερα που οι οφθαλμαπάτες οι λεκτικές απομυθοποιήθηκαν και οι ζωές μας εξευτελίστηκαν; Πόσα αλλά χτυπήματα στη πλάτη; Πόσες άλλες ψεύτικες αγκαλιές με τις γριούλες στις αυλές; θυμήθηκαν ξαφνικά την εκκλησία και έγιναν οι βαθιά θρησκευόμενοι ποζάροντας πρώτη θέση ;;;Και να που ξαφνικά έκανε την εμφάνιση του το ουίσκι και οι ζεϊμπεκιές που πριν ενοχλούσαν - δάσκαλε που δίδασκες!!!!!…. Όλα στο βωμό της προβολής, μα πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει ο άνθρωπος και πόσο γελοίος μπορεί να καταντήσει……..ποιά επιστημονική εξήγηση ταιριάζει εδώ - α ρε Αιντσαιν. - Το υποσυνείδητο.

Πολύ σύντομα τον Οκτώβριο του 2023,οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν για ακόμα μία φορά,εκείνους που θα τους εκπροσωπήσουν στο δημοτικό συμβούλιο,εκείνους που θα διαχειριστούν το τόπο με πολλά χρήματα,από τις φορολογίες των πολιτών,εκείνους που θα αποφασίζουν για τα δημοτικά τέλη όπως και όποτε εκείνοι κρίνουν στέλνοντας το πεσκέσι για πληρωμή.

Εκείνους που θα έχουν το δικαίωμα στις απευθείας αναθέσεις!!! Ναι για αυτούς που χτυπάνε τις πλάτες στα καφενεία ,έτσι ναι με πλατιά ,ψεύτικα χαμόγελα,ψεύτικα βλέμματα,καλόχτενισμένα μαλλιά και makeup,αυτούς που θα διαχειριστούν τα χρήματα των πολιτών ,των αγροτών ,των κτηνοτρόφων των αλιέων που πασχίζουν καθημερινά.

Δυστυχώς,το "θλιβερό” δεν είναι μόνο πως εξαιτίας των λανθασμένων επιλογών και της εξαπάτησης πήγε ο τόπος πίσω,το τραγικό είναι πως δεν καταλαβαίνουμε και δεν κάνουμε καμία προσπάθεια να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα…Συνεχώς οι άλλοι θα είναι οι φταίχτες, πάντα την κατσίκα του γείτονα θα μισούμε, πάντα θα στρεφόμαστε κατά της αριστείας και των επιτυχημένων.

Για όσους δεν κατάλαβαν,για εμένα η τοπική αυτοδιοίκηση δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός,δεν είναι μέσο εξουσίας ,άλλωστε την έχω ζήσει και πολύ περισσότερο μέσω της επαγγελματικής μου καριέρας ,κατέχοντας διευθυντικές θέσεις καλά αμειβόμενος και μετέπειτα της επιχειρηματικής μου δραστηριότητας που πιστέψτε με είναι πολύ πιο όμορφα εκεί μέσα.

Όμως,τρέφω ειλικρινή συναισθήματα για τον τόπο μου,που έχει τεράστιες δυνατότητες και ειλικρινά θλίβομαι για το ψέμα,την εξαπάτηση,την αδιαφορία και την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα,μακράν πίσω άλλων περιοχών που βρίσκονται σε συνεχή τροχιά ανάπτυξης.

Θλίβομαι για όλους όσους συγκαλύπτουν με το τρόπο τους,την ειρωνεία τους,τις άστοχες αναρτήσεις όλο υπονοούμενα γιατί δεν υπάρχει το σθένος να βγουν μπροστά να μιλήσουν ,να αντικρούσουν τα κακώς κείμενα,αυτές οι νοοτροπίες είναι που καλλιεργούνται συστηματικά και πήγαν το τόπο πίσω.

Θλίβομαι ακόμη για ανθρώπους που πίστεψα ότι θα μπορούσαν να δημιουργήσουν αλλά δυστυχώς φάνηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και έχουν το θράσος να εμφανίζονται ξανά σήμερα αυτοί και τα φαφούτικα παπαγαλάκια τους - ντροπή και αίσχος.

Οι πολίτες αυτή τη φορά θα πρέπει να σκεφτούν καλά,πολύ καλά και να απαιτήσουν όλα όσα δικαιούνται και τους έχουν στερηθεί,να απαιτήσουν τη ζωή που τους αξίζει και τους έχει στερηθεί,να θυμηθούν και να μιλήσουν για τα ψεύτικα λόγια τις προεκλογικές υποσχέσεις,τη κοροϊδία,να σκεφτούν τι έχουν και τι θα ήθελαν να είχαν, να ξεγυμνώσουν τους ψεύτες, να μη δεχτούν άλλες «ζεϊμπεκιές» είς βάρος τους,οποίος θέλει «ζεϊμπεκιές» και μάρκες να τις πλήρωση από τη τσέπη του και όχι από τα ψεύτικα τιμολόγια των απευθείας αναθέσεων.

Δε θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες η πραγματική αλλαγή είναι επιτακτική τώρα!!!

Ο τόπος μας βρίσκεται στη χειρότερη κατάσταση από κάθε άλλη φορά, ΜΗΔΕΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, αυτά τα λίγα πλακόστρωτα που φαίνονται στάχτη στα μάτια που δεν είναι καν ανάπτυξη είναι με ξένες πλάτες,αποδεδειγμένα έργα προηγούμενων δημοτικών αρχών και περιφέρειας - οι πολίτες πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους τώρα! Να απαιτήσουν να μη φοβηθούν κανέναν… κανέναν και να θυμάστε οι διοικούντες της δημοτικής αρχής δεν παρέχουν εθελοντισμό,αντιθέτως είναι καλά αμειβόμενοι από τη φορολογία των πολιτών,τα χρήματα των πολιτών διαχειρίζονται…..

Τελικά ΝΑΙ αξίζει,για το τόπο μας ΝΑΙ αξίζει να αγωνιστούμε,αν όλες οι φωνές ενωθούν,αν όλοι όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται και μπορούν απαλλαγμένοι από εγωισμούς,επιβάλλεται να καταδικαστούν τα κακώς κείμενα,να πάει ο τόπος μπροστά,διαφορετικά θα παραμείνει στη μοίρα του και πάλι θα λέμε τίποτα δε άλλαξε ξανά και ξανά,τα χρόνια θα περνάνε και ο τόπος θα καταντήσει μια κουκίδα της Αιτωλοακαρνανίας που θα συνεχίσει μεν να λέγεται Ξηρόμερο αλλά που θα περνάνε απ´ έξω οι τουρίστες για Πάλαιρο Λευκάδα κα αναπτυγμένα μέρη.

Υ.Γ. Μήπως αναρωτιέστε τι θα γίνει τώρα μετά από αυτή την ανάρτηση μου;

Στις επόμενες ώρες κάποιος από τη δημοτική αρχή θα αναρτήσει κάτι,τάχα μου πρόθεση μελέτης,κάποιο κλάδεμα,κάποιο καθαρισμό από κάποιο ρέμα συνοδευμένο από φωτογραφίες, κάποιο τυχαίο έγγραφο ή ίσως κάποιος φίλος πρόεδρος ή ίσως κάποιο φιλικό τους blog θα αναλάβει να κάνει τη δουλειά,κάτι τέτοιο, καθαρά για επικοινωνιακό σκοπό ως συνήθως πράττουν,γιατί έτσι πολύ απλά τους έχει συμβουλέψει (το πουλάκι μπούφος) ο επικοινωνιολόγος,μόνιμη τακτική σε μια προσπάθεια συγκάλυψης των πεπραγμένων και συνεχής εξαπάτησης των πολιτών αναρτώντας κάτι άλλο,προσπαθώντας συνεχώς να κουκουλώνουν τη πραγματικότητα να τραβούν τα βλέμματα αλλού να μην ακούγονται άλλες φωνές.

Η απορία είναι (το πουλάκι μπούφος) ποιος το ταΐζει και από που;;;; Από ποια απευθείας ανάθεση τρώει κανναβούρι;;;;;;

Όπου πας, εκεί βρίσκεσαι………..

Απόστολος Πανταζής

87 σχόλια:

  1. όταν άλλοι φώναζαν μή μή μή ,
    εσύ Τόλη υπεράσπιζες στα τοπικά κανάλια
    το αποτυχημένο δημοτικό καθεστώς ΓΑΛΟΥΝΗ-ΠΑΝΤΑΖΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ενασχόληση με τα κοινά ειναι σοβαρό θέμα . Και συ το διαχείριστικες λάθος και αποτυχημένα . Δεν βλάπτει και λίγο κριτική στον εαυτό μας . Τι εκανες για το ξηρομερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ύστερα από τις εκλογές του 2014 με τον κομβικό ρόλο που έπαιξες ως προς την εκλογή Δημάρχου και εν συνεχεία την 5ετη διακυβέρνηση του δήμου από την δική σας παραταξη που είχε σαν αποτέλεσμα να αφήσετε ένα δήμο χρεοκοπημένο χωρίς έργα και χωρίς μελέτες. Τώρα ήρθε η ώρα να μας πεις γελοίους και βλάκες.
    Ευχαριστούμε Αποστολή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι μελέτες ήταν όλες από τη. Παράταξη γάλουνης που δουλευτηκαν... Αν κυβερνούσε λοιπόν ο γάλουνης δεύτερη τετραετία τα έργα που υπερθεματιστηκε ο τριανταφυλλ θα ήταν έργα γάλουνης αλλά σας ποτίζει με γλυκολογα σε συνδιασμό με τα μπλογκ της καρδιάς του και πιστεύετε ότι σας λένε εμμέσως

      Διαγραφή
  4. Έλα ρε τολη τώρα τρέλα μας πουλας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κύριε Αποστολη , να σε ρωτήσω ?? όταν ήσουν αντιδήμαρχος σε ποσά χωριά πηγές? ποσα προβλήματα έλυσες??? γιατί κανείς δεν σε θυμάται βρε παιδί μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα τα έλυνε ο κ Γεωργούλιας, ο Αποστόλης λόγω επαγγέλματος πολλές φορές έλειπε.

      Διαγραφή
  6. πρέπει να έχει πέσει πολύ γκρίνια στους ενεργούς πολίτες! Φήμες λένε ότι πλακώθηκαν μετά ξυ τους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΣΤΥΛ ΣΤΑ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΟΥΙΣΚΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΙΤΣΕΣ. ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΣΑΜΕ.

    https://youtu.be/dtKmWw6fJPg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΡΑΖΩΝΕ ΚΑΙ ΞΕΡΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΣΑΣ
    ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΘΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
    ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ? ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ?
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΑΡΑ.

    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λες ότι εδιωξες τους τοξικούς αλλά κράτησες τον πιο τοξικό. Κοιτά στα δεξιά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λυσαξτεεεεεε ανώνυμοι σχολιαστές μην κλείνετε μάτι σήμερα !!!!!!!!!!!Κατω τα κεφάλια ,σακί και φαρμάκι 😂😂😂😂🤣🤣🤣 Α ρε Νιαφα είχες δίκαιο ,εεεεερχεταιιιιιιιιιιιιιι🌊🌊🌊🌊🌊

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ αν δεν έχετε τον Ερωτόκριτο μαζί σας θα βάλω υποψήφιος με τον Τριανταφυλλάκη σας έκανε μάγκες δεν αξίζει τέτοια αντιμετώπιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προχώρα Αποστόλη ,κλείσε τα αυτιά σου στις ‘’σειρήνεσ’’ ,η νίκη σου θα γραφτεί στην ιστορία !Θριαμβος δεν ήταν το 76 % ,ποσοστό νίκης έναντι ενός χιλιοφυαρμένου δημάρχου !!Θρίαμβος θα είναι ότι ο Αστακός για πρώτη φορά θα βγάλει Δήμαρχο Αστακιώτη !!😊

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χιλοφθαρμενος δημαρχος καλοοοο! Οι πρώην αντιδήμαρχοι και ο πρώην πρόεδρος της κοινωφελούς άφθαρτοι και αμόλυντοι.

      Διαγραφή
    2. αποστολή μην τους ακούς.περιμενε μια άλλη στιγμή πιο ευνοϊκή. κάποτε θα πάρεις την ευκαιρία να προσφέρεις στον τόπο σου.
      ΥΓ λυπάμαι για τους συνεργάτες σου.

      Διαγραφή
    3. 4:36 προς το παρών κάνε κάνα deal με τον ξάδερφο και μετά τα λέμε !

      Διαγραφή
  13. Πολύ πίκρα οι ενεργοί Και πίνω μπύρες, πίνω μπύρες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΘΟΓΡΑΦΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ .
    ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ .
    ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΠΛΗΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ.
    ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΑΖΩΞΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΠΕΤΑΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ (2009-2010) ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΑΖΩΞΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΟΜΙΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΛΕΜΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΤΕΡΑ ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
    ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ -ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΠΡΙΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ KΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
    ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ κος ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΜΝΗΣΙΑ . ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΓΑΛΟΥΝΗ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ρε φίλε ο Πανταζης 2 χρόνια αντιδήμαρχος βούλιαξε το Ξηρόμερο !Σαν δεν ντρέπεστε !Παραπληροφορειτε τον κόσμο με ανοησίες !Σιγα τα μεγάλα έργα ,παλαβωσαμε.έρχεται η ώρα σας ……….

      Διαγραφή
  16. κλασσικός όπως το 19 . Μια μπουκιά θα τον κανει πάλι ο Τριανταφυλλάκης .ανώριμες και παιδαριώδεις συμπεριφορές . Πέφτει απο την μια γκάφα στην άλλη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 4:39!Τι εννοείς πάλι;;;Σταματήστε να μπερδεύετε τον κόσμο !Ο Γιάννης κέρδισε τον Αρετακια !και αυτό να το θυμάσαι ,δεν κέρδισε κανένα Πανταζη!

      Διαγραφή
    2. Το Γαλουνη έκανε μια μπουκιά όχι τον Πανταζη !

      Διαγραφή
    3. Κοιμαστε ορθιοι αμα το πιστεύετε αυτό. Ολος ο Αστακος μιλαει για την ηττα πανταζη το 2019. Την αλαζωνία του πληρωσε και πληρωνει. Ποσες ψηφους πηρε στον Αστακο; Θυμαται κανεις ή να ανατρέξουμε στα αποτελεσματα;

      Διαγραφή
    4. 10:44!! Μιλάμε για ήττα Γαλουνη το 2019!Σε ένα ποσοστό 27% ο Πανταζης πήρε 680 ψήφους όταν ο πρώτος σε εσάς με 47% ο κύριος Μάντζαρης πήρε 800 ψήφους ,,εντάξει παπαγάλε;;;;;;;;;;;Να μπει το σχόλιο μου παρακαλώ !!

      Διαγραφή
    5. 6:19 πεινούσε και έφαγε και τους δυο . Τωρα πεινάει περισσότερο . Ο νοών νοείτο

      Διαγραφή
  17. Κάτι επι της ουσίας θα μα πείτε ; ΠΟΑΥ; Τι κάνετε σήμερα για να την αποτρέψετε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αποστόλη σε στηρίζουμε μέχρι τέλους σε ότι και αν αποφασίσεις αλλα που πας βρε φίλε με τέτοιο υλικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πρώτα πάρε θέση για τις ιχθυοκαλλιέργειες μια ξεκάθαρη θέση σε ένα σοβαρό πρόβλημα αν μπορείς βέβαια? Όσο για τα υπόλοιπα που λες εσύ μας τα έμαθες που κυβερνούσες με τον κομπάρσου ή πρώην δήμαρχο και έρχεσαι τώρα και κουνάς το δάχτυλο. ΚΆΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΚΗΝ ΚΟΥΝΆΣ ΤΟ ΔΆΧΤΥΛΟ ΒΆΛΕ ΤΟ ΧΈΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΈΠΗ ΣΟΥ ΞΈΡΕΙΣ ΕΣΎ ΓΙΑΤΊ . Παρακαλώ να δημοσιευθεί το σχόλιο αγαπητό Ξηρομέρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Δήμαρχος σου ο μάγκας τι έκανε ;;;;;;;;μπήκε μπροστά κΙ το καλοκαίρι παραιτήθηκε ένα χρόνο πριν τις εκλογές δηλαδή .Τα συμπεράσματα δικά σου ,να ανεβεί το σχόλιο

      Διαγραφή
    2. Είναι μάγκας και το έχει αποδείξει οι δικοί σου που έκρυβαν τα χαρτιά και τις συμφωνίες στα συρτάρια τη είναι ? Άλλα εσύ τους βλέπεις σωτήρες 6:18

      Διαγραφή
  20. παλι εγραψε αρθρο ο κυριος θωμας . Θα τον πνιξεις τον τολια θωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνώ ότι το άρθρο δεν ειναι του κ. Πανταζή , αλλά έχει άλλον λογογράφο.

      Διαγραφή
    2. 12:35 θα σε βόλευε αυτό !Σ´αρεσει δεν σ αρέσει πιο δικό του δε γίνεται !

      Διαγραφή
  21. Ο τόπος λέει μαράθηκε από τον Πανταζη π ήταν αντιδήμαρχος για 2 χρόνια λέει ο άλλος!Ο τόπος λοιπόν μαράθηκε από τα λεγόμενα τζακια ,από τις δωροδοκίες που αλλοι πρώτο φέραν και τώρα μας παρουσιάζετε το Γιαννάκη ως Δημαρχαραα!Ο Γιαννάκης δεν ήταν αυτός που κορόιδεψε τη συμπολιτεία και πήγε στην Ντίνα ;;;;;Ο Γιαννάκης δεν κ κουβαλάει πίσω του το παλιό;;Για συνέλθετε κύριοι !Δεν μπορεί να ευθύνεται ο Πανταζης για αυτά που τραβάει ο τόπος τα τελευταία 40 χρόνια !Αλλα λύσατε γιατί είναι ένα αστακωτάκι που πρόκοψε !Ας ψηφίσετε πάλι έναν ξένο και όχι ένα δικό σας παιδί !Κανεις στον τόπο του άλλωστε δεν βρήκε προκοπή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΈΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΆΛΑ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. κ. Πανταζή καλή χρονιά σας εύχομαι θα ήθελα μια απάντηση αν δεν με απατά η μνήμη μου όταν σαν παράταξη το 2019 χάσατε από την νυν δημοτική αρχή είπατε δημόσια ότι η πολιτική για σας τελείωσε τώρα ? Θυμηθηκατε ότι υπάρχει δήμος Ξηρομέρου ? Γιατί ?? Περιμένω την απάντηση σας με πολύ σεβασμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεις την ανακοίνωση του είπε ότι απέχει από το 2019 μέχρι και 2023,Ευχαριστώ !

      Διαγραφή
  24. Όπως η ψηφοφορία είναι μυστική και ανώνυμη έτσι και το σχόλιο μού για τα πολιτικά κοινά θα είναι ανώνυμο με πάντα κόσμιες προθέσεις.
    Δεν χρηματίζομε και δεν ανήκω σε κανένα.εχω μάτια και μυαλό να αξιολογήσω.και αυτό που βλέπω μέχρι τώρα είναι ότι για πρώτη φορά στα πολιτικά χρονικά του τόπου παρόλο τις δύσκολες παγκόσμιες εξελίξεις . υγεία.ενεργεια.ανεργεια.ακριβεια.βλεπω μια ύπαρξη ενός θεσμού της τοπικής αυτοδιοίκησης που επιτέλους δραστηριοποιείται έστω σε κάποια βασικα ζητήματα τού τόπου.Δεν γίναμε Μόντε Κάρλο.Δεν ήρθαν οι επενδυτές.Αλλα συγνώμη αποστολή αλλά αυτή η πενταετία σού και αυτό το αποτύπωμα που αφήσατε μαζί με τόν Ερωτόκριτο συγνώμη δηλαδή πιστεύω είναι από τις πιο μελανές σελίδες του τόπου μας και κανένας δεν θέλει να το ξαναζήσει.ευκαιριες δεύτερες σε αποτυχημένες επιλογές που αφορούν το μέλλον μας δεν ξαναδινουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος είσαι εσυ ρε ανώνυμε που δεν χρηματίζεσαι;;;;;;;

      Διαγραφή
    2. Κάποιος που δεν πήρε από εσένα και από κανέναν άλλο ούτε δεκάρα τσακιστη για εξαγορά βούλησης και να μην μου κουνάει το δάχτυλο μετά όπως κάνεις εσύ τώρα

      Διαγραφή
  25. ΠΟΛΥ ΠΊΚΡΑ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΓΚΡΊΝΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΜΟΎΣ! ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΜΑΣΩΞΗΣ ΤΟΥΣ ΈΠΕΣΕ ΒΑΡΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πάμε γερά Αποστόλη τους έκανες και έχασαν τον ύπνο τους. Τους ξεμπρόστιασες. Ούτε 10% δεν θα πάρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αγαπητό xiromeronews θα ήθελα κάθε ‘γώ με τη σειρά μου να κάνω την εξής ερώτηση !!Γιατι ο ΝΥΝ Δήμαρχος που δήλωνε έξω από τα καφενεία ότι θα βάλει τον τέως Δήμαρχο φυλακή και γιατί κατά τη διάρκεια της 4τιας ο τέως Δήμαρχος (2014-2019) δεν έκανε καμία σοβαρή αντιπολίτευση στην θητεία 2019 έως και σήμερα ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μα ουτε ενας σας δεν εχει το θαρρος να σχολειασει επωνυμα. Τοσο δειλοι ειστε ρε ? Χωρις να θελω να παρω κανενος το μερος μα κανενας σας δεν εχει το θαρρος της γνωμης του? Τι φοβαστε αραγε? ΛΑΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ(τριολας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΡΙΟΛΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΙΟΣ/ΠΙΑ ΕΙΜΑΙ...

      Διαγραφή
    2. Να γράψει κάποιος επώνυμα σε ποιον ; το επιπεδο ειναι χαμηλό

      Διαγραφή
  29. Τι έκανε ο Κ.Πανταζης;;;; Έδωσε ψωμί σε κάποιους και χόρτασαν...και νερό επίσης σε κάποιους και ξεδιψασαν...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αποστολη συγκεκριμενα ατομα γραφουν το εχουν αναλαβει εργολαβικα τους εχεις ταραξει στην κυριολεξια και δειχνουν τον πανικο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι! Φοβηθηκαμε από την μεγαλειώδη συγκέντρωση.

      Διαγραφή
  31. Δειλός φιλε εισαι εσυ που δεν γράφεις κάτι συγκεκριμένο και εισαι με όλους όπου φυσάει ο άνεμος,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω 11:00 ελαφρομυαλε εγραψα οτι καλο ειναι να σχολιαζουμε επωνημα. Ναι για μενα ειναι δειλια να γραφεις ανωνημα. Μαλλον εσυ εισαι οπου φυσαει ο ανεμος. Δεν πηρα κανενος το μερος. ΛΑΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

      Διαγραφή
  32. επόμενος δήμαρχος Ξηρομέρου Απόστολος Νικ. Πανταζής ο κύβος ερρίφθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανένας δεν πήγε μπροστά παριστανοντας το κακό αντίγραφο κάποιου!
      Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΊΦΘΗ.... ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ! ΑΠΟ ΤΟ 2018

      Διαγραφή
    2. 7:33 να μας πεις ποιος είναι το original και ποιος το αντίγραφο ακριβώς !

      Διαγραφή
  33. Αποστόλη προχώρα μαζί σου ο μονος που μπορεί να κερδίσει τον αγαπημένο μου Γιάννη ..
    Νίκος Κρίθυμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αποστόλης Πανταζής ο δικός μας Αποστόλης ο γνήσιος, ο αυθεντικός , ο Αστακιώτης ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αποστόλη προχώρα μην φοβάσαι τίποτα τα φαντάσματα του παρελθόντος τον Φαφούτη παπαγάλο τον μπουφο, τον Φρουτάκια και τον Ξερόλα..
    τους τελειωμένους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ότι και να λες ο κόσμος έχει μάτια και μνήμη και κρίση.
    Όσο για τον Αϊνστάιν με αυτό που έκανες το 2014
    Θα σε τοποθετούσε στους ανίκητους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Κατηγορείς ποιον κυριε Πανταζη τον τριανταφυλακη ο οποίος σας απέδειξε ότι είναι εργατικός και έντιμος και μέσα σε τρία χρόνια έκανε πολλά πολλά ενώ εσυ με τον κολητο σου το γαλουνη για πεσμας τι έκανες για να θυμούνται όλοι τα πεπραγμενα σου στην δημαρχεια γαλουνη. Και προσπαθείς να βγεις και από πάνω λίγο φιλότιμο δεν βλαπτει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Προσπαθουν να δικαιολογησουν το μεροκαματο οι Βασιληδες και γραφουν και συκωφαντουν προσωπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΔΙΑΥΓΕΙΑ 7ΙΝΞΩΚΖ-ΛΟ1

    ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ :

    ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ- ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ -ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

    Για αυτά τους μάζεψε προχθές να τους ενημερώσει τι Δεν είχε κανει

    Και κουνάει και το δάκτυλο στον κόσμο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αποστολή δήλωσες επανειλημμένα ότι η πολιτική για σένα τελείωσε μετά τη συντριβή του 2019 τι άλλαξε τώρα μήπως σε σπρώχνουν πάλι κάποιοι να. Κατέβεις για δήμαρχος για τα δικά τους συμφεροντα’ , αυτή τη στιγμή φιλε μην κατεβαίνεις για δήμαρχος γιατί η συντριβή θα είναι μεγαλύτερη από το2019.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δήλωσε ότι απέχει από 2019 μέχρι και 2023 ,υπάρχει η δήλωση σταμάτα τα ψέματα !

      Διαγραφή
  41. Καπότε χύθηκε αίμα για να επικρατήσει η Δημοκρατία!!Στο λόγο ,στην έκφραση ,στη ζωή !!Διαβάζοντας τα σχόλια των τελευταίων γενικά αναρτήσεων σχετικά με τα πολιτικά δρώμενα στο Δήμο Ξηρομέρου ,κανείς διαπιστώνει ότι εφόσον ο κύριος Τριανταφυλλάκης είναι ο τέλειος Δήμαρχος κατά την άποψη κάποιων ,η οποία είναι και σεβαστή ,θα πρέπει μα να πάει μόνος του στη κάλπη και να βγει !Κυριοι!Με το ζόρι να συμφωνήσουμε με τις απόψεις σας όλοι ;;;;;;;;;;Κατά εσάς δν θα πρέπει δηλαδή να διεκδικήσει άλλος το Δήμο ;;;Ποιοι είστε εσείς που απαιτείτε να κάτσουν όλοι πίσω για να βγει ο Τριανταφυλλάκης ;;;Προφανώς και έχετε παρανοήσει !Δικαιωμα έχει ο καθένας στο εκλέγειν και εκλέγεσθαι!Οπότε ησύχως στην κάλπη του 2023 ο λαός θα κρίνει!Ας νικήσει ο καλύτερος !
    Θανάσης Παπαγεωργίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ κύριε Παπαγεωργίου αλλά το να μας παρουσιάζονται οι κύριοι Πανταζής Γεωργούλας και Λιβάνης σαν το νέο, ε πάει πολύ.

      Διαγραφή
    2. Κύριε Παπαγεωργίου , ακόμα και στην πιθανότητα να έχετε δίκιο , στό σχόλιό σας περί αυθαιρεσίας των Ανωνύμων σχολιαστών για σίγουρη επανεκλογή του νυν Δημάρχου , Τί είναι αυτό που σας προκαλεσε την την ΕΝΤΟΝΗ αντίδρασή σας ?? Η ουσία ή η αυθαιρεσία . Ποιός μπορεί να ελέγξει τον Ανώνυμο όχλο ? Υποπτεύομαι ότι τσιγκληθήκατε μόνο και μόνο επειδή υπάρχει και εκφράζεται η συγκεκριμένη πολιτική ροή στο Δήμο μας , και όχι η Αυθαιρεσία των Αγνώστων ...........Υστ ; οφείλω ομως να σας δωσω τα ευσημα για το θαρρος της επωνυμης άποψης

      Διαγραφή
  42. Η επομενη αναρτηση καποιου απο την δημοτικη αρχη...
    Ουτε εγγραφο,ουτε φωτογραφια καποιου ρεματος,ουτε καποια μελετη
    Αλλα τον Δημαρχο μας να συνεχιζει το "ζεσταμα" προβαρωντας το βαρυ ζεμπεκικο που θα χορεψει ξανα!!!
    Συμφωνουμε ομως με το "κλαδεμα"...
    Τον Οκτωβριο θα κλαδεψει για ακομα μια φορα τους λασπολογους,τους ολα τα χρονια αδιαφορους για τον τοπο μας κ θα αποδειξει οτι ο λαος απλα ξυπνησε!
    Το καλυτερο λοιπον που εχετε να κανετε ειναι απλα να ερθετε να χτυοησετε παλαμακια ανοιγοντας του κουτες απο σαμπανια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. A ΡΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕΣ.ΠΕΡΑΣΑΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ.ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ 50ΑΡΙ ΓΟΝΑ 😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Εντάξει σταματήστε, 71 σχόλια όσοι ήταν και στην μάζωξη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΑΥΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ . ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΩΣΤΤΟ ΔΗΜΟ. . ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΝΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ; ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΛΟΥΝΗ ; ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ 2014-2019 ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ . ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την πλωτή που βάλατε πάντως μισή και καυμενη βέβαια γιατί είστε άχρηστοι να βάλετε και τη δεύτερη εκείνος εισηγήθηκε προς ενημέρωση δηλαδή !Ναι οι πλωτές και ολα τα υπόλοιπα πλην την πλατεία Μυτικα είναι έργα 2014-2019,να μπει το σχόλιο !

      Διαγραφή
  47. Δωστε στο Σαινη εξουσια!!!! να φαει και τα πομολα απο την Δημαρχια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Λέτε για τον Πανταζή ενώ ήταν ο Ερωτόκριτος δήμαρχος ,τώρα γιατί δεν λέτε που είναι ο Τριανταφυλλάκος για το άλλο το σαινι τον αντιδήμαρχο που χει βολεψει όλο το χωριό του στα προγράμματα και για εμάς δεν υπάρχει καμία θέση ούτε στο 55-67ουτε στο 30-49,αυτόν ποιος τον κάνει κουμάντο;ώρα να ξυπνήσουμε και εσείς οι υπόλοιποι αντιδήμαρχοι τι κάνετε που σας ψηφίσαμε;όλοι έχουμε ανάγκη αλλά συνεχίστε έτσι και πίσω έχει η αχλάδα την ουρα.Νομιζατε οτι δεν βλέπουμε ,έναν ακόμη που να μην είναι και από τα άλλα χωριά και θα δειτε τι καταγγελίες θα γίνουν .Άλλος είναι Ο Δήμαρχος και σε αυτή την τετραετία αλλά ήρθε η ώρα να χάσει και μη τον γεμίζετε με ψεμματα μόνο τ φιλαράκια του ,του έμειναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Απαντήσεις
    1. 09:31 Υπάρχει μεγάλη άπληστια σε τούτη τη ζωή !Τιποτα δεν είναι τυχαίο όμως, ούτε το τι είναι Φαφούτης !

      Διαγραφή
    2. Αχαριστία σε φίλους δείχνετε εσείς . δεν μπορείτε να πείτε καλημέρα σε άνθρωπο και θα κοροϊδέψετε κιόλας . Όλο απειλές και ειρωνίες . Σας μάθαμε ,σας ξέρουμε . Το παρατραβάτε

      Διαγραφή
    3. ΤΟΝ ΦΑΦΟΥΤΗ ΤΟΝ ΤΡΕΜΕΤΕ . ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    4. 4:08 σταματά να βάζεις να γράφουνε για σένα γιατί ως γνωστόν δεν ξέρεις ορθογραφία ,εντάξει Φαφούτη;;;;

      Διαγραφή
    5. ΥΠΑΡΧΕΙ Τ9 ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ .ΤΣΙΠΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ . ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΤΕ . ΜΠΟΥΣΟΥΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑΜΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ

      Διαγραφή
  50. Έφτιαξαν γηπεδαρα για μπάσκετ 🏀 , έρχονται ομάδες από όλη την Ελλάδα, προβάλετε η περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο