Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Αποστολης Πανταζης : Δυο λόγια για τη συνάντηση της Κυριακής «Ενεργοί πολίτες» για όσους έχουν απορία και δε κατάλαβαν.


πηγη facebook Tolis Anp
Η συνάντηση έχει σκοπό να ενώσει και όχι να διαιρέσει ούτε να κατηγορήσει......


Έχει σκοπό να ακουστούν απόψεις,αλήθειες με το δικαίωμα τοποθέτησης όλων όσων επιθυμούν με δημοκρατικό πνεύμα ελεύθερα δίχως υπονοούμενα και χωρίς να αφήνει υποψίες που παραπέμπουν σε τακτικές ή μεθόδους του παρελθόντος.

Κοιτάζουμε μπροστά αποκτώντας πλέον εμπειρία ατενίζοντας το μέλλον ένα μέλλον που θα πρέπει να είναι λαμπρό και όχι σκοτεινό για την περιοχή μας που έχει τόσα ωραία να δείξει και να αξιοποιήσει.

Τι να πρωτο πω; Το θέρετρο Μαραθιάς; Τις Εχιναδες νήσους, το κόλπο του Αστακού; Την ακτογραμμή από Αστακό Μυτικα έως ακόμη στα σύνορα της Παλαιρου, τη παλιόβαρκα, την ενδοχώρα με τα όμορφα και γραφικά χωριά μας; Τα αρχαία κάστρα; του κάμπους; Τους άξιους και εργατικούς πολίτες που μάχονται καθημερινά; Έχει όλα όσα χρειάζεται για να ανταγωνιστεί και να φτάσει εκεί που της αξίζει αρκεί να υπάρχει όραμα πρόγραμμα σκληρή δουλειά από τους διοικούντες που δε θα πρέπει ως μέλημα να είναι η προσωπική τους προβολή και συμφέρον.

Η αυτοδιοίκηση όταν αγαπάς και έχεις παθος τον τόπο σου θα πρέπει να είναι περισσότερο εθελοντισμός παρά οτιδήποτε άλλο.

Ο αυτοδιοικητικός πρέπει να είναι Υπηρέτης του κοινού καλού και όχι να διχάζει.

Πρέπει να έρθουν πραγματικές επενδύσεις στη περιοχή μας που έχουν να κάνουν με το τουρισμό, το εμπόριο τη Γεωργία τη κτηνοτροφία την αλιεία τις ΑΠΕ ακόμη και την εκπαίδευση και πολλά άλλα.

Ο πολίτης πρέπει να ενημερώνεται σωστά και αυτό είναι υποχρέωση της δημοτικής αρχής,να ενημερώνει όργανωνοντας ημερίδες σχετικά με τις επενδύσεις, τα ευρωπαϊκά προγράμματα τρόπους χρηματοδότησης πρέπει γενικά να στέκεται αρωγός στη προσπάθεια που καταβάλουν οι πολίτες και να κατευθυνθεί,σε πολλές περιπτώσεις να δίνει το ερέθισμα να στηρίζει να μάχεται για αυτό.

Δυστυχώς η περιοχή μας έχει υποβαθμιστεί και υποβαθμίζεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια ακόμη περισσότερο,ενώ βλέπουμε γειτονικούς δήμους με πρωτο και καλύτερο το δήμο Άκτιου Βονιτσας ένα δήμο που βρίσκεται σε πραγματική τροχιά ανάπτυξης με την Παλαιρο το Άκτιο και τη Βονιτσα - από ασφαλείς πληροφορίες που έχω και στη Βονιτσα,στον Αμβρακικό ξεκινούν σοβαρές επενδύσεις στο τουρισμό. (Περαν από το Αλιευτικό καταφύγιο που είχε μείνει σταματημένο και το ξεπέρασε ο εκεί δήμαρχος κάτι παρόμοιο που συμβαίνει με το Μυτικα αλλά δυστυχώς ακόμη τίποτα)

Τα έργα θα πρέπει να είναι ορατά και μετρήσιμα,για να γίνει αυτό βέβαια χρειάζεται προσπάθεια και κόπο.

Έργο δέν είναι το μπάλωμα στους δρόμους ουτε το κλάδεμα των δέντρων.

Θλίβομαι ειλικρινά όταν βλέπω δημοτική αρχή να παρουσιάζει το αυτονόητο ως έργο, αυτό είναι πολύ άσχημο διότι έτσι παρουσιάζουμε το πολίτη ως επαίτη που δεν είναι, με τους φόρους του πολίτη και με τα ανταποδοτικά κλαδεύουμε τα δέντρα τα ανεβάζουμε στο διαδύκτιο και ζητάμε τα παλαμάκια και τα χειροκρότημα,ε αυτό δεν είναι έργο.

Ίσως Θα μπορούσε να είναι και τίτλος μυθιστορήματος «100 φωτογραφίες για το κλάδεμα μιας μουριάς»

Έργο είναι αυτό που γίνεται στη Βόνιτσα στη Παλαιρο στη Λευκάδα και δε θέλω να πάω ποιο μακριά ακόμη.

Η περιοχή μας έχει πολλά να προσφέρει προς αξιοποίηση και αυτό κατα κοινή ομολογία όλων όσων είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τα μέρη μας,το βλέπουμε και εμείς οι ίδιοι.

όταν από τη περιοχή μας γινόταν εξαγωγή βελανιδιού στα γειτονικά υπό ανάπτυξη πλέον μέρη δεν υπήρχε τίποτα.

Ο τόπος μας πρέπει να μπει σε τροχιά ανάπτυξης άμεσα.

Για να πετυχει κάποιος θα πρέπει να μην το βάζει κάτω, να βλεπει το καθε τι σαν ευκαιρία ακόμη και τον «Κορονοιο» που κατά εκείνη τη περίοδο δόθηκε η ευκαιρία και έγιναν ψηφιακά άλματα σε όλους τους δήμους να εξυπηρετούνται οι πολίτες,όχι όμως και στο δικός μας, ξεπεράστηκαν προβλήματα και θέματα που σε διαφορετική περίπτωση θα κωλυσιεργούσαν αλλά στο Ξηρόμερο τίποτα ούτε καν το κοιμητήριο Αστακού δε κατάφεραν και άλλα πολλά που δεν έγιναν.

Επομένως τι; Παλαμάκια και βόλτες στα καφενεία με χτυπήματα στη πλάτη; Μήπως τελικά έχουμε ότι μας αξίζει ή μήπως δεν έχουμε αυτό που μας αξίζει;

Τι δε καταλαβαίνουμε; Θα πρέπει να δωθεί ένα τέλος στη κοροϊδία και επιτέλους ο τόπος να πάει μπροστά και θα πάει μόνο με ανθρώπους που έχουν όραμα και πίστη για το κοινό καλό,.

Οι Ξηρομερίτες αυτή τη φορά θα πρέπει να κάνουν σωστή επιλογή να απαιτήσουν και όχι να ξεγελαστούν από φατσούλες καρδούλες και χτυπήματα στη πλάτη,σε διαφορετική περίπτωση το μέλλον θα είναι αβέβαιο και σκοτεινό.

Όσον αφορά την απορία για τον αριθμό των συμμετεχόντων αν ήταν 70 - 90 - 100 - 150 οι ιδιοκτήτες της αίθουσας μπορούν να σας επιβεβαιώσουν ότι ήταν 210 ενεργοί πολίτες,το ζητούμενο όμως δέν είναι αυτό αλλά που πάμε…….που θελουμε να πάμε και τελικά που καταλήγουμε.

Απόστολος Πανταζής

48 σχόλια:

  1. Συγχαρητηρια για την τοποθετηση σου Αποστολη .Σε χρειαζετε ο τοπος καλη επιτυχια σε οτι σκεφτεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο σινδηασμος αυτός είναι κατασκεύασμα του γαλα. ούνη.
      ξύπνα ύπνε ξύπνα.

      Διαγραφή
    2. Γιατί δεν απαντάτε επώνυμα ώστε να θεωρηθεί σεβαστή η άποψη σας? Δηλαδή όσα λέει δε σας ενδιαφέρουν η απλά η προσωπική αντιπάθεια βγαίνει μπροστά?

      Διαγραφή
  2. Αποστολη με σεβασμό σου αναφέρω πως δεν πιάνουν αυτά ,αν είχες τέτοιες ανησυχίες αναπτυξης θα τις ρωταγες το ‘14 που ειχες γίνει κολλητός με τον δημαρχο βονιτσας και τρεχάτε στα γήπεδα με την πορτοκαλί μπάλα!!!Στο προκείμενο τώρα , κατά την άποψη μου , στραβά ξεκίνησες , δεν διαχώρισες ποτέ την θέση σου με την αποτυχημένη 5ετια που αν ήσασταν πάλι δάνειο θα παίρνατε, φώναξες τους μισθωμένους του ‘14 και τα παιδιά τους , προχθές τράβαγες φωτογραφίες και χθες τις κατηγορούσες , τον Γαλουνη τον εβαλες πίσω από την κουρτίνα σαν τον ζονγκ και εβγαλες βιτρίνα τα παλικάρια του κλπ κλπ κλπ.
    Και το σημαντικότερο όλα τα παραπάνω με κάτι νταηλικια και ειρωνίες τα βλεπει ο κόσμος του Ξηρομερου. Και αφού ξεκίνησες στραβά , στραβά θα καταλήξεις γιατί με τέτοια πρόσωπα περισσότερο διαφημίζεις πως πας να ρεφάρεις παρά να ωφελήσεις τον κόσμο. Σου γράψα και την άλλη φορά πως οι πληροφοριες σου για τον δήμο βρίσκονται σε επίπεδο διαδρομών και όχι πραγματικοτητας και αν θες πραγματική ενημέρωση και είσαι και παντελονατος οπως λες αρκεί μια επίσκεψη μέχρι το γραφείο δημάρχου να σε ενημερώσουν αναλυτικά για το τι αφησες πίσω μαζί με το γαλουνη , το νιαφα , τον Καρπούζα τις προφορικες αναθέσεις και τα χρέη σας που ακόμα ξεπληρώνονται . Για τα χθεσινά όπως είδες το καράβι μπάζει γιατί είναι γεμάτο τρύπες και λιγους πειρατές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επέτρεψε του να ξέρει κάτι παραπάνω από καράβια ,πειρατές αλλά και από καλό πλήρωμα !

      Διαγραφή
  3. Και έτσι ξεκινάει επίσημα η προεκλογική περίοδος για το Δημο Ξηρομερου. Καποιο άλλο όνομα εκτός του Πανταζη για το δεύτερο συνδυασμό θα αποτελέσει έκπληξη πιστεύω. Ο οποίος δεν θα έχει καμία τύχη αν κάνει την παραμικρή δήλωση στήριξης ο Γαλουνης. Τοσο απλά. Οσο πιο πολύ καθίσει στην άκρη τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες του Πανταζη να εκλεγεί δήμαρχος. Ο Τριανταφυλλακης θα πληρώσει σίγουρα το τίμημα της υποστήριξης από κάποια μπλογκ τα οποία δεν αναρτουσαν οποιαδήποτε κριτική εναντίον του. Κσι φυσικά το ότι αγνόησε τα περισσότερα χωριά κυρίως προς όφελος του μυτικα και του αστακου Εδω είναι ξηρομερο και μερικοί λεβέντες δεν το έχουν πάρει χαμπάρι.
    Αγαπητοι συνδημοτες ετοιμαστειτε. Ερχεται καλοκαίρι και αρχινανε τα τραπεζωματα. Καλή όρεξη. και μπυρα τσαφωμενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά που γράφεις γιατί δεν τα έκανες με τον φίλο σου κουμπάρο σου τον ΕΡΩΤΌΚΡΙΤΟ ΤΟΝ ΠΡΏΗΝ ΔΉΜΑΡΧΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειμαι σιγουρος οτι ξερεις σε αυτη την πορεια σου τι πρεπει να κρατησεις και τι πρεπει να αφησεις στην .....ακρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτός δεν ήταν πέντε χρόνια αντιδήμαρχος με γαλουνη και έφυγε κακήν κακώς νύχτα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με οραμα και μεγαλη ανησυχια για το τοπο μπραβο Αποστολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παμέ Αποστόλη Πανταζη μπροστά
    Παμε γνήσιε Αστακιωτη παιδί του συγχωρεμένου και άξιου Νίκου Πανταζή.
    Αστα όλα πίσω ,ο τόπος σε χρειάζεται ,σε αγαπά και θα σε στηρίξει !!Κλεισε τα αυτιά σου στις σειρινες και προχώρα,είμαστε μαζί σου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο κ. Πανταζής δεν είχε παραιτηθεί μόλις εξελέγη γιατί οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επέτρεπαν να ασχοληθεί ενεργά με την αντιπολίτευση ;;;
    Μετοίκησε στην Ελλάδα ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ . ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ . Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ η Συμπολιτεια το σκόρ θα,παει πάνο απο 65 % και απο το πρώτο γήρο για το ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΝΝΗ.

      Διαγραφή
  11. 50 ατομα ηταν ολα και ολα που να πας ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δημοτικότητες μεχρι σήμερα.
      Τριανταφυλλάκης πάνω απο 85 %
      Πανταζής όχι πάνω απο 15 %
      Π.Σ. όχι πάνω απο 7 %

      Διαγραφή
    2. ...ιδωμεν λοιπόν εν καιρώ... Γιατί κάποιοι ξυπνήσαμε προς απογοήτευση

      Διαγραφή
  12. 50 άτομα ? κι' εσύ δέν τους υπολογίζεις κάν. και δέν τους πάς ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κ Πανταζή ευτυχώς που δεν ξέχασες να αναφερθείς και στον δήμαρχο Ακτίου βόνιτσας για τα μεγάλα έργα που γίνονται. Που τα είδες ρε παιδί μου εμείς στραβομαρα έχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΙ Ο ΚΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΙΟΛΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΜΠΛΑΣΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΑΕΤΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΔΕΩΝΟΣ ΡΕ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ

      Διαγραφή
  14. Απο αναπτηξιακα εργα μεχρι στιγμης στο ξηρομερο μηδεν ας ελπισουμε αυτη η αναρτηση να ξυπνησει καποιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι αυτό πάμε στους άλλους που μας είχε φάει η ανάπτυξη με τα μεγάλα έργα

      Διαγραφή
  15. 11:41
    «Επίτρεψε» του …..

    Επίσης ξέρει από καράβια και πειρατείες αλλά εδώ δεν είναι αραπιά!!!!!

    Καλό μου ΞΗΡΟΜΕΡΟ news το σχόλιο δεν είναι υβριστικό, απλώς δεν χαϊδεύει τα αυτιά …..

    Γιατί το κόβεις ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Αραπια παπαγάλε της συμφοράς είναι μεγαλύτερο σχολείο από δω !Για να έχεις άποψη για την αραπια θα πρέπει να βρεθείς έστω και για λίγο εκεί και όχι να κανεις πολιτική αργόσχολη από θα καφενεία ….Όσο για το επιτρεψε συγχωραμε είμαι από Χωριό !

      Διαγραφή
    2. Τραγική !!!!!!!!!!!!
      Παντού βλέπεις παπαγάλους και εχθρούς !!!!!!!

      Διαγραφή
    3. 3:24 σου πε κανείς ότι γέρνω;;;;;Τραγικός θες να πεις!κ όμως αυτή είναι η αλήθεια όσο κ αν πονάει !

      Διαγραφή

  16. Για να γίνει μία παράταξη πρώτα πρέπει να έχεις ένα αφήγημα και μία πολύ συγκεκριμένη πολιτική κριτική προς την νυν δημοτική αρχή.
    Επίσης αυτοί που κάνουν την συγκεκριμένη κριτική δεν θα πρέπει να έχουν αποτύχει σε αυτό που κριτικάρουν.
    Δεν μπορεί δηλαδή αυτοί που χρεοκόπησαν τον Δήμο να κάνουν κριτική στα οικονομικά σε αυτόν που νοικοκύρεψε τον Δήμο.
    Αυτοί που έκαναν πλασματικές απευθείας αναθέσεις να κάνει κριτική σε αυτόν που κάνει πραγματικές.
    Αυτοί που δεν έκαναν καμία μελέτη να κάνουν κριτική σε αυτόν που έχει κάνει δεκάδες.
    Αυτοί που φέραν ελάχιστες χρηματοδοτήσεις σε αυτόν που έφερε πολλαπλάσιες.
    Αυτοί που χάσανε 5,5 εκατομμύρια χρηματοδοτήσεις από τη προηγούμενη δημοτική αρχή σε αυτόν που δεν έχασε ευρώ.
    Αυτοί που βρωμούσε ο Δήμος σε αυτούς που τον ξεβρώμισε.
    Αυτοί που είχαν τον σκοτάδι το Δήμο σε αυτόν που τον φώτισε και αρνήθηκαν και καταψήφισα το αναπτυξιακό δάνειο αλλαγής όλου του φωτισμού με λαμπτήρε led που θα ξεπληρώνονταν από την οικονομία στην κατανάλωση. Το θυμάστε αυτό. Είπαν όχι αυτοί που είπαν ναι σε δλανειο 1 εκατομμύριο για χρεή τους που σε 2 χρόνια τα ξαναδημιούργησαν.
    Οι άνθρωποι δεν έχουν αφήγημα και κριτική και φάνηκε 3,5 χρόνια που είναι στην αντιπολίτευση. Κρύβονταν για να μην ψηφίσουν βιολογικό αστακού και αλυζίας, δεν ψήφισαν την μελέτη της παλιόβαρκας, δεν συμμετέχουν και δεν παίρνουν θέση για την ΠΟΑΥ.
    Οι άνθρωποι πολιτικά δεν έχουν να πουν τίποτα γιατί οι ίδιοι δοκιμάστηκαν και χρεοκόπησαν τον Δήμο.
    Αυτό είναι το πρόβλημα τους και προσπαθούν τώρα με εγωισμούς, με γνωστούς πολιτικούς τυχοδιώκτες και με θέματα εκδίκησης και σαχλαμαρίτσες να κάνουν συνδυασμό, να βρουν έναν να βάλει τα λεφτά για να κάνουν απλά το κομμάτι τους.
    Για τον τόπο ούτε τους νοιάζει ούτε έχουν πολιτική άποψη. Είναι ανύπαρκτοι και γυρνάνε στα καφενεία μπαμπαλώντας ανοησίες με κουτσομπολιά και ανοησίες.

    Με όλα αυτά, τα 70 άτομα που μαζεύτηκαν μετρημένα ένα ένα ήταν και πολλοί! Γράφουν τώρα άλλος για 200, άλλος για 250, κάτι άλλοι γυρολόγοι στα καφενεία λένε για πάνω από 300! Κοροιδεύουν τον εαυτό τους και προσπαθούν να κοροιδέψουν και όλους για να πέσει χρήμα στις εκλογές και αν ωφεληθούν.

    Πλέον ο κόσμος έχει ενημέρωση για τα θέματα και οι μπαρουφολογία του καφενείου από μπουρδολόγους παραγοντίσκους και κατά φαντασία ηγετίσκους δεν περνά στο κόσμο.

    Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρία χρόνια με εργα Γαλουνη. Τόσο απλά και αληθινά.

      Διαγραφή
  17. ΕΓΩ ΑΚΟΥΣΑ Π ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εμείς που έχουμε απορία κύριε ΑΠΟΣΤΟΛΉ γιατί δεν τα έκανες όλα αυτά τα χρόνια που κυβερνούσες ? Εμείς που δεν καταλαβαίνουμε όπως το λες εσύ που καταλαβαίνεις γιατί ήσουν απών όλα αυτά τα χρόνια ? Παρακαλώ να δημοσιευθεί το σχόλιο αγαπητό Ξηρόμερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κύριε Πανταζή όπως είδα στην συγκέντρωση που παρευρέθηκα είδα ότι μια μερίδα από τους ανθρώπους που ήμασταν εκεί ξέρουμε το λόγο που ήρθαμε σε αυτή την συγκέντρωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. τον γαλουνη σε ποιο σταδιο θα τον εμφανισετε?????

    γενικο γραμματεα του δημου να λυνει και να δενει???
    δημαρχος δια της πλαγιας?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα είναι ξέρεις ο κ. ΓΑΛΟΥΝΗΣ υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος
      σε άλλον νέο συνδυασμό ? τι λένε στα καφενεία στο χωριό σου.
      Μάθε και να μας πείς Περιμένω να μάθω νέα.

      Διαγραφή
    2. σύμφωνα με το νόμο , Γενικοί Γραμματείς δύναται να χρησθούν μόνον εφόσον ο Δήμος έχει πάνω από 20.000 κατοίκους ( αν ο δήμαρχος δεν επιθυμεί να έχει Γενικό γραμματέα, δεν τον ορίζει. δηλαδή δεν είναι υποχρεωτικό)

      Διαγραφή
  21. Τώρα η νέα καραμέλα είναι ότι είναι γνήσιος αστακιωτης ο Πανταζής. Ο ΚΎΡΙΟΣ ΜΠΟΝΉΣ τη είναι ? Βλέπω ότι τώρα τον ξεχάσαμε τον κύριο ΜΠΟΝΉ γιατί άραγε και θέλουμε μερικοί τον Πανταζή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν βλεπω καποια αντιπαραθεση για τον δημο στα σχολεια μονο προσωπικες επιθεσεις εναντιον του πανταζη και ανωνυμα λες και δεν καταλαβαινει ποιοι τα γραφουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Βαλε Πανταζη για να τελειώνουμε μια και καλή με το γαλουνικο καθεστως που υπηρέτησες με πάθος . Ο λαός δεν δίνει δημαρχεια στα παρακλάδια του γαλουνη γιατι γνωρίζει πολύ καλα ότι πίσω από όλα βρίσκετε ο γαλουνης ο οποίος προσπαθεί με πλάγιους τρόπους να επανέλθει στο δημο. Το ποτάμι του τριανταφυλακη δεν μπορεί κανένας να το σταματήσει,ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φιλε δεν υπάρχουν προσωπικές επιθέσεις εναντίον του Πανταζη υπάρχει αυτό που είδε ο λαός στον Πανταζη ότι στήριξε με νύχια και με δόντια τον αποτυχημένο δήμαρχο γαλουνη αυτό λέει πολλά για τις εκλογές που ερχοντε και τα βαρίδια που έχει πανωτου είναι πραγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ με το προηγούμενο σχόλιο ουδείς κάνει προσωπική επίθεση στον αποστολη παρά μόνο ο ίδιος φωτογραφίζει , αρθρογραφεί, διοργανώνει εκδηλώσεις χωρίς το όνομα του, μας ενημερώνει τι ήθελαν πουν εκεί που βρέθηκαν και αλλά πολλά αναφέροντας το παράδειγμα γειτονικών δήμων που τα μισά έργα προχώρησαν με τις θεομηνίες και το κατεπείγον και είναι ο ιδιος Δήμαρχος για μια επταετία. Οι απαντήσεις δίδονται πολιτικά και έτσι πρέπει για να μην ξεχνάει ούτε ο ίδιος ούτε ο κόσμος !!

      Διαγραφή
  25. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ
    ΥΔΡΕΥΣΗ 6.500.000 εκατομυρια ευρώ
    ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΣΤΑΚΟΥ 2.000.000 εκατομυρια ευρώ
    ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΑ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ 1.000.000 εκατομυριο ευρώ
    ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΑ ΑΓΡΑΜΠΕΛΟ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΠΗΓΑΔΙΑ 500.000 μισο εκατομυριο ευρώ
    ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ 1.500.000 εκατομυριο ευρώ
    ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΥΤΙΚΑ 350.000 χιλιάδες
    ΑΝΤΙΠΛΥΜΜΗΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ μισο εκατομυριο 500.000ευρώ
    ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ 250.000 χιλιάδες ευρώ
    ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΟΛΩΝ 160.000 χιλιάδες ευρώ
    ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΤΗΡΙΩΝ 600.000 χιλιάδες ευρώ
    ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΛΥΖΙΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10.000.000 εκατομυρια ευρώ
    ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΟΔΟΠΟΙΕΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ ΚΑΙ ΦΥΤΕΙΩΝ 1.600.000 εκατομυρια
    ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΑΣΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΘΤΙΚΑ 400.000€
    ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΣΤΑΚΟΥ 150.000 ευρώ
    ΥΔΡΕΥΣΗ ΦΥΤΕΙΩΝ ΣΥΚΞ ΕΤΟΙΜΗ ΜΕΛΕΤΗ 5.000.000 εκατομυρια ευρώ
    ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΔΗΛΑ ΚΑΙ ΦΥΤΕΙΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ
    ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΧΩΡΙΑ
    ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΘΣ
    ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΟΔΟΠΟΙΙΕΣ
    ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ
    ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 150.000 ευρώ
    ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΜΕΑ 200.000 ευρώ
    ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΚΑΝΔΗΛΑΣ ΦΥΤΕΙΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ 150.000 ευρώ
    ΓΗΠΕΔΟ ΜΥΤΙΚΑ
    ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΥΤΙΚΑ
    ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΒΛΥΖΙΑΝΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ
    ΜΕΛΕΤΕΣ ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΟ 700.000€
    ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΣΤΑΚΟΥ 550.000
    ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΟΥ
    ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ
    ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΜΥΤΙΚΑ
    ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ
    ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΥΤΙΚΑ ΚΑΝΔΓΛΑ ΒΑΡΝΑΚΑΣ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ ΜΠΑΜΠΙΝΗ
    ΥΔΡΕΥΣΗ ΑΓΡΑΜΠΕΛΑ
    ΥΔΡΕΥΣΗ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ
    ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΣΤΑΚΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ
    ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ
    ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ναι βγήκε ο Πανταζής να μας πει και για τον δήμαρχο της Βόνιτσας λες και είμαστε από το χωριό του μαλάκα και δεν γνωρίζουμε το τι γίνεται. Μάλλον εσυ κ Πανταζή έχεις πλήρες άγνοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο Μητσο Μπόνης ειναι Κυριος και γνήσιος Πατριώτης. Μαζί του θα πάμε κι αφηστε τους να φαγώνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Το αφήγημα σας"Γαλουνης,λαμογια, άδεια ταμεία...." κατέρρευσε γιατί είναι παλαιοκομματικο. Τάχα πρεσβευετε το νέο και το δίκαιο,αυτό που κάνετε είναι να καταφευγετε σε τεχνάσματα τύπου παραλάβαμε "καμμένη γη " και να δημιουργείτε φανατισμό και διχόνοια στους δημότες. Αυτή τη φορά οι δημότες θα ψηφίσουν με γνώμονα το συμφέρον τους και πραγματικά διλήμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι βεβαια ο δημοσ ξηρομερου δεν ηταν καμμενη γη . απλα δεν ειχε μελετεσ ειχε αδεια ταμεια , ειχε 5 εκατομυρια χρεη , ειχε 20 δικαστηρια και ερχονται και αλλα απο δικαστικες υποθεσεισ και προφορικεσ αναθεσεισ και αλλα τετοια ωραια . δεν ειχε προσωπικο δεν ειχε μηχανηματα δεν ειχε δεν ειχε.αν εσεισ πιστευετε οτι δεν παραδωσατε καμμενη γη να το πειτε , για να γελαμε με τα αστεία σασ

      Διαγραφή
  29. Το γηπεδο Μυτικα ειναι εργο Πανου Παπαδοπουλου.Αυτος εξασφαλισε τα 300000€ μεσω "ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ".Γιατι κοβεις το σχολιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τι ασχολείστε ρε με τα πρωτοπαλίκαρα του γαλουνη αυτα είναι όλα καμένα χαρτάκια και γιαυτο ο έντιμος τριανταφυλακης θα τα στιψει σαν λεμονάκια. Ωρε πάρτυ που θα κάνει πάλι ο Γιάνναρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Οσο γρήγορα το καταλάβετε ότι όσοι είμασταν στο κουρμπέτι του γαλουνη ότι έχετε τελειωσει πολιτικά τόσο καλύτερα για εσάς. Εάν δεν θέλετε να το καταλάβετε να ξέρετε ότι ερχετε πέλεκυς βαρύς στις εκλογές που θα το φύσατε και δεν θα κρυωνει με τίποτα .άντε που θέλετε δημαρχεια ενώ καταστρέψατε τα πάντα και δεν αφήσατε τίποτα όρθιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο