Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΟΥ ΤΡΥΦΙΑΤΗ, μέλους Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ


Η 3η Σεπτέμβρη του 1974 είναι το σημαντικότερο πολιτικό γεγονός της Μεταπολίτευσης. 
Είναι η αφετηρία για όλες τις πολιτικές εξελίξεις που οδήγησαν στην μεγάλη Αλλαγή που συνέβη στη χώρα μας. Είναι μια πραγματική τομή για την διαμόρφωση του σύγχρονου πολιτικού μας συστήματος αλλά και για τον εμβολιασμό του με τις αρχές και αξίες του δημοκρατικού σοσιαλισμού. ...
Με τις γενναίες αποφάσεις που λήφθηκαν κατά την προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας από το ΠΑΣΟΚ επήλθε πράγματι η υπέρβαση των πολιτικών και κοινωνικών αποκλεισμών που είχαν θέσει στο περιθώριο την μισή Ελλάδα και έτσι αποκαταστάθηκε πλήρως, για πρώτη φορά μετά τον πόλεμο, η Δημοκρατία. 
Παράλληλα, με την ουσιαστική εφαρμογή της ισότητας και της δίκαιης κατανομής του πλούτου και των κοινωνικών αγαθών το ΠΑΣΟΚ άλλαξε την φυσιογνωμία της ελληνικής κοινωνίας, θέτοντας τις βάσεις για ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό κοινωνικό κράτος. 
Με εμπνευστή τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου και με την πλήρη αξιοποίηση της συμβολής όλων των μετέπειτα Προέδρων αλλά και των κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης ήδη διαμορφώνει, μέσα από την ολοκληρωμένη πολιτική πρόταση του Κινήματος, τις συνθήκες για την νέα πολιτική Αναγέννηση στη χώρα μας. Όλοι μαζί οφείλουμε να συνδράμουμε, ο καθένας από το μετερίζι του, σε αυτήν την προσπάθεια, για την ενδυνάμωση του προοδευτικού χώρου και την νέα Πολιτική Αλλαγή. Για να ξανασηκώσουμε τον Ήλιο πάνω από την Ελλάδα.

5 σχόλια:

  1. Πάνο μου το σημερινό ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τι σχέση έχει με την 3η του Σεπτέμβρη; Θα τρίζουν τα κόκαλα του Ανδρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάνο καλα τα λές αλλά δέν μας λες τι θα κάνετε εκει στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με τις υποψηφιοτητες οταν γινουν εκλογές.
    Στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα συμμετεχουν και Ξηρομερίτες υποψηφιοι ή θα ειναι το Ξηρόμερο απών και να εκλεγοντσι μόνο οι κομματικοί του κόμματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για να υπαρξει ξηρομεριτης υποψηφιος χρειαζονται δυο προυποθεσεις (κατα την λογικη)
    1η να υπαρξει υποψηφιοτητα(δηλ προσωπικο αιτημα)
    2η να εχει τα κοτσια να αντεπεξλθει στον προεκλογικο αγωνα(περαν του οικονομικου)
    ----------
    Εαν παρεπιτοντως αγαπητε φιλε(και πιθανον συντροφε) εχεις καποια προταση βαλτην στο τραπεζι να την συζητησουμε Εγω μεσα ειμαι
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βαλε κι εσύ υποψηφιος κ Χρήστο Μπόνη να βοηθήσεις την κατάσταση.
      Είναι καλύτεροι οι άλλοι ?

      Διαγραφή
  4. ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΟΥΣ ΦΡΑΠΕΔΟΜΑΓΓΕΣ ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑΚΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο