Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Παρεμβάσεις στο κοιμητήριο Παπαδάτου από τον Δήμο Ξηρομέρου, με τη βοήθεια του προγράμματος ανέργων ηλιακής ομάδας 55-67 του ΟΑΕΔ (συνεργείο Φυτειών).

 


Ημερομηνία 28-9-2022

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

 


Η δημοτική αρχή συνεχίζει τις καθημερινές παρεμβάσεις λύνοντας χρονίζοντα προβλήματα και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων....

Αυτή την φορά στο Νεκροταφείο Παπαδάτου, έγιναν σημαντικές παρεμβάσεις που διευκολύνουν την πρόσβαση στο κοιμητήριο.

Με προμήθεια και εργολαβία του Δήμου Ξηρομέρου, οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν με την βοήθεια των συμβασιούχων από το συνεργείο Φυτειών, του προγράμματος ανέργων ηλιακής ομάδας 55-67 του ΟΑΕΔ.

Το πρόγραμμα 55-67 του ΟΑΕΔ το αξιοποίησε για πρώτη φορά σε τέτοιο βαθμό η παρούσα δημοτική αρχή, με ελάχιστο οικονομικό κόστος για το ταμείο του Δήμου Ξηρομέρου, δίνοντας δουλειά σε συμπατριώτες μας, οι οποίοι έχουν χωριστεί σε ομάδες εργασίας και παρεμβαίνουν στις Κοινότητες σε όλο τον Δήμο Ξηρομέρου, με έργο σημαντικό και ορατό σε όλους μας.

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου











9 σχόλια:

  1. επιτελους δημαρχος και δημος που δουλευει και κανει εργο που το βλεπουν ολοι

    καθε συγκριση με τους προηγουμενους ειναι συντριπτικη

    οι προηγουμενοι και καλα δεν θελουν το γαλουνη τωρα και νομιζουν οτι απαλαχθηκαν απο τις ευθυνες τους 5 χρονια για την ανυπαρξια εργου και για τη δικη τους καλοπεραση

    με το γαλουνη συνδιοικουσαν και συναποφασιζαν ερχονται τωρα να ζητησουν και να ξαναπαρουν το δημο???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο Πρόεδρος Νίκος Ζαρέντης έχει καμία αντίρρηση ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολα καλά αυτά κ μπράβο δεν χρειάζεται φωτογραφίες ολοι ξέρουμε οτι έχουμε τον καλύτερο Δήμαρχο που έχει περάσει κ θα τον έχουμε για πολλά χρόνια... Υπάρχουν αγροτικοί δρόμοι παρατημένοι εντελώς σε λίγο θα ξεκινήσουν ελιές πως θα πάμε? Κάνε κάτι Δήμαρχε.. Οτι κάνεις εσύ προσωπικά δυστυχώς είναι ντροπή να έχεις Αντιδήμαρχο στο χωριό σου κ να είναι σε τέτοια κατάντια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντράπηκε και η ντροπή με αυτά που γράφεις. Προφανώς δεν σου έκανε το ρουσφέτι που θες. Και τους δρόμους θα τους δεις έτοιμους ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΕΛΙΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΑΤΕ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙς ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΣΟΥ.
      ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΚΡΙΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
    2. Ο δήμαρχος εχει κανει την καλύτερη επιλογή σε συνεργάτες

      Διαγραφή
    3. Μακάρι να βγώ ψεύτης κ δρόμο να δούμε κ πολλά έργα... Ο κάθε δρόμος δεν είναι για ενα άνθρωπο ποτέ.. Τώρα εντάξει ο άνθρωπος έκανε πολλά ρουσφέτια στο χωριό κ μένα οχι.. Τι άλλο θα ακούσουμε.. Μάλλον δεν έχεις καμία σχέση σε οτι γίνεται στο χωριό. ..

      Διαγραφή
    4. Ενώ έχεις εσύ σχέση με το τι γίνετε στο χωριό; εκτός και σε χαρτζιλικωνει κάποιος να γράφεις αυτά τα ξεφτιλικια;
      Σε μάθαμε. Έργο είναι κάτι όταν γίνετε μόνο για σένα. Ζήλια και κακία.

      Διαγραφή
  4. ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ
    ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗΣΑΣ ΚΟΙΤΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 28/9 3,06 .Πιστευω για καθε εργο ο προεδρος του χωριου φροντιζει για την καλη κατασταση του δικτυου οδοποιιας και επιβλεπει μαζι με τον υπευθυνο Μηχανικο τα εργα.Αρα ειναι αδυνατον να μην γνωριζει γαι τις εργασιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο