Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ : ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ ΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ! (Γράφει-Σχολιάζει Ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ)


Στο κορύφωμά τους βρίσκονται οι διεργασίες, στο χώρο της σημερινής Αντιπολίτευσης- μείζονος και ελάσσονος- στο Δήμο Ξηρομέρου, με στόχο να δημιουργηθεί ένα παραταξιακό σχήμα, που θα διεκδικήσει με βάσιμες αξιώσεις τη Δημαρχία στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023....... Την ίδια στιγμή, στο χώρο της Συμπολίτευσης, παρακολουθούν τα τεκταινόμενα, σε ότι αφορά τις κινήσεις και μεθοδεύσεις στο αντίπαλο στρατόπεδο, αλλά ταυτόχρονα δείχνουν να τους απασχολεί έντονα η στήριξη από την κεντρική πολιτική σκηνή και κυρίως αν το λεγόμενο χρίσμα από τη ΝΔ αλλάξει πρόσωπο και συνδυασμό. Και τούτο γιατί έντονες είναι οι πληροφορίες ότι οι τρεις βουλευτές Αιτ/νιας-που θα γίνουν δύο- της ΝΔ αποστασιοποιούνται από την στήριξη Τριανταφυλλάκη, αλλά η εξεύρεση αξιόπιστης εναλλακτικής λύσης φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολη. Πόσω μάλλον που το χαρτί της υποψηφιότητας γνωστού δικηγόρου ‘’κάηκε’’ εν τη γενέσει του για λόγους, που σε μεταγενέστερο άρθρο, θα επεξηγήσουμε.

Σας είχα προϊδεάσει, μήνες τώρα, ότι το καλοκαίρι και ιδιαίτερα ο Σεπτέμβριος θα είναι ο μήνας, όπου πολλά θα συζητηθούν και αποφασισθούν σε ότι αφορά το εκλογικό παιχνίδι, τους συσχετισμούς δυνάμεων και τις καραμπόλες, που θεωρούνται αναπόφευκτες και οι οποίες πολλές φορές και κυρίως σε οριακές καταστάσεις- όπως αυτές του Ξηρομέρου- παίζουν τον πρωτεύοντα ρόλο, αφήνοντας έκπληκτους τους ‘’πρωταγωνιστές’’ και όσους θεωρούν δεδομένα κάποια πράγματα. Είναι αυτό, που λέμε αστάθμητοι παράγοντες , τους οποίους ουδείς μπορεί να υπολογίσει με βεβαιότητα, παρά μόνον κατά προσέγγιση.

Γιατί τα λέω αυτά; Γιατί, απλά, νοιώθω βέβαιος ότι οι εκπλήξεις σε αυτές τις εκλογές , και μέχρι να οριστικοποιηθούν τα σχήματα, θα διαδέχονται η μία την άλλη, έστω και αν κάποιοι θεωρούν τελειωμένες και οριστικές κάποιες καταστάσεις.

Τα πανηγύρια οι συναθροίσεις, οι πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, τα τραπεζώματα και , κυρίως, οι οινοποσίες φέρουν πιο κοντά τους ανθρώπους, έστω και αν κάποιοι προτιμούν τις μπύρες, ή το τσίπουρο.

Πάντως οι πληροφορίες που σας μεταφέρω σήμερα είναι απόλυτα ηλεγμένες, διασταυρωμένες και από πρώτο χέρι. Μειονεκτούν, όμως, γιατί έχουν γενικό χαρακτήρα καθότι έχω δεσμευθεί να αποφύγω, προς το παρόν και μέχρι τέλους Σεπτεμβρίου, να μπω σε λεπτομέρειες και κυρίως στην ονοματολογία, για λόγους ευνόητους. Οφείλω, για λόγους καθαρά επαγγελματικής δεοντολογίας, να σεβασθώ , τον όρο που μου ετέθη προκειμένου να λάβω την πληροφόρηση, που επεδίωκα. Αν και ο ίδιος δεν συμμετείχα σε κάποια από αυτές τις συναθροίσεις- αφενός γιατί δεν κλήθηκα και αφετέρου γιατί δεν το επεδίωξα- μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι οι πληροφορίες μου είναι απολύτως ασφαλείς και δεν προέρχονται από μία μόνο πηγή. Όσοι γνωρίζουν καλά τα δεδομένα, σε τοπικό επίπεδο, θα μπορέσουν να αντιληφθούν πολλά από αυτά που αναφέρω.

Ειδκότερα:

---Στόχος του υπό δημιουργία συνδυασμού είναι η αλλαγή στο εκλογικό τοπίο και η απομάκρυνση της Σημερινής Δημοτικής Αρχής και πρωτίστως του Δημάρχου κ. Τριανταφυλλάκη και του σκληρού της πυρήνα.

---Στον υπό δημιουργία συνδυασμό, λειτουργεί ήδη σταθερά, αθόρυβα, μεθοδικά, και με απόλυτη σύμπνοια-όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται-ομάδα περίπου 50 ατόμων, που συνδέονται μεταξύ τους και φιλικά, αλλά κυρίως τους συνδέει η πεποίθηση ότι θα πρέπει, πάση θυσία, να αλλάξει το σκηνικό στη Δημαρχία.

--Στην ομάδα, συμμετέχουν νυν δημοτικοί σύμβουλοι από όλες τις παρατάξεις, όπως και αποσκιρτίσαντες με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και προφανώς ανεξάρτητοι. Εξυπακούεται ότι συμμετέχουν και πολλοί νέοι υποψήφιοι κυρίως από την Αλυζία.

Ο συνδυασμός θα έχει υπερκομματικό χαρακτήρα.

Πάντως, έχουν αποκλειστεί οι λεγόμενοι ‘’τοξικοί,’’ που έχουν προκαλέσει με την πρακτική τους και στους οποίους έχουν καταλογιστεί από την ίδια την κοινωνία ατασθαλίες και αλαζονεία ενόσω κατείχαν θέσεις αποφασιστικές. Και τούτο γιατί ο νέος συνδυασμός θέλει να διαχωρίσει με σαφήνεια τη θέση τους από κάθε είδους ατασθαλία και κακοδιοίκηση, ή όπως στην καθομιλουμένη λέγεται, από τις λαμογιές. Θεωρούν ότι τέτοια πρόσωπα, όση επιρροή και αν έχουν στο εκλογικό σώμα, επιδρούν αρνητικά σε έναν συνδυασμό, αφού μπορεί να προσθέσουν έναν αριθμό ψηφοφόρων, αλλά ταυτόχρονα να απομακρύνουν πενταπλάσιο αριθμό. Οπότε το ισοζύγιο ψηφοφόρων είναι απολύτως αρνητικό.

---Το όνομα και το ‘’σήμα κατατεθέν’’ του συνδυασμού είναι υπό συζήτηση και προφανώς δεν ταυτίζεται με κανέναν από τους υπάρχοντες συνδυασμούς.

---Ο αρχηγός του συνδυασμού έχει επιλεγεί, είναι από όλους αποδεκτός και από ουδέναν αμφισβητείται καθότι αποτελεί τον κρίσιμο συνδετικό κρίκο όλων.

--Στο αμέσως επόμενο διάστημα και το αργότερο μέχρι τα Χριστούγεννα θα ‘’βγουν όλα στον αέρα’’, ενώ νωρίτερα και μέσα στον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο θα γίνουν ανοίγματα και προσεγγίσεις ατόμων με προσωπική και επαγγελματική βαρύτητα, που θα πλαισιώσουν τον συνδυασμό. Πολλά από τα ονόματα αυτά θα τα έχετε δει να αρθρογραφούν , τον τελευταίο καιρό, δίνοντας με αυτό τον τρόπο το παρόν, αλλά και το στίγμα τους. Τίποτα δεν είναι τυχαίο….. Ούτε η αρθρογραφία, ούτε τα τραπεζώματα, ούτε οι παρουσίες σε πανηγύρια και εκδηλώσεις, ούτε οι χορηγίες…..



----Ο συνδυασμός διαμορφώνεται κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να υποστεί τους μικρότερους δυνατούς κραδασμούς, από τους οποιουσδήποτε συσχετικούς δυνάμεων προκύψουν στην κεντρική πολιτική σκηνή, μετά τις βουλευτικές εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν.

-----Είναι δε πολύ πιθανόν να δημιουργηθεί και λειτουργήσει νέο blog έτσι ώστε ο νέος συνδυασμός να έχει τη δυνατότητα ισότιμης προβολής από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Πολύ σύντομα, και μόλις τα πράγματα αποκρυσταλλωθούν , σε μεγάλο βαθμό, θα σας ενημερώσω, με ονόματα και άλλα στοιχεία…. Προς το παρόν, αυτο-δεσμεύομαι για οτιδήποτε περισσότερο.

89 σχόλια:

  1. Το συμπέρασμα είναι ότι κάποια καλόπαιδα το μόνο που τους ενδιαφερει ειναι το μίσος τους για τον Τριανταφυλλάκη. Αμ δε . Αυτό που θα υπερισχύσει πάλι είναι ο κόσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και συ τι εισαι ο εκπροσωπος του κοσμου γενικα και μιλας εκ μερους του Α ΡΕ Ξεκαβαλειστε κανα καλαμι που δεν εχετε δουλεψει ποτε στη ζωη σας

      Διαγραφή
    2. Αγαπητε τα καιρικα φαινομενα αλλαζουν και αδυνατεις να τα παρακολουθησεις

      Διαγραφή
  2. Για ποιά Χριστούγεννα λέτε κ Μπαρμπαρούση Θωμά
    του 2022 ή του 2023

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ρωτήσω κάτι κυρ Θωμά ,
    σε αυτόν τον νέο σχεδιασμό θα είναι μεσα και πρώην αποτυχημένοι σντιδήμαρχοι του κ. Γσλούνη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

      Διαγραφή
    2. Ναι κυρ ανώνυμε που ρωτάς θα έχει και τέτοιους οπως ήταν δυο αποτυχημένοι αντιδήμαρχοι του Γαλουνη το 2019 στο καταχιανο και κέρδισε.

      Διαγραφή
    3. Ο κύριος Μπαρμπαρούσης το ξεκαθαρίζει όχι τοξικούς στο σχήμα

      Διαγραφή
  4. Είναι η πρώτη φορά που θα συμφωνήσω με τον κ. Θωμά Μπαρμπαρούση. Στο άρθρο του για τις προεκλογικές διεργασίες στο Δήμο Ξηρομέρου ο δημοσιογράφος αναφέρει επι λέξει . «-Στόχος του υπό δημιουργία συνδυασμού είναι η αλλαγή στο εκλογικό τοπίο και η απομάκρυνση της Σημερινής Δημοτικής Αρχής και πρωτίστως του Δημάρχου κ. Τριανταφυλλάκη και του σκληρού της πυρήνα.». Ηθελημένα η αθέλητα ο αρθρογράφος έγραψε την αλήθεια .
    Στόχος του νέου υπό δημιουργία συνδυασμού δεν είναι ένα νέο όραμα, η ένα καλύτερο πρόγραμμα η μια νέα πρόταση για το δήμο μας , αλλά να διώξουν τον δήμαρχο Γ. Τριανταφυλλάκη και την ομάδα του , προφανώς για να επιστρέψει ο δήμος στις παλιές καλές εποχές και κυρίως στις παλιές καλές πρακτικές.
    Γιατί ο Δήμαρχος Τριανταφυλλάκης και οι συνεργάτες του δούλεψαν και δουλεύουν σκληρά για να νοικοκυρέψουν τον Δήμο και τα αποτελέσματα είναι πλέον ορατά.
    Γιατί υποβάλουν προτάσεις και μελέτες σε όλες τις προσκλήσεις των υπουργείων και των φορέων με πολύ μεγάλη επιτυχία , δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για καλύτερες μέρες στο δήμο μας .
    Γιατί παράγουν έργο σε όλα τα επίπεδα και όλοι το βλέπουμε αυτό, παρόλο τα λάθη και τις παραλήψεις . Γιατί όλος ο κόσμος τώρα το καλοκαίρι και κυρίως οι ετεροδημότες, είδαν κατά γενική ομολογία κάτι να αλλάζει στον τόπο τους

    Κυρίως όμως αυτό που δεν μπορούν να χωνέψουν κάποιοι που εσκεμμένα συντηρούν το μίσος και τις κόντρες γα προσωπικό όφελος και οι «αποσκιρτίσαντες» κατά κ. Θωμά είναι ότι η Δημοτική Αρχή Τριανταφυλλάκη έχει όραμα για τον τόπο μας και το υλοποιεί μέρα με τη μέρα, παρόλο τα προβλήματα και τις καθυστερήσεις.
    Οι δημότες έχουν όμως, μνήμη, κρίση, γνώση, και κυρίως όραση. ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΑΣΙΛΗ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΟ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ

      Διαγραφή
  5. ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΟΙ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ. ΕΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΙ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ. ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΡΓΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΒΗΧΑΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ξερεις εσυ απο νεα γενια αφου δεν βγαινεις ουτε για καφε σε κανα χωριο του δημου μονο Αστακο και καμια φορα Μυτικα πας

      Διαγραφή
  6. Ο,τι να ναι.Σιγα την κορυφωση.Αυτα που γραφεις τα ξερει και η 'κουτση Μαρια' κατα το κοινως λεγομενο.Δεν ξερεις ομως αυτα που θα πρεπε να ξερεις!Στοχος του υπο δημιουργια συνδυασμου ειναι μαλλον η καταστροφη του τοπου και η επιστροφη στο απολυτο τιποτα.Το ονομα στο συνδυασμο θα το δωσει η κοινωνια του δημου Ξηρομερου.'Ολετηρας'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 50 άτομα νομίζω πολλά είναι για αθόρυβη λειτουργία.Θα συμμετέχουν νυν δημοτικοί,αποσκιρτησαντες και ανεξάρτητοι.
    Δηλαδή όλοι αυτοί που βλέπουμε χρόνια να περιφέρονται από τον έναν στον άλλο υποψήφιο δήμαρχο.
    Ο δικηγόρος που λες κάηκε,πως κάηκε;τηγανιζε και του έπεσε λάδι;η αυτοί οι γνωστοί κωλοτουμπες που τον προωθούσαν μυριστικαν κάπου αλλού καλό φαγητό;
    Για να τελειώνουμε οι 50 αθόρυβοι είναι και γνωστοί και θορυβώδεις (50δεν είναι)και ο κόσμος τους έχει βαρεθεί.
    Θα γίνει όπως έγινε την δεύτερη τετραετία Σαμαρά,τους λακιξε όλους και με νέα άτομα βγήκε πάλι πρώτος.
    Τριανταφυλλακη θέλει ο κόσμος και θα το καταλάβει ο μυστικός και πολυσυλλεκτικος υποψήφιος σου αλλά θα είναι αργά,θα έχει χάσει εκλογές και χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπροστά με την ΟΠΙΣΘΕΝ δεν γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λάθος μπροστά με την ΚΑΡΦΩΜΕΝΗ ΟΠΙΣΘΕΝ δεν γίνετε.

      Διαγραφή
  9. Αυτά διαβάζει ο Τριανταφυλλάκης και γελάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΟΝΟΣ ΕΧΕΙΣ ΜΗΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ ΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΛΑΒΕ ΜΕΤΡΑΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ

      Διαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υπομονη φτανει η ωρα ΕΡΧΕΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όπως λέει και ο Νιαφας οι κινήσεις γίνονται με στρατηγική Βλαδιμιρ Πούτιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο πουτιν είναι μοναχός του......πείτε στο νιαφα.

      Διαγραφή
  14. Είναι η πρώτη φορά που θα συμφωνήσω με τον κ. Θωμά Μπαρμπαρούση. Στο άρθρο του για τις προεκλογικές διεργασίες στο Δήμο Ξηρομέρου ο δημοσιογράφος αναφέρει επι λέξει . «-Στόχος του υπό δημιουργία συνδυασμού είναι η αλλαγή στο εκλογικό τοπίο και η απομάκρυνση της Σημερινής Δημοτικής Αρχής και πρωτίστως του Δημάρχου κ. Τριανταφυλλάκη και του σκληρού της πυρήνα.». Ηθελημένα η αθέλητα ο αρθρογράφος έγραψε την αλήθεια .
    Στόχος του νέου υπό δημιουργία συνδυασμού δεν είναι ένα νέο όραμα, η ένα καλύτερο πρόγραμμα η μια νέα πρόταση για το δήμο μας , αλλά να διώξουν τον δήμαρχο Γ. Τριανταφυλλάκη και την ομάδα του , προφανώς για να επιστρέψει ο δήμος στις παλιές καλές εποχές και κυρίως στις παλιές καλές πρακτικές.
    Γιατί ο Δήμαρχος Τριανταφυλλάκης και οι συνεργάτες του δούλεψαν και δουλεύουν σκληρά για να νοικοκυρέψουν τον Δήμο και τα αποτελέσματα είναι πλέον ορατά.
    Γιατί υποβάλουν προτάσεις και μελέτες σε όλες τις προσκλήσεις των υπουργείων και των φορέων με πολύ μεγάλη επιτυχία , δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για καλύτερες μέρες στο δήμο μας .
    Γιατί παράγουν έργο σε όλα τα επίπεδα και όλοι το βλέπουμε αυτό, παρόλο τα λάθη και τις παραλήψεις . Γιατί όλος ο κόσμος τώρα το καλοκαίρι και κυρίως οι ετεροδημότες, είδαν κατά γενική ομολογία κάτι να αλλάζει στον τόπο τους

    Κυρίως όμως αυτό που δεν μπορούν να χωνέψουν κάποιοι που εσκεμμένα συντηρούν το μίσος και τις κόντρες γα προσωπικό όφελος και οι «αποσκιρτίσαντες» κατά κ. Θωμά είναι ότι η Δημοτική Αρχή Τριανταφυλλάκη έχει όραμα για τον τόπο μας και το υλοποιεί μέρα με τη μέρα, παρόλο τα προβλήματα και τις καθυστερήσεις.
    Οι δημότες έχουν όμως, μνήμη, κρίση, γνώση, και κυρίως όραση. ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ασχημο για τον δημαρχο ειναι οτι οσο πλησιαζουν οι εκλογες δεν θα εχει και την βοηθεια που θαθελε απο περιφερια μερια ετσι αρχιζει και διαμορφωνεται ενα αρνητηκο κλιμα γιαυτον

      Διαγραφή
  15. Δημαρχε εχουν βγαλει μαχαιρια οι συμβουλοι που σου εχουν μεινει και σφαζονται μεταξυ τους και δεν κρατουν ουτε τα προσχηματα σου κανουν ζημια καθε μερα που περναει και δειχνεις ανημπορος να τους μαζεψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ,ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΟΝΗΡΟΞΕΙΣ Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ.ΑΞΙΟ ΚΑΘΟΛΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗ ,ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑΣΑΣ ΜΕ ΣΜΥΡΙΔΟΧΑΡΤΟ..,ΘΑ ΠΟΝΕΣΗ ΠΟΛΥ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ.. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΒΟΤΗΓΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΓΙΑΥΤΟ ΦΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.ΠΑΛΙΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΤΑΝ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΕΣ.ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΓΟΥΣ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΠΟΛΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΤΟΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΣ ΕΚΕΙ.ΚΑΘΕ ΠΡΟΙ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟΝ ΙΑΣΩΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΙΔΗ ΩΣ ΛΑΘΡΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ σιγουρα διαβαζεις καλο για τους αλλους αυτο

      Διαγραφή
  17. ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΦΟΡΕΙΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕΙ ΑΛΟΣ ΕΚΕΙ.ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΓΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ,ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ .ΝΤΑΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΗΝΗΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΔΥΡΣΗ .ΑΠΟΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΖΟΗΣ.ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΑΚΙΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κυριε μπαρμπαρουση εσυ τι ρόλο παίζεις σε αυτόν τον συνδυασμό ο κολητο σου ο γαλουνης τι ρόλο παίζει σε αυτόν το συνδυασμό μαζευτήκατε όλοι οι ανύπαρκτοι για να χάσει ο έντιμος και ικανός τριανταφυλακης αμ δεν θα γίνει αυτό μπαρμπαρουση γιατί ο λαός είναι με τον τριανταφυλακη και τα παιχνίδια σας θα πάνε στο καλάθι της αχαριστίας και της κακιάς που. Έχετε απέναντι στον τρίανταφυλακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όλλοι μαζί ξηρομεριτες και ξηρομεριτισες αυτος τι μας λέει ότι μαζευτήκανε όλοι αυτοι που τρέφουν κακιά και μίσος απέναντι στον τριανταφυλακη για να. Χάσει τις εκλογες. Και να φέρουν τον δημο πάλι πίσω στην εποχή γαλουνη Αλλά ξεχνούν όλοι αυτοι. Ότι. Ο λαός είναι ο μόνος κριτής. Που βλέπει ότι ο τριανταφυλακης πήρε ένα δημο διαλυμένο και τον σήκωσε ψηλα πολυ ψηλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ ο Τριανταφυλάκης γιατί κατέβηκε το 2019;Να σώσει το Δήμο ;κοντρα στο Γαλουνη ;;;;;όχι !Απο κακία στον παλιό φίλο και αδερφό του Αποστόλη !βαλε σχόλια !

      Διαγραφή
    2. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΥΡΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΛΥΠΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ

      Διαγραφή
  20. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ειδικά στην Αλυζια κ. Θωμά υπάρχουν πολλοί που περιφέρονται και περιμένουν πάντα με ανοιχτές ...καρδιές χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μετά και την συμπλήρωση και απο 1/9/2019 τριών ετών δημοτικής θητείας της νύν δημοτικής αρχής του δήμου μας,
    η πολιτική που ακολουθήθηκε και σε όλους τους βασικούς τομείς, ήταν κατα την άποψή μου στην σωστή κατεύθυνση και με θετικά αποτελέσματα και πολύ συνοπτικά :
    -ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΉ- ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ : αιτήματα του δήμου μας προς τους αρμόδιους φορείς της πολιτείας μας για ενίσχυση των δημοτικών υπηρεσιών με εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και όπως επίσης έγινε σωστή αξιοποίηση εργαζομένων του δημου μας μέσω προγραμμάτων απασχόλησης για τις αναγκες των υπηρεσιων του δημου μας.
    - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΉ : η σωστή διαχείριση των οικονομικών με την πλήρη αποπληρωμή οικονομικών υποχρεώσεων παρελθόντων ετών του δήμου μας προς τρίτους.
    και όπως επίσης και το θετικό πρόσημο στα σημερινά ταμειακά διαθέσιμα στα οικονομικα του δημου μας, επέτρεψε στις οικονομικές υπηρεσίες του δήμου μας να προτείνουν για τον προύπολογισμό του οικονομικού έτους 2022, την κάλυψη του ενεργειακού κόστους και λόγω της συγκυρίας, μέσω των αποθεματικών του δήμου μας, ώστε να παραμεινουν σταθερά οι τιμές των δημοτικών τελών στις υπηρεσίες που προσφέρει ο δήμος μας στους δημότες του.
    -ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ : η ένταξη σημαντικών τεχνικών έργων απο διάφορα προγράμματα και άλλα αιτήματα ένταξης απο προγράμματα που βρίσκονται σε εξέλιξη.
    -ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΉ : η σταθερή συλλογική προσπάθεια, της νύν δημοτικής αρχής, δημοτικών παρατάξεων του δήμου μας όπως και πολλών θεσμοθετημένων κοινωνικών συλλογικοτήτων της περιοχής μας, για καλύτερη χωροθέτηση της προτεινόμενης ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων κ' Αιτωλ/νίας, ώστε με την οριστική χωροθέτηση, να υπάρχουν και οι προύποθεσεις για πολύπλευρη και ισόρροπη ανάπτυξη και για όλους τους τομείς της τοπικής μας οικονομίας.
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    απλός υποστηρικτής της δημοτικής παράταξης
    του δήμου μας:《 Συμπολιτεία Ξηρομεριτών 》

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΠΥΡΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΜΙΣΘΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου αυτά που λεω είναι το θετικό αποτέλεσμα της μέχρι τώρα πολιτικής στο δήμο μας.
      Επομένως ο δήμαρχος που λαμβάνει και τις εκάστοτε αποφάσεις, προφανώς θα έχει και τους σωστούς συμβούλους του και για όλα τα θέματα.
      Καλησπέρα Φίλε μου !
      Σπύρος Ν. Γιαννέλης

      Διαγραφή
  23. Αυτοί θέλουν να αλλάξει η Δημαρχία από Τριανταφυλλακη ο κόσμος όμως θέλει;;;;
    Τριανταφυλλακης για όσο θέλει ο λαός του Ξηρομερου να είναι Δημαρχαρα.Αντίπαλο δεν έχει,βόλτα οι επόμενες εκλογές αν αφουγκραστείς τον παλμό του κόσμου,όσες πατερίτσες και αν προκύψουν.
    Έλα CIAO αγκάπε και να πλένεστε μην λέμε τα ίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβως αυτο αγαπητε ο λαος θα αποφασισει οχι εσυ

      Διαγραφή
    2. Ειπαμε το κομματι να βγαινει καλα το πας

      Διαγραφή
  24. Χαχαχα! Και εσύ γιατί μας τα αποκαλύπτεις όλα αυτά που φαντάζεσαι? Για να σκιαχτεί κάποιος? Στο ξαναλέω μπάρμπαΘωμά. ΔΕΝ ΤΡΏΜΕ Κουτόχορτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο υποψήφιος των ονείρων σας έρχεται λίγο διάστημα στην περιοχή, πλαισιώνεται από άτομα που έχει βαρεθεί ο κόσμος.Αυτος νομίζει ότι ο καθείς που πήρε κάποιους σταυρούς δύο τρεις φορές θα τούς περνει πάντα.
    Οι εποχές αλλάζουν,αν δεν το πάρει χαμπάρι νωρίς θα πάθει μεγάλη νίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μπαρμπα πιες κανα τσάι και ασε την πολιτική . ξέρουμε ποιος εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΙΛΗΔΕΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μαλλον αυτοι του δημαρχου δουλευουν υπερωριες δεν εξηγειται αλλιως η εξαφανιση τους απο παντου σκεψου να πλησιασουν και οι εκλογες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΓΩ. ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ. ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ θΑ ΣΟΥ ΠΩ κΑΙ ΝΑ ΤΟ. ΒΑΛΕΙΣ. ΚΑΛΑ. ΣΤΟ. ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΟΤΙ. ΤΟ ΛΑΟ. ΔΕΝ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 1000 Ευρώ για να ψηφίσω τον νέο συνδυασμό. 5000 ευρώ για να κατέβω υποψήφιος. Δεν έχω ξανακατέβει. Αφού θα πέσει χρήμα ας τα φάμε μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Λες ότι είναι πιθανό να λειτουργήσει νέο blog για την ισότιμη προβολή του νέου συνδυασμού.
    Δηλαδή εννοείς ότι τα blog τίς περιοχής είναι προσκείμενα σε κάποιον;
    Λογοκρίνουν μήπως ή δεν ανεβάζουν αυτά που γράφεις;
    Το νέο blog εσύ μάλλον θα το αναλάβεις.
    Και φυσικά αφιλοκερδώς γιατί είσαι υπεράνω χρημάτων είναι γνωστό αυτό και το γνωρίζει και ο υποψήφιος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο αγαπητός κος Μπαρμπαρούσης άγνωστος μεταξύ γνωστών στην περιοχή απέκτησε γνώση και γνώμη για τα αυτοδιοικητικά και εκφέρει άποψη ως αυθεντία. Αφού θεωρεί παρελθόν ήδη τον Τριανταφυλλάκη αφού καίει το γνωστό δικηγόρο αφού έχει ετοιμάσει το νικηφόρο σχήμα νοιώθει περήφανος γιατί "συμμετέχει" σ αυτό το νικηφόρο σχήμα. Λυπάμαι που το λέω αλλά μάλλον είναι ασυνάρτητα αυτά που του λένε και τα οποία γράφει. Όλοι καταλαβαίνουμε ποιόν προσπαθεί να πείσει όχι πάντως τους αναγνώστες του μπας και να χρηματοδοτήσει ένα σχήμα με "προσωπικότητες". Για να δούμε θα τσιμπήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Κύριοι και κυρίες,
    Αυτό που δε γίνεται τουλάχιστον από εμένα κατανοητό είναι η επίθεση που δέχεται ο κύριος Θωμάς Μπαρμπαρουσης,καταξιωμένος δημοσιογράφος,με εμπειρία και γνώση.
    Ο κύριος Θωμάς έχει τις ανάλογες σπουδές, έχει τη γνώση,την εμπειρία και συνεργάτες ώστε να μπορεί να αναλύει τα πολιτικά δρώμενα του τόπου και να ενημερώνει τους πολίτες ανάλογα.
    Τώρα αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους υβριστές δεν ενδιαφέρει τους πολίτες που έχουν βαρεθεί τη κοροϊδία και θέλουν να μαθαίνουν την αλήθεια.
    Αν ένας έχει το δικαίωμα να σχολιάζει δημοσιογραφικά αυτός είναι ο κύριος Θωμάς ή κάποιος άλλος ισάξιος του ας πούμε ο Πάνος Σόμπολος αλλά όχι να ακούμε τα διαφορα τοπικά σάιτ για παράδειγμα από Αλυζια με τις μεγάλες υποσχέσεις και σε έναν αληθινό με σπουδές και πτυχία δημοσιογράφο να εξαπολύουμε επίθεση.
    ΕΛΕΟΣ……
    Γιώργος Ράπτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τί προσωπικότητες χωρίς ονόματα μας λές. Θα μας τρελάνης ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΟΙΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΙΛΗΚΑΝΤΖΙΔΕΣ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΛΦΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αγαπητέ κύριε Γεώργιε Ράπτη. Ένας καταξιωμένος δημοσιογράφος με πυχια όπως λες για τον κ.Μπαρμπαρούση το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να ακολουθεί την δημοσιογραφική δεοντολογία . Η οποία λέει ότι για ένα θέμα οφείλεις να παρουσιάσεις και τις δυο πλευρές, και τις δυο παραμέτρους . Ο κ. Μπαρμπαρουσης ενεμφανισθει πριν 1, 5 χρόνο στο Ξηρομερο επιτεθομενος σφοδρά κατα της νυν δημοτικής αρχής σε βαθμό εμπάθειας , χωρίς ποτέ να παρουσιάζει την άποψη της , και το κυριότερο χωρίς ποτέ να ερευνα πραγματικά τα θέματα με τεκμηριωμένα στοιχεία . Αυτό κύριε Ράπτη δεν λέγετε δημοσιογραφία , αλλά στρατευμένη δημοσιογραφία . Και κάτι τελευταίο : Όλα τα μεγάλα οικονομικα και πολιτικά σκάνδαλα με την βοήθεια καταξιωμένων δημοσιογράφων έγιναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Θωμάς Μπαρμπαρούσης5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 9:27 π.μ.

    Κύριε Ράπτη, Ευχαριστώ για το κόσμιο σχόλιό σας, με το οποίο θέτετε το ζήτημα στις πραγματικές του διαστάσεις.Αποφεύγω συστηματικά και εκ πεποιθήσεως να απαντώ σε ανώνυμα σχόλια, καθότι η οποιαδήποτε ενασχόλησή μου με αυτά τα ανώνυμα άτομα ''σχολιαστές''-τα οποία εν πολλοίς μου είναι γνωστά-θα ''νομιμοποιούσε'' τον σκοτεινό και δόλιο ρόλο τους και θα με παρέσυρε σε αντιπαράθεση στο δικό τους χώρο και επίπεδο, τα οποία απορρίπτω με κατηγορηματικό τρόπο. Όταν κάποιος δεν διαθέτει παρρησία και τόλμη,δεν εκφράζεται ελεύθερα και ειλικρινά, αλλά ως νέος κουκουλοφόρος, κρύβεται πίσω από την ανωνυμία, δεν μπορεί να είναι δικός μου συνομιλητής.Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι πολλά από τα σχόλια, που διάβασες και αφορούν το συγκεκριμένο άρθρο, ανήκουν σε πρόσωπα πρωταγωνιστές, ή επίδοξους πρωταγωνιστές στα αυτοδιοικητικά πράγματα της περιοχής.Δεν αντιλαμβάνονται κάποιοι-θέλω να πιστεύω λίγοι-ή δεν θέλουν να αντιληφθούν ότι ο δημοσιογράφος ενημερώνει και στα πλαίσια της ενημέρωσης μεταφέρει, τις περισσότερες φορές, στοιχεία και πληροφορίες που δεν απηχούν κατ ανάγκη τις απόψεις και πολύ περισσότερο τις πεποιθήσεις του, αλλά αυτό πρέπει να το πράξει γιατί οι αναγνώστες του θα πρέπει να έχουν την καλύτερη δυνατή πληροφόρηση, να μαθαίνουν όλες τις απόψεις,ακόμα και τις πιο αιρετικές, για να μπορούν να μορφώσουν τη δική τους άποψη, για οποιοδήποτε ζήτημα, σοβαρό ή λιγότερο σοβαρό.Βέβαια, ο δημοσιογράφος θα πρέπει να ελέγχει και να διασταυρώνει τη βασιμότητα των πληροφοριών και την αξιοπιστία των πηγών του, έτσι ώστε να μην πέσει και ο ίδιος θύμα κακοπροαίρετης πληροφόρησης.Αυτό επιδιώκω να το κάνω , έχοντας ως σύμβουλο την πολυετή μου εμπειρία και μάλιστα σε χώρους πολύ πιο δύσκολους και απαιτητικούς, συγκριτικά με τα τεκταινόμενα στην κοινωνία του Ξηρομέρου. Αλήθεια, Γιατί κάποιοι κρύβονται πίσω από την μπούργκα ;Τι τους τρομάζει ; Ντρέπονται γι αυτό που είναι; Δεν έχουν το θάρρος της άποψής τους ; Τόσο λεβέντες είναι ; Αλλά κατά τα άλλα είναι επίδοξοι διεκδικητές της εξουσίας.......
    ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ. Ο ΠΑΝΟΣ ΣΟΜΠΟΛΟΣ ΕΧΕΙ ΙΣΑΞΙΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΣΤΟ ΣΤΑΡ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΚΥΡ ΘΩΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΚΟΝΕΙ ΚΡΗΤΗΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Χωρις να υπαρχει αντιπαλος υποψηφιος εχει διαμορφωθει ενα κλιμα ηττοπαθειας στη παραταξη του δημαρχου σκεφτητε τι εχει να γινει αν κατεβει αυτος που πρεπει δημαρχε σφαζονται οι δικοι σου μεταξυ τους και το εισπρατει ο κοσμος και η κοινωνεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΗΤΗΣ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ. ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΥΠΕΘΑ 1190 θεσεις ΟΒΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ. ΑΣΕΠ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΡΕΦΟΝΙΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΥ. ΑΣΕΠ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ 11 ΥΔΙΚΟΤΗΤΕΣ μπορεισ να παρεισ μεροσ στυσ διαγονισμουσ αυτουσ η δεν σε αφινει η μανουλα σου.. Και μην ζηλευεισ αυτουσ που εργαζονται τιμια και με προσοντα. Οαεδ προγραματα καθε μερα για θεσεισ εργασιασ για πολεσ υδηκοτητεσ στον κρατικο και ιδιοτηκο τομεα.. Αλλα το κηνητο το εχεισ για να γραφεις αρλουμπεσ. Παρε εφημεριδεσ ευρεσεωσ εργασιασ και γραψε τηλεφονα για χιλιαδεσ δουλειεσ.. Μην καθεσε στασημοσ ψαξε. Ακομα και για σεκιουριτασ.. Πετα μπαζα καθαρισε κυπουσ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΣΚΑΛΕΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΡΙΖ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ. Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΣΙ ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΗΜΑΣ Ο ΣΕΙΡΗΝΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΣΤΙΝΓΚ ΤΡΕΞΕ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΟΝΤΟΥΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΩΡΕ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΗΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΝΟΝΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΝΑ ΜΠΗΤΕ ΣΤΟ WORKENTER GP NA KANETE AITHSEIS TREXOUN POLOI DIAGONISMOI ASEP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Κυριε Μπαρμπαρούση σε ενοχλεί η ανωνυμία των σχολίων ή η ουσία τους;΄Εάν δεν υπάρχει κάτι συκοφαντικό η υβριστικό στα κείμενα γιατί ενοχλείσαι για την ανωνυμία τους; Θα μπορούσες να απαντάς και στα ανώνυμα σχόλια. Ώστε όλοι οι ανώνυμοι 'σχολιαστές' έχουν σκοτεινό και δόλιο ρόλο και είναι κουκουλοφόροι. Και εγώ ανώνυμα αρθρογραφώ αλλά σε διαβεβαιώσω ούτε σκοτεινό και δόλιο ρόλο έχω ούτε επίδοξος πρωταγωνιστής ή δευτεραγωνιστής είμαι, ούτε ρόλο θα ήθελα να έχω στα αυτοδιοικητικά πράγματα της περιοχής. Ασφαλώς ο δημοσιογράφος θα πρέπει να ελέγχει και να διασταυρώνει τη βασιμότητα των πληροφοριών και την αξιοπιστία των πηγών του, έτσι ώστε να μην πέσει και ο ίδιος θύμα κακοπροαίρετης πληροφόρησης αλλά είσαι σίγουρος για την αξιοπιστία των πληροφοριών σου ή παρασύρεσαι είτε απο τις προκταλήψεις σου είτε απο εσφαλμένες πληροφορίες; Ώστε λοιπόν στόχος του νέου υπό δημιουργία συνδυασμού είναι η απομάκρυνση ( ωραία έκφραση) του Τριανταφυλλάκη και του σκληρού της πυρήνα του και ότι από νέο συνδυασμό έχουν αποκλειστεί οι λεγόμενοι ‘’τοξικοί αυτοί που έχουν προκαλέσει με την πρακτική τους και στους οποίους έχουν καταλογιστεί από την ίδια την κοινωνία ατασθαλίες και αλαζονεία ενόσω κατείχαν θέσεις αποφασιστικές. Είσαι σίγουρος γι αυτό, γιατί εγώ όπως άλλωστε και εσύ, αλλά και όλος ο κόσμος ακούμε διάφορα ονόματα επίδοξων Δημάρχων μεταξύ αυτών και πρόσωπα που είχαν βαθμό και ρόλο και διαχειρίστηκαν εκατομμύρια και τα οποία προκάλεσαν όσο κανείς άλλος. Ευτυχώς όμως κοντή μνήμη πλεόν δεν έχει κανείς μας. Μήπως θα μπορούσες με βάση τις ακριβείς πληροφορίες σου να μας διευκρινήσεις εάν υπάρχουν πρόσωπα που συμμετείχαν στο προηγούμενη κυβερνώσα δημοτική παράταξη και τα οποία επιθυμούν να ηγηθούν εκλογικού συνδυασμού;
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΟΝΑΚΙΑ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΑΣΦΑΙΡΑ.. Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΛΕΕΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΛΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΓΥΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ Ο ΘΩΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ. ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΕΤΙΜΟΙ ΤΗΝ ΣΥΤΟΥΡΗ ΝΙΚΗ. ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αφου βλεπεισ που κλινη η εκλογη τη το πεδευησ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Μπαρμπαρουση άσε τη δημοσιογραφία και πιάσε το πινέλο γιατί όλα αυτα που γράφεις τον μόνο σκοπό που έχουν είναι να φύγει. Ο άξιος. Ο έντιμος ο άνθρωπος με τα καθαρά χέρια που πήρε ένα δημο διαλυμένο από τον κολητο σου το γαλουνη και τον ανέστησε ο. Μεγάλος ηγέτης του λαού ο τριανταφυλακης Οι εκλογές είναι κοντά μπαρμπαρουση και με το 80%. Που θα πάρει ο τριανταφυλακης εσυ και κάτι άλλοι θα τρυπώσετε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας ότι προσπαθήσατε να κάνετε κακό στο δημο ξηρομερου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Καλύτερο αβανταδόρο δεν θα μπορούσε να βρει ο Τριανταφυλλάκης. Εάν συνεχίσει να αρθρογραφεί με αυτο το τρόπο τότε θα εκλεγεί με 85%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο Φίλτατε. είπες το κσλλύτερο σχολιο.
      Ο ακραίος Φάνατισμος συσπειρώνει ακομα πιό πολύ,
      το 76 % του δημάρχου και πάνο, απο το 85 % τώρα δημοτικότητα που εχει τώρα ο δήμαρχος Γιάνης.
      άς τους να φωνακλούν, και απο ενα αυτί σου να μπαινουν και απο το αλλο αυτ ί σου νσ βγαίνουν.

      Διαγραφή
  57. Καλα δεν έχετε καταλάβει ότι ο μπαρμπαρουσης παίζει το παιχνίδι του γαλουνη στην πορεία θα τους καίει όλους όσους ενδιαφεροντε για να είναι υποψήφιοι. Και μετά θα σερβίρει ότι η μόνη λύση είναι ο γαλουνης τώρα. Προσπαθεί να δει τι αντιδράσεις θα υπαρχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Και όπως λέει και ο Θοδωρής κινήσεις με στρατηγική Πούτιν από το νέο συνδυασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Στηρίζω τις απόψεις του κ. Μπαρμπαρούση γιατί είναι σωστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Μπαρμπαρουση Πάρε. Το κολητο σου το γαλουνη και πηγαίνετε για. Χαμομήλι και αφήστε την πολιτική αυτή είναι για ανδρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Θα είναι η ώρα, που θα κτυπήσεις 9:00 πμ την πόρτα του Κορυδαλλού για φιλοξενία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Θα είναι η ώρα, που θα κτυπήσεις 9:00 πμ την πόρτα του Κορυδαλλού για φιλοξενία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Μια χαρά τα λες 11:33. Μόνο που σου διαφεύγει μια λεπτομέρεια: Ότι ο Γαλούνης δεν θα είναι υποψήφιος το 23. Κι ακόμα, ότι ο Μπαρμπαρούσης ποτέ δεν τάχθηκε υπέρ κάποιου υποψηφίου, ενώ όλοι τους θα τον ήθελαν μαζί τους ακόμα και αυτοί που τον βρίζουν χυδαία....Γελάει καλά όποιος γελάει τελευταίος λέει ο λαός μας....Νωρίς, πάντως, να βγάζετε συμπεράσματα. Το σήριαλ έχει πολλά επεισόδια ακόμα, πουν δεν τα έχουμε δει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξέρεις τη τσαμπνάς ?
      Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ειναι αξιωματική αντιπολίτευση με 27,23 %

      Διαγραφή
  66. 12:16 τις εκλογές τις εχω φάει με το κουτάλι ένα σου λέω ότι οποίος και να είναι αντιπαλος του τριανταφυλακη Είναι χαμένος από χέρι. Ο λαός θα δώσει στον τριανταφυλακη ένα πολύ μεγαλο ποσοστό που θα ξεπεράσει το 80%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Θελω και εγω μια μερσεντες κομπρεσορ. Για να σταυρωσο γαλουνη. Αυτοσ καβαλα και εγω πεζος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο