Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Οι Droulias Brothers την Τετάρτη 10 Αυγούστου στην Πλατεία Κατούνας υπόσχονται ένα μοναδικό live με είσοδος ελεύθερη.


      Άλλη μια μουσική βραδιά θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10  Αυγούστου στην Κεντρική Πλατεία της Κατούνας 

Οι Droulias Brothers έρχονται την Τετάρτη 10 Αυγούστου στην Πλατεία Κατούνας όπου υπόσχονται ένα μοναδικό live!
Ο Κωνσταντίνος και ο Ηλίας Δρούλιας, έρχονται στην Κατούνα του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και αναμένεται να ξεσηκώσουν με το κέφι και τις επιτυχίες τους.
Θα εμφανιστούν την Τετάρτη 10 Αυγούστου στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΤΟΥΝΑΣ με ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ σε μια άκρως ανεβαστική βραδιά με μουσική, μπόλικη διασκέδαση μέχρι αργά το βράδυ.
Με καταγωγή από Μύκονο και Κρήτη, τα αδέλφια Δρούλιας, μας συστήνονται καλλιτεχνικά ως «Droulias Brothers», καταφέρνοντας σε μικρό χρονικό διάστημα να γίνουν γνωστοί σε όλη την Ελλάδα!
Ο 25χρονος Κωνσταντίνος Δρούλιας είναι η βασική φωνή αλλά και ο λυράρης του σχήματος "Droulias brothers" και ο 23χρονος αδερφός του Ηλίας μεγαλουργεί με το νταούλι. 
Το νησιώτικο ταμπεραμέντο τους και με την κρητική μουσική να κυλάνε στο αίμα τους, έχουν γίνει ανάρπαστοι το φετινό  καλοκαίρι προκαλώντας χαμό!
Το πάντρεμα της κρητικής μουσικής με τις μαντινάδες τους σύγχρονους ήχους των club, αλλά και τα νεότερα ακούσματα  της Δημοτικής Μουσικής υπόσχονται ένα πρόγραμμα άκρως ξεσηκωτικό.  
 
Πρόγραμμα που θα φτάσει τη διασκέδαση στο κόκκινο!

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ Droulias Brothers 
-ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
-ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022
-ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:30
- ΕΙΣΟΔΟΣ : ΕΛΕΥΘΕΡΗ
 
- Η εκδήλωση εντάσσεται στις Πολιτιστικές Δράσεις του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. 
 
Υλοποιούμε την φετινή μας υπόσχεση και πραγματοποιούμε όλες τις μουσικές εκδηλώσεις με είσοδο δωρεάν, εντός ιστού των πόλεων και των χωριών του Δήμου με στόχο όλος ο κόσμος να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς 
Σας προσκαλούμε να απολαύσετε μια υπέροχη μουσική βραδιά, σε μια υπέροχη παραδοσιακή πλατεία, στην Κατούνα του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας  την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

Εκ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο