Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Γιάννης Τριανταφυλλάκης : Σύστημα Αποτύπωσης & Διαχείρισης Κοιμητηρίων Δήμου Ξηρομέρου:




πηγη:  Giannis Triantafillakis

Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης στο προσωπικό του προφίλ έγραψε : Σύστημα Αποτύπωσης & Διαχείρισης Κοιμητηρίων Δήμου Ξηρομέρου......



Σύστημα Αποτύπωσης & Διαχείρισης Κοιμητηρίων Δήμου Ξηρομέρου:

Ο Δήμος Ξηρομέρου ,στην προσπάθεια εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών του,προμηθεύεται μια web εφαρμογή και υποστήριξη στην οργάνωση της υπηρεσίας .

Το Cemetery_xiromero θα προσφέρει τα απαραίτητα εργαλεία για την οργάνωση των κοιμητηρίων που διαχειρίζεται ο Δήμος καθώς και την παρακολούθηση των εσόδων του.

Το πρόγραμμα υποστηρίζει γεωχωρικές βάσεις δεδομένων τεχνολογιών και κατ’ επέκταση αποτύπωση των γεωχωρικών στοιχείων του Κοιμητηρίου.

Η αποτύπωση έγινε με drone και φωτογραφική τεκμηρίωση ,μια επίπονη διαδικασία, που ανταποκρίνεται στη λεπτομερή καταγραφή



26 σχόλια:

  1. Άσε μας ρε Δήμαρχε. Τι σύστημα αποτύπωσης και διαχείρισης μας τσαμπουνάς. Μια βόλτα στο κοιμητήριο θα έδινε καλύτερη εικόνα. Έχει καταστρατηγηθεί κάθε κανόνας διαχείρισης. Πουλάνε και αγοράζουν τάφους έχουν κλείσει όλοι οι διάδρομοι και βρίσκεται σε πλήρη αταξία. Ποτέ άλλοτε δεν βεβηλώθηκε ένας τόπος ιερός. Δεν έχετε εικόνα του τι συμβαίνει. Aπορώ που βρίσκετε την όρεξη για επικοινωνιακά τερτίπια. Ξέρει η Γριτσίξη ή η Πέττα ή ο Μάντζαρης ή ο Ντίνος ή ο Μπαμπούρης τι γίνεται στο κοιμητήριο. Αδιάφοροι άνθρωποι και ανεπαρκείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο και να θέλετε κύριε Δήμαρχε να κάνετε το μαύρο να φαίνεται άσπρο δεν μπορεί να το δουν έτσι οι πολίτες που βιώνουν την πραγματικότητα της αλαζονείας και της έπαρσης από όταν εκλεγήκατε δήμαρχος ενός μικρού και αγροτικού Δήμου. Βέβαια έχετε την ψευδαίσθηση ότι διοικείται τον Δήμο της Μόσχας, του Πεκίνου, του Παρισιού η της Νέας Υόρκης. Σας έχουν φύγει πολλοί μέσα σε τρία χρόνια. Σε διάστημα έξι μηνών από τώρα θα σας φύγουν και πέντε έξι στελέχη δυνατά. Και το σημαντικότερο δεν έχετε τους ψηφοφόρους μαζί σας που σας στήριξαν το 2019 με μόνο μέλημα να φύγει ο Γαλούνης. Δεν στήριζαν εσας τον Γαλούνη ήθελαν να διώξουν κάτι που δεν το έχετε αντιληφθεί ακόμα. Βέβαια θα το δείτε σε λίγο καιρό. Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1:47 εσας όλους μαζί ο Τριανταφυλλάκης σας κερδίζει μόνος του . Νούμερα

      Διαγραφή
    2. Το ποιος είναι νούμερο και ποιος έχει δίκιο θα το δούμε σε λίγο καιρό.

      Διαγραφή
    3. 1,47 είναι αστείο σε ενα τέτοιο θέμα να σχολιάζεις τον Τριανταφυλλάκη. Ας αφήσουν τα τερτιπια κι ας κάνουν όλα όσα εδιωξαν τους άλλους... Αλλιώς θα έχει την ίδια τυχη

      Διαγραφή
    4. Νούμερο είσαι ε νούμερο.

      Διαγραφή
  3. Στο Καραϊσκάκη δεν έχει χώρο για έναν τάφο ακόμα. Δήμαρχε κάνε κάτι γιατί πρόεδρος δεν υπάρχει. Ούτε για έναν τάφο χώρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΑ ΜΗΠΩΣ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΑΦΟ;ΑΛΛΑ ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μας κλέψτε το ψηφω με ψέματα τώρα θέλετε να μας θαψετε ρε ουτσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αναρτήσεις κοροιδία. Κάνε πρώτα επίγεια αποτύπωση να καταλάβεις την αναρχία που επικρατεί και μετά δορυφορική. Όσον αφορά τα έσοδα του Δήμου αυτά δεν φτάνουν ούτε το 1/10 των εργολάβων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εργολαβιες αορατες πανω απο 100 χιλιαρικα βαζατε εσεις χαραμοφαηδες και παντελονιασμα. Τωρα τα καθαριζει με τους εργατες του ο δημος. Βρειτε δουλεια. Δημος για ξεκοκαλιασμα τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά μας τα έγραψε ένας φίλος παραπάνω μόνο που ξέχασε να ενημερώσει τους αναγνωστεσ ότι επιβαλλόταν ένα παράνομο τέλος στους δημότες επι πολλά χρόνια .και αυτό δεν το έκανε ο Τριανταφυλλάκης αντίθετα δημιούργησε κανονισμό νεκροταφείων και παρά τις δυσκολίες κατέγραψε τάφους τα έβαλε σε σύστημα και σε λιγο χωρίς να είμαστε μάγοι θα αναζητηθούν υπόχρεοι κλπ Με λίγα λόγια δημιούργησε το πλαίσιο που πολιτικά όφειλε να κάνει και οι υπηρεσιεσ καλουνται να υλοποιήσουν τα δεδομένα να εισπράξουν χρήματα και να υλοποιήσουν έργα . Αυτή είναι η αλήθεια και ότι ο Τριανταφυλλάκης διαλύεται το ξαναγράψατε και διαλυθήκατε μεταξυ σας . Τριανταφυλλάκης έργα και δήμαρχος για όσο θέλει εσείς μάσα μπούκα ΟΧΙ . Ούτε την 28η δεν θα γιορτασετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσσι άσχετος. Εάν ήταν έτσι όπως τα λές το τάφο θα τον προσδιόριζε τοπικά και θα τον παραχωρούσε ο Δήμος. Αυτό όμως δεν συμβαίνει αφού ακόμη και σήμερα τους τάφους τους παραχωρούν οι εργολάβοι. Για θυμήσου τους τάφους που προκάλεσαν πολλά σχόλια τους οποίους παραχώρησαν οι εργολάβοι εν αγνοία της Γριτσίπη και του Δήμου.

      Διαγραφή
    2. Εσυ είσαι άσχετος γιατί εάν ήξερες καλά και εβλεπεσ ρώταγες κ μάθαινες οι καλύτεροι εργολάβοι των νεκροταφείων είναι οι εκάστοτε πρόεδροι . Αυτοί κάνουν εκεί μέσα ψηφαλακια. Αυτά με το χρόνο τελειώνουν και τα αναλαμβάνει το κανονικό μαγαζί όπως προβλέπεται.

      Διαγραφή
  10. Από ποτέ η οργάνωση και το νοικοκύρεμα σε κάθε μορφή της διοίκησης είναι μειονέκτημα για τον δήμαρχο και την κοινωνία; Συνεχίστε έτσι και γελάει ο κόσμος με εσάς τους μαντεις -σχολιαστές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το 2019 στήριξα και ψήφισα Τριανταφυλλάκη για να φύγει ο Γαλούνης τόσο εγώ όσο και πολλοί άλλοι. Το 2023 θα στηρίξω και θα ψηφίσω τον αντίπαλο του Τριανταφυλλάκη για να διορθώσω το λάθος που έκανα το 2019. Για να τους πέσει η μυτη και η αλαζονία. Περνάνε με υφος χιλίων καρδιναλίων λες και διοικούν το Βυζάντιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1:06 ΑΝ ΕΣΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΣΤΡΑΠΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ . Ο ΠΙΟ ΦΙΛΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ . ΤΑΠΕΙΝΟΣ ,ΠΡΟΣΙΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ . ΒΡΕΣΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΖΩΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ .

      Διαγραφή
  12. Ακρα του ταφου σιοπη στον καμπο βασιλευει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτα ειναι απο παρελθοντουσ χρονους περασανε δεκαδες προεδροι και δημαρχοι ο τριανταφυλακης εχει μια τριετια που εχει αναλαβει γιαυτο θα του δοσουμε αλλη μια ευκερια για να διορθοσει τα σφαλματα των ανκανων αεριτζιδων που μονο για τον τιτλο ηταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όλοι αυτοί που περιμένετε να γλύψετε κάνα κόκκαλο αν φύγει ο Τριανταφυλλάκης σταματήστε τώρα. Χάνεται χρόνο. Μέχρι και ο J.K. βρήκε δουλειά. Κάτι θα ξέρει αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θα το δούμε ρε χαραμοφάηδες στις εκλογές όπου ο τριανταφυλακης θα συντρίψει οποίος και αν είναι ο εκλεκτός του γαλουνικου χαλιφάτου που κατέστρεψε το δημο και ήρθε ο τριανταφυλακης να τον νοικοκυρέψει και να του δώσει αξία. γιατί την είχε χάσει όπου όλος ο ντουνιάς έλεγε ότι εκεί στο δημο ξηρομερου είναι δήμαρχος ένας γαλουνης όπου έχει καταστρέψει τα πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 1:47. Εσυ παιδάκι μου. Πρέπει. Να πας να γινεις παπας για να ευλογείς τους πιστούς. Το στόμα σου βγάζει λόγια που εσυ ο ίδιος δεν τα. Πιστεύεις και πρεπει να εισαι πολύ μικρόψυχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Monte Carlo αγκάπε.Αλλά που να ξέρεις εσύ απ αυτά.Βρωμάτε σβουνιά απο χιλιόμετρα.Εσείς και οι απόψεις σας είναι τόσο πεπαλαιωμένες όσο το Βυζάντιο μέχρι εκεί φτάνετε ερείπια που θέλετε να μιλάτε.Φελάκια τώρα αγκάπες και να πλένεστε ε μη λέμε τα ίδια.Άντε γεια τώρα.Ειστε χιλιόμετρα πίσω τώρα που πήρε το τιμόνι ο Τριανταφυλλάκης!Δημαρχάρα προχώρα το Ξηρόμερο είναι μαζί σου έχει μάτια και βλέπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι το συναφι του Τριανταφυλλακης βρομαμε σβουνια. Για τα ψηφακια όμως είμαστε καλοί οι βρομιαριδες για αυτό μας σφιχταγκαλιαζει.Ανοιξτε τα μάτια σας ξηρομετιτες.

      Διαγραφή
  18. Ο άνθρωπος που εξελέγη εν χορδές και οργάνοις κατάφερε σε τρια μόλις χρόνια όχι μόνο να αναδείξει την αδεξιότητά του αλλά και να την διαφημίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο