Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

"ΟΧΙ ΕΞΩ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ". Καταγγελία αναγνώστη για σκουπίδια.

 

   Η εξοργιστική αδιαφορία, με την απόθεση των σκουπιδιών εξωτερικά από έναν κενό κάδο συλλογής αστικών αποβλήτων, είναι αυτό που ξεπερνά τη λογική. 
Η περιοχή είναι ο δρόμος προς το γραφικό Μύτικα, που αποτελεί πόλο έλξης για τον τουρισμό στην περιοχή του Δήμου Ξηρομέρου.
Η εικόνα αυτή, να έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο η περιοχή γύρω από τον κάδο, που με μεγάλα γράμματα φωνάζει, η αυτοσχέδια επιγραφή, "ΟΧΙ ΕΞΩ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ", είναι κάτι που δεν χωρά στη λογική μας, και βέβαια αναρωτιόμαστε ποιος πρέπει να ενδιαφερθεί, όταν εμείς οι ίδιοι δεν προσπαθούμε να διατηρήσουμε μία εικόνα καθαριότητας στην περιοχή μας.

Δείτε τις εικόνες της ντροπής:










 

10 σχόλια:

  1. Ξέρετε ποιοι τα πετάνε έξω. Οι Αθηναίοι επισκέπτες, βέβαια, που νομίζουν ότι η επαρχία είναι Αθήνα και ότι έχει συνεργεία με πυκνά δρομολόγια και εκατό εργάτες. Αυτά συμβαίνουν όταν δεν μένει κανείς στην επαρχία πλέον πέρα από δέκα μέρες το χρόνο και αν. Δε σέβεται, δεν γνωρίζει, ζει στη κοσμαρα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΔΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παλια υπηρχαν περισοτεροι καδοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ο κάδος είναι γεμάτος και δεν παίρνει αλλά σκουπίδια τότε ευθύνη έχει ο δήμος που δεν τα μαζεύει με τακτικοτερα (τουλάχιστον τώρα που είναι τουριστική περίοδος) δρομολογια.... Γιατί ο κόσμος που έχει σκουπίδια τι θα τα κάνει θα τα φάει;
    Υπάρχει βέβαια και η άλλη εκδοχή να είναι ο κάδος άδειος αλλά να βαριούνται τα ζώα να ανοίξουν το κάδο για να τα πετάνε μέσα!!! Εκεί μιλάμε πλέον για έλλειψη πολιτισμού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γέμισε ο τόπος μπουκαλάκια, ντενεκεδάκια αλουμινένια , μπουκαλάκια του νερού πλαστικά και καθε ειδους σκουπιδάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι Αθηναίοι σας πηραξαν..οι Αγρινιώτες σ όλο το δρόμο λημπεριο δεν πετάνε σακούλες πλαστικές δεμένες κομπο;;;; η μία κοντά την άλλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το αιώνιο πρόβλημα Μ τους Αγρινιώτες.
    Όπου κ αν παν ξέρεις ότι πέρασαν.
    Πάντα αφήνουν το στίγμα τους.
    Ελάτε Πάλαιρο Βόνιτσα Λευκάδα
    Κ παρακολουθήστε τους
    Ν δείτε συμπεριφορά.
    Μια επίσκεψη θα σας πείσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 6.05μμ ΕΙΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ,ΛΙΓΟ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΦΕΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΜΟΚΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΥΤΙΚΑ , ΕΣΥ ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο μυτικας ειναι πεντακαθαρος τα τελευταια χρονια δυστηχως η το κανουν επιτηδες η ειναι αγρινιωτες..κριμα μεγαλο επρεπε να σεβονται αλλα λυπαμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΑ ΚΑΝΟ ΚΟΜΠΟΣΤ Η ΔΙΑΛΕΓΩ ΝΑ ΕΧΩ ΧΑΡΤΟΣΑΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΟΣΗΜΑ ΥΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΗΝΗΜΑ ΓΙΑΥΤΟ ΣΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΟΤΑΝ ΠΝΕ ΝΑ ΨΩΝΙΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΕ ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕς. ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΟ Ο ΣΥΜΗΤΗς ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΠΑΛΙΟΣΑΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΠΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο