Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ : ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.


Τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού και μορφωτικού συλλόγου «ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟ ΦΩΣ » Φυτειών και του χορευτικού Συλλόγου « Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ» Λεπενούς, υποδέχτηκαν πλήθος κόσμου...... Ο κόσμος παρακολούθησε με θαυμασμό τους χορούς και άκουσε συγκινημένος το τραγούδι του Μπάρμπα-Γιάννη Κάτσιου. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Απανταχού Αρχοντοχωριτών «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» ευχαριστεί τον κόσμο που ήρθε και όλους όσους βοήθησαν .Ευχαριστεί τα χορευτικά συγκροτήματα και τους δασκάλους τους καθώς και τον Δήμαρχο κ. Ιωάννη Τριανταφυλλάκη, τον κ. Κων/νο Μπαμπούρη για τη στήριξη, την Πρόεδρο Δημ.Συμβουλίου Δήμου Ξηρομέρου κα. Χριστίνα Ταπραντζή, τον Αντιδήμαρχο κ. Βασίλειο Πολύζο και τον Πρόεδρο του Αρχοντοχωρίου κ. Γεώργιο Λιοντάκη.






















































3 σχόλια:

  1. Αποτυχια σκετη.2 χορευτικα τον 6 ατομων.Αυτο γινεται οταν σε ενα χωριο τσακωνοντε 2 συλλογοι.ο αλλος συλογος ακυρωσε την αυριανη εκδηλωση .Κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλη επιτυχία όλοι το χάρηκαν βέβαια ο κορονοϊός έκανε λίγο Χαλάστρα σύλλογος ένας είναι δεύτερος θα υπάρξει όταν και αν γίνουν εκλογές με δικηγόρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στον σύλλογο για την ωραία βραδιά.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο