Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Ο Κ. Μητσοτάκης όχι μόνο γνώριζε αλλά διέταζε!


Οι παραιτήσεις των πιο κοντινών-έμπιστων συνεργατών του Κ. Μητσοτάκη, Γρ. Δημητριάδης (ανιψιός, Γ. Γ. Γραφείου του) και Παν. Κοντολέων (επικεφαλής ΕΥΠ για τον οποίο άλλαξε το νομοθετικό πλαίσιο προκειμένου να τοποθετηθεί στη θέση, καθώς δε πληρούσε τα κριτήρια του νόμου),...... αποτελούν ομολογία ενοχής για το δικό του WaterGate, ένα σκάνδαλο παράνομων παρακολουθήσεων πολιτικών αντιπάλων και ενοχλητικών δημοσιογράφων. Το καθεστώς Μαξίμου πιάστηκε επ’ αυτοφώρω και ο επικεφαλής Κ. Μητσοτάκης, προφανώς όχι μόνο γνώριζε αλλά είναι κι ο ενορχηστρωτής των υποκλοπών!

Γι’ αυτό και ο τρόπος με τον οποίο προσπαθεί απεγνωσμένα να διασωθεί, θυσιάζοντας κολλητούς-ισχυρούς συνεργάτες του, όχι μόνο δεν είναι αντάξιος ενός πρωθυπουργού αλλά προσβάλλει την ίδια την δημοκρατία και τους πολίτες!

Οι «παραιτήσεις» των δύο στενών συνεργατών του αποτελούν παραδοχή πως τα όσα ισχυριζόταν, εδώ και μήνες η κυβέρνησή του και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ήταν χυδαία ψέματα. Όπως ψέματα ήταν και τα λεγόμενα των Πιερρακάκη, Γεραπετρίτη, Κοντολέοντα, στην Επιτροπή Θεσμών & Διαφάνειας πριν μία εβδομάδα!

Πρόκειται για πρωτοφανή, από τη Μεταπολίτευση και μετά, παράνομη και αντιδημοκρατική εκτροπή που επιχείρησε ο Κ. Μητσοτάκης για να εδραιώσει το καθεστώς του. Γι’ αυτό υπάρχουν ευθύνες όχι μόνο πολιτικές αλλά πιθανότατα και ποινικές, για τις οποίες θα υπάρξει διερεύνηση μέχρι τέλους και λογοδοσία του ίδιου και όσων εμπλέκονται.

Η πανικόβλητη κίνηση αφαίρεσης από το κάδρο των πολύ στενών συνεργατών του, Γρ. Δημητριάδη και Π. Κοντολέοντα, δεν είναι και διαγραφή των ευθυνών του Κ. Μητσοτάκη. Γιατί είναι ο πρωθυπουργός, που πήρε υπό την ευθύνη του την ΕΥΠ, άλλαξε το πλαίσιο λειτουργία της ώστε να μην υπάρχει θεσμικός έλεγχος και την μετέτρεψε σε «κοριό» δημοσιογράφων, όπως ομολόγησε ο ίδιος ο Διοικητής της ΕΥΠ, ίσως και πολιτικών!

Διαβεβαιώνουμε τον Κ. Μητσοτάκη ότι με τις γελοίες διαρροές του Μαξίμου για δήθεν νόμιμες παρακολουθήσεις -νόμιμες επισυνδέσεις κατά την επιστήμη των υποκλοπών- δεν θα μπορέσει να εξαφανίσει τις μεγάλες ευθύνες που του αναλογούν.

Τίποτα δεν θα μείνει στο σκοτάδι και το καθεστώς του θα πέσει με πάταγο!

5/8/2022

Γραφείο Τύπου της Ν. Ε. Λευκάδας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

10 σχόλια:

  1. Η απόδειξη. Της διαφθοράς και της σήψης σε όλο της το μεγαλείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι άνθρωποι που την προηγούμενη τετραετία έφεραν την Ελλάδα ένα βήμα πριν την έξοδο από την Ε.Ε και ευθύνονται για μύρια όσα σε εθνικό επίπεδο και στην οικονομία, βρήκαν την ευκαιρία να "βγάλουν γλώσσα".
    Τι να πρωτοθυμησουμε; Την κατάργηση των μνημονίων "με ένα άρθρο", τα Κάπιταλ κοντρόλ και το "αγάπη μου έκλεισα τις τράπεζες",τις ουρές στα ΑΤΜ, τα "δεν πληρώνω" και το "κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη", το"υπάρχουν θαλάσσια σύνορα και δεν το ξέραμε;"το "και να χάσουμε μερικά νησιά, δεν πειράζει",τη συνεργασία με τον ακροδεξιό Καμμένο κ.λ.π κ.λ.π
    Όλοι αυτοί λοιπόν τώρα, απελπισμένοι που δε θα ξαναδούν κυβέρνηση, όντας 10-15 μονάδες πίσω από τον Μητσοτάκη, βρήκαν ευκαιρία (για κάτι που ακόμα ερευνάται) και βλέπουν "πανικό", " εκτροπή" και άλλα γραφικά. Πανικό και εκτροπή άλλωστε, βλέπουν εδώ και πολύ καιρό και κάθε φορά η κυβέρνηση ανεβαίνει...
    Αυτοί που έχουν δυο πρώην υπουργούς σε ειδικό δικαστήριο, μιλάνε για "όλα στο φως"!!!
    Και κάτι τελευταίο...Το "καθεστώς" Μητσοτάκη εκλέχτηκε με συντριπτική πλειοψηφία από τον Ελληνικό λαό και απ ότι φαίνεται θα ξαναεκλεγει. Γνωρίζουν οι θαυμαστές του Κάστρο, πολλά καθεστώτα που είναι εκλεγμένα;Η δική τους κυβέρνηση την προηγούμενη τετραετία, δεν ήταν "καθεστώς", αλλά δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση;
    Σύντροφοι..Μην αναπαράγετε ότι σας σερβίρουν αμασητο γιατί η απελπισία είναι κακός σύμβουλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Αλυζευς, ρωτα εκεί στο κόμμα, τι μου είπε ο φίλος μου στο τηλέφωνο χθές. Κάτι θα πήρε το μακρύ αυτί τούς.
      Λογικό να σου φαίνεται μικροπραγματα αυτά που γίνονται. Μια κυβέρνηση να κάνει παραμαγαζο την ΕΥΠ, να βάζει ανθρώπους της ΕΥΠ, σε κάθε υπηρεσία και όταν δημοσιογράφος, που δεν είναι σε λίστα Πέτσα (υπάρχουν και τέτοιοι) καταγγέλει ότι παρακολουθείται να βγάζει τροπολογία η κυβέρνηση που να απογοητεύει την έρευνα. Λογικό σου φαίνεται γιατί είσαι δεξιός. Μια ζωή η δεξιά μηχανισμούς και ανθρώπους είχε. Μια ζωή ανθρώπους να δίνουν ραπορτο στον κατάλληλο άνθρωπο. Δεν μπόρεσε να μάθει παλιότερα η ΚΥΠ ότι οι Τούρκοι κάνουν εισβολή στην Κύπρο. Άσκηση το θεωρούσαν. Πρόσφατα δε είχαν μεγάλες επιτυχίες...

      Αλλά όμως τι τρώνε και που κοιμούνται οι πολίτες μπορεί να το μάθει, αν χρειαστεί.

      Και για τα ειδικά δικαστήρια, από αυτή την ΝΔ, είναι τιμή. Αν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά αυτής της ΝΔ από την κανονική που έρχεται σύντομα.

      Διαγραφή
  3. Είπε ο γάιδαρος το πετεινό κεφάλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η διαφθορά σε όλο το μεγαλείο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελλάς Ελλήνων παιδεραστών βλέπω τα σχόλια. Ανώνυμα είναι θα μου πεις (μαζί και το δικό μου) οπότε δεν τίθεται θέμα ντροπής.
    Γλυκοκοιταζετε κι εσείς κάνα 13χρονο ή απλώς δε σας ενδιαφέρει που τα γλυκοκοιτάζουν αυτοί αν είναι να σας κουνήσουν κάνα 20ευρο στη μάπα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσυ11:55. Ξέχασες. Ότι την ελλλαδα την χρεωκόπησε η δίκη σου ΝΔ. Και ήρθε ο τσιπρας. Και έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά εγω που σου γράφω ήμουνα ΝΔ. Από μικρό παιδάκι Αντιπρόσωπος Στα εκλοια τμήματα πρόεδρος τοπικής επιτροπής οργανωτής για την μεταφορά του κόσμου στις συγκέντρωσες της ΝΔ. Μέσα σε όλα αλλά φιλεμου τους σιχάθηκα τόσο πολύ που δεν φαντάζεστε γιαυτο η μόνη λύση για το λαό λέγετε αλεξης τσιπρας με τα οποία λάθη. Έχει κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 11;55 τώρα σε πιστέψαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δε συνηθίζω να απαντώ σε σχολιασμο σχολιου μου από άλλους, συνήθως εκφράζω την άποψη μου σε κεντρικές αναρτήσεις. Επειδή όμως ο φίλος 9.43 μου έκανε την τιμή να ασχοληθεί με εμένα (ευγενεστατα οφείλω να ομολογήσω),νομίζω ότι μια εξαίρεση επιβάλλεται για να δοθούν κάποιες απαντήσεις.
    1) Λέει ο φίλος..."Λογικό σου φαίνεται (εμένα), γιατί είσαι Δεξιός.Αγαπητε μου, έχω από καιρό απομακρυνθεί από αυτούς που βάζουν ταμπέλες. Αυτό το κουσουρι εξακολουθεί να είναι προνόμιο της Αριστεράς. Εγώ για παράδειγμα δε θα πω ποτέ ότι εσύ είσαι Συριζαιος και παρεπιπτόντως αν και δεν ενδιαφέρει, δεν είμαι και Δεξιός...
    2) Αν θυμάμαι καλά, όταν η ΚΥΠ απέτυχε να μάθει ότι οι Τούρκοι θα εισβάλουν στην Κύπρο, είχαμε δικτατορία και όχι δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση.
    3)Η περίφημη λίστα Πετσα,για κάποιους δικούς σου λόγους που δε μπαίνεις στον κόπο να εξηγήσεις, συνδέεται με "πληρωμές" μέσων ενημέρωσης.Μαλλον είναι από κεκτημένη ταχύτητα από τα ένδοξα χρόνια υπουργειας Παππά. (Τότε με τα βοσκοτόπια Καλογριτσα και το Σαββίδη-λαγο καθ ομολογίαν του) και τη στοχοποίηση δημοσιογράφων ( Πρετεντέρη κ.λ.π.) Τότε που ο αψυς Πολακης θα έθαβε δυο μέτρα μέσα στο χώμα, δημοσιογράφους που δεν του άρεσαν...
    4) Τέλος, πραγματικά δεν καταλαβαίνω το τελευταίο..Λες.."αν μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά αυτής της ΝΔ, από την κανονική που έρχεται σύντομα" Πραγματικά δεν καταλαβαίνω... εννοείς τη ΝΔ της δεύτερης τετραετίας; Αν είναι έτσι , έχεις δίκιο, πάντα το καλό μπορεί να γίνει καλύτερο....λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το χρεος θα το διαγραψετε αν βγειτε κυβερνηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο