Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Παρουσία πλήθους κόσμου η μεγάλη συναυλία του Χρήστου Θηβαίου στον Αστακό


Παρουσία πλήθους πολιτών της ευρύτερης περιοχής, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την Παρασκευή 19 Αυγούστου, η συναυλία του Χρήστου Θηβαίου και του Δημήτρη Καρρά, στο λιμάνι του Αστακού,..... η οποία πραγματοποιήθηκε από την Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, υπό τον Αντιπεριφερειάρχη, Νικόλαο Κοροβέση σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Αστακού, Ιωάννη Τριανταφυλλάκη. Τη συναυλία παρακολούθησε και ο Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης.


H συναυλία ήταν ένα μουσικό αφιέρωμα στον εμβληματικό, Παύλο Σιδηρόπουλο, με κεντρικό ερμηνευτή τον καταξιωμένο τραγουδοποιό Χρήστο Θηβαίο, ο οποίος και μελοποίησε ακυκλοφόρητα ποιήματά του «πρίγκιπα» της ελληνικής ροκ. Ο μεγαλύτερος Έλληνας καλλιτέχνης της ροκ μουσικής, του οποίου η επιρροή είναι εμφανής και συνεχίζει ακόμη και σήμερα να γίνεται αφορμή για τους σημερινούς δεκαεξάρηδες να πιάνουν την κιθάρα, για να τραγουδήσουν τους σκοπούς του, τιμήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέσα από την υπέροχη και αισθαντική φωνή του Χρήστου Θηβαίου.

Στη σκηνή παρουσιάστηκε και το ροκ μουσικό σχήμα «The Mikels Band» με τον Γιώργο Μικελάτο στα φωνητικά, τον Νικόλα Μικελάτο στην κιθάρα και στη δεύτερη φωνή, τον Λευτέρη Κοτσώρη στο μπάσο και τον Σπύρο Τέγα στα ντραμς. Η μουσική αυτή συνύπαρξη αποτέλεσε απόδειξη της συστηματικής προσπάθειας της ΠΔΕ να αναδείξει νέες ιδέες και νέους δημιουργούς, συνενώνοντας την καταξιωμένη καλλιτεχνική εμπειρία με τους πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες και δημιουργούς.

Η εν λόγω εκδήλωση πραγματοποιήθηκε επίσης μέσα στο πλαίσιο του στόχου της ΠΔΕ που είναι η ενίσχυση της πολιτιστικής επικοινωνίας μεταξύ των Δήμων και της Περιφέρειας, η ανάδειξη της ξεχωριστής ατμόσφαιρας που αποπνέει η κάθε πόλη που φιλοξενεί την εκάστοτε πολιτιστική δραστηριότητα και η διάδοση της γνήσιας ψυχαγωγίας. Η εκδήλωση απευθυνόταν σε όλους τους πολίτες, μικρούς και μεγάλους, τόσο του νομού όσο και της ευρύτερης περιοχής ενισχύοντας το πολιτιστικό αποτύπωμα της ΠΔΕ.






33 σχόλια:

  1. Φωνή για ξενερωμα κ χασμουρητό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δέν φταίω εγώ, άν εσύ είσαι άξεστος και ακαλλιέργειτος.

      Διαγραφή
  2. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΠΙΝΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥ Η ΤΟ ΠΟΤΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ 5.10μμ ΠΑΡΑΛΥΓΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΠΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ,ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πήγαινε να ακούσεις κάνα κλαρίνο να, μην σε πάρει ο ύπνος. Σαλαγατα!!

      Διαγραφή
    2. δέν φταίω εγώ άν εσύ ήσε άξεστος και αγράμματος.

      Διαγραφή
  3. Δεν ξέρω τίνος είναι, ποιος υπογράφει αυτό το δημοσίευμα, αλλά να υπενθυμίσω ότι σε αυτή την εκδήλωση εκτός τα πολύ ωραία που μας λέει το δημοσίευμα και τους χαιρετισμούς και τις φωτογραφίες συνέβει όμως και το εξής που σκόπιμα αποκρύπτεται. Διαβάστηκε, από μέλος της Επιτροπής Αγώνα του δήμου Ξηρομέρου - Καλάμου - Καστού ενάντια στη ΠΟΑΥ Εχινάδων Νησων και Αιτωλ/νιας, το ψήφισμα της συνέλευσης πολιτών για αφαίρεση από την ΠΟΑΥ του παράκτιου τμήματος Αστακού - Μύτικα Καλάμου και αναστολή υπογραφής του Προεδρικού Διατάγματος από την ΠτΔ.
    Κάνεις σας δεν το είδε; Κάνεις σας δεν το άκουσε; Ο Περιφερειάρχης δεν το άκουσε; Ο Δήμαρχος; Τέτοια απόκρυψη γεγονότος ούτε στις δικτατορίες!!! Ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Θηβαίος τραγούδησε σκάρτο ένα μισάωρο. Δούλεμα κανονικό φάγαμε όλοι όσοι στηθήκαμε να τον ακούσουμε. Πέραν του ότι ήταν αφιέρωμα στο Παύλο Σιδηροπουλο με τραγούδια αδιάφορα για το κόσμο. Αρκεί που φωτογραφήθηκαν οι κ.κ. Φαρμάκης και Τριανταφυλλάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δικιο έχει. Το διάβασε αν και παραιτηθείς ο πρόεδρος της επιτροπής αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανωνυμε 7.43.. το πικροχολο σχολιο σου, εχει δυο θεματα  στο πρωτο τοποθετησε   αν η συναυλια ηταν επιτυχης η οχι(εδω ο καθε ενας εχει την υποκειμενικη του αποψη , καθολα σεβαστη) και το δευτερο το θεμα με την ΠΟΑΥ

    Να ξεκινησω απο το δευτερο. Θετεις εμμεσα θεμα λογοκρισιας(αραγε απο ποιον) στο οτι δεν αναφερεται στο κειμενο που εκανε αναρτηση  στην ομιλια του Παναγιωτη Χολη.  Ο  αρθρογραφος  δεν μπαίνει σε λεπτομερειες αν το διαβασεις καλα , παραμενει στην κατα την δικη του κριση επιτυχια της εκδήλωσης. Και γιατι αραγε να #κωλυσει# και την μικρη παρεμβαση του Παναγιωτη Χολη που κατα παρεκκλιση των αγραφων νομων , ελαβε την αδεια(αραγε απο ποιον , ποιος ειχε την αρμοδιοτητα να επιστρεψει εξωθεν παρεμβαση που δεν σχετιζεται με την εκδήλωση ;;) να απευθυνθεί στο κοινο , που κατα την προσωπικη μου αποψη , προσηλθε για την συναυλια, οταν πριν τρεις μερες υπηρξε ανοιχτη εκδηλωση για το συγκεκριμενο θεμα στον Αστακο;; Μηπως λογω της μεγαλης συμμετοχης , εν συγκρισει με την εκδήλωση της επιτροπης αγωνα;; Ας αναρωτηθει καποιος .Αν στην επίδαυρο (στην πολη της επιδαυρου) ειχε εμφανιστει παρομοιο προβλημα που να απασχολει του κατοικους, η επιτροπη αγωνα που θα ειχε συσταθει θα ειχε κανει εφοδο στο θεατρο να διαβασει το μηνυμα της;; Η στο ηρωδειο , η στο καστρο των Ιπποτων η σε μεγαλη θεατρικη σκηνη των Αθηνων ;;; Θα μου πει καποιος μα τι συγκρισεις ειναι αυτες ;;; Πιθανον να μην ειναι ισοβαρεις , αλλα σε μια εκδηλωση με καθαρα πολιτιστικους σκοπους και στοχους(και οχι πολιτικους η κομματικους) δεν αρμοζει παρεμβαση η παρεμβασεις με πολιτικο περιεχομενο(διοτι η ειναι μια πρωτοβουλια που εχει ολα τα πολιτικα χαρακτηριστικα και συστατικα) ). Οσοι πιστοι προσήλθαν, προσήλθαν για τον Θηβαιο και οχι για την ΠΟΑΥ. Το αν αρεσε ο  Θηβαιος μπορουμε να το σχολιαζουμε και δικαιως ενα ολοκληρο χρονο. Το αν η ΠΟΑΥ θα προσθεσει κλουβια , ειναι ενα σημαντικο θεμα , αλλα οχι για εκδηλωσεις πολιτιστικου σκοπου. Εχετε δει σε ποδοσφαιρικους αγωνες,ολυμπιακους αγωνες παγκοσμια πρωταθληματα να περνουν μηνυματα με πολιτική χροια ; Ακομη και τα πανο των φιλαθλων που αναρτούν , κυριως σε αγωνες ευρωπαικους, οι ομαδες δεχονται βαριες καμπανες..
    Το ζητημα της ΠΟΑΥ ειναι υπαρκτο, ειναι θεμα που προβληματίζει ενα ποσοστο, αλλα οχι να καπελώνει εκδηλωσεις που δεν ανταποκρινονται στο πνευμα αυτης της διαμαρτυριας
    Παντως επαναλαμβανω ,το ερωτημα μου. Η αδεια απο ποιον εδοθη, διοτι η εκδηλωση ηταν στο προγραμμα της περιφερειας σε συνεργασια με τον Δημο.
    --------------
    Καλα γιατι κρυβεσαι πισω απο την ανωνυμια .Φοβασαι κατι ;;Η ΥΠΟΚΡΙΝΕΣΑΙ
    ====================
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ. Χ. Μπόνη στο ποδόσφαιρο προχθές στο γηπεδο Αστακού ,
      εσύ ήξερες απο πρίν τους χορηγούς ?
      ΝΑΙ η Οχι ?

      Διαγραφή
    2. κ. ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΟΝΗ γράφετε στο σχόλιό σας
      ότι : << Το αν η ΠΟΑΥ θα προσθεσει κλουβια , ειναι ενα σημαντικο θεμα , αλλα οχι για εκδηλωσεις πολιτιστικου σκοπου. >>

      δηλαδή κ. ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΟΝΗ
      ο Σύλλογός σας ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ που είστε Πρόεδρος,
      έκανε και κανει λάθος που εχει γνώμη ο Συλλογός σας, για το ζήτημα της ΠΟΑΥ ?
      Μια απάντηση δέν θα έβλαπτε.

      Διαγραφή
  7. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ, ΓΕΜΙΣΕ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ . ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΓΙΑ ΠΡΑΤΙΝΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Θηβαίος είναι δεδηλωμένος ΚΚΕ. Η συναυλία χρηματοδοτήθηκε από την περιφέρεια, δηλαδή από τα χρήματα "του λαού". Θα ήθελα να ξέρω, πόσο κέρδος έβγαλε ο κομμουνιστής αυτός καλλιτέχνης από τα χρήματα "του λαού" τραγουδώντας για "τον λαό".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συναυλία ήταν του Μπαση στην Πάλαιρο με 3000 κόσμο , του Χαρούλη στην Κουκουμιτσα στην Βόνιτσα με 2500 κόσμο , της Ζουγανέλη στο Μεσολόγγι με 2000 κόσμο ( έρχεται κ του Πλούταρχου που θα γίνει χαμός ) κ της Μελίνας Κανά στην Αμφιλοχία με 1500 άτομα . Καλλιτέχνες Α Εθνικής κ όχι Γ.... Τι πανηγύριζε έτσι ο Τριανταφυλλάκος ,έκανε σαν να ήρθαν στον Αστακό οι scorpions

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 7:55 πες μας την αλήθεια σε εχει πονέσει ο Τριανταφυλλάκης και ακόμα σε τσούζει . Απο τους κορυφαίους στο έντεχνο ο Θηβαίος . Δεν ειναι για όλα τα γούστα

      Διαγραφή
  10. Ο αστακος θελει καψαλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ . ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ ,ΜΟΝΑΔΙΚΟ !!!! (ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΛΑΡΙΝΑ !!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ .........ΡΟΒΟΛΑΤΑ !!! ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΛΕ ?? ΚΑΨΑΛΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΨΑΛΑΣ !!! ΜΠΕ ΜΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 1.02 π.μ ΚΑΙ 1.06π.μ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΞΑΝΑΡΩΤΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ 2-3 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΘΗΒΑΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.[ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΑ ΑΥΤΟΝ ΠΡΙΝ 30-40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ].ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΠΡΑΤΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Διακοπες μπανια τελος ερχεται χειμονας μαυρος και αραχνος. Θα κλετε τα λεφτα που δωσατε για της μπιρες. Και για προβατινες. Εκτοσ και αν εχετε αποθεμα σαν της αρκουδες για να εχουν λυποσ οταν πεφτουν σε χειμερια ναρκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πρην χρονια στην χαλκιδα τραγουδουσαν τερλεγκας και αντζελα δημητριου. Ο τερλεγκας τοτε προτοεμφανιζομενος. Και την αλη μερα η τοπικες εφημεριδες εγραφαν κοσμοπλυμηρα στον πολυ λαικο τραγουδιστη βασιλη τερλεκγα. Ενο στην ατζελα τρεις και ο κουκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο θηβαιος ηταν απογονος οιθοποιων τουσ λεγομενουσ μπουλουκτζηδες. Και θειοσ ηταν ο αντωνης παπαδοπουλος που επεζε παντα διπλα στον τεραστιο ΘΑΝΑΣΗ ΒΕΓΓΟ και σε μια ταινια του μουστακα ο ζανινο αναφερει ολα τα ονοματα των μπουλουκιων αυτον που πηγαιναν στην επαρχια στα χορια και επεζαν θεατρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εχει τραγουδισει ΝΙΚΟ ΚΑΒΑΔΙΑ ΣΕ ΜΕΛΟΠΟΙΟΙΣΗ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ειναι συγαμπροσ του ηθοπιοιου γερασιμου γενατα απο την αλη κορη του θανου μικρουτσικου γιαυτο οταν ο σπυροσ παπαδοπουλος εκανε αφιερομα στον μυκρουτσικο ηταν και οι δυο παντα εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κύριε Μπόνη. Δεν σας γνωρίζω και μου κάνει εντύπωση που απολογιστε για κάτι που έγραψα ως παρατήρηση για τους συντάκτες του δελτίου τύπου. Εκτός αν είστε εσείς ο συντάκτης. Τα όσα αναφέρετε φυσικά και δεν με αφορούν. Εσείς εκτιθεστε. Η ΠΟΑΥ είτε το καταλαβαίνετε είτε όχι θα καθορίσει το μέλλον και το χαρακτήρα τις περιοχής για τις επόμενες γενιές και τις τωρινές. Έχουν σημασία όμως οι προσπάθειες που κάνουμε για να αποτρέψουμε αυτή την καταστροφή. Μακάρι να είστε από αυτούς που προσπαθούν να την αποτρέψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χρήστο μπονη τραβά πάρε καμία χπρηγια της avramar τώρα και άσε τ αλλά ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μήν έχεις μεγάλες μουσικές απαιτήσεις,
      απο ακαλλιέργητο άτομο.

      Διαγραφή
  21. ΠΡΟΣ ΤΟΝ 12.01

    01. Ο Άμλετ της σελήνης
    02. Αγάπη ( Πόσο πολύ σ' αγάπησα )
    03. Δεν είμαι άλλος
    04. Βροχή μου
    05. Ο παλιός στρατιώτης
    06. Ποια θάλασσα
    07. Ημερολόγιο
    08. Ας χαθείς
    09. Μέρες αδέσποτες
    10. Μαύρο μαργαριτάρι


    όλα τράγουδαρες......τα ξέρεις? ψάξτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εεπιδη εγω δεν αφηνω τιποτε αναπαντητο (παρ οτι με παροτρυνουν πολλοι να μι δινμω πολλες εξηγησεις) διοτι η σιωπη εκλαμβανεται οπως την φανταζεται καποιος απαντων σε τρεις συνακορτες

    Στον 10.19(22/8) ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΞΕΡΑ διοτι εγω τους επελεξα!!!(ειτε σου αρεσει ειτε οχι) και οχι μονο τους ηξερα αι τους επελεξα , αλλα ειχα ακομη τρεις (πολυ μεγαλα ονοαματα) σε περιπτωση που κατι πηγαινε στραβα..Να σου απαλυνω λιγο την μνημη , στα αποκαλυπτηξρια της προτομης του καρασεβδα , περαν του Αποστολυ Πανατζη, ο Συλλογος Αστακιωτων ειχες 22 χορηγιες (ουτε η περιφερεια δεν εχει τοσους) .Του χρονου (να μας εχει καλ ο ΘΕΟΣ) αν παραγαμτοποιηθει μαι μεγαλη (πανελληνιου ενδιαφεορντος εκδηλωση) οι χορηγοι που θα προστεθουν στην λιστα θα ειναι δεκαδες.Το αν σε ικανοποιησ η οχι μου ειναι αδιαφορο
    =========================
    10.,53---Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ επισημως με αποφαση του Δ.Σ δεν εχει παρει θεση(το γιατι ειναι δικο μας θεμα) Το πως εσυ γνωριζεις οτι ειμαστε κατα , αμμλαον εχεις θεικες ικανοτητες(ουτε καν η Πυθια δεν σε φθανει) Προσωπικες αποψεςι εχει ο καθε ενας , οπως και εγω φυσικα.Συλλογικη αποφαση δεν υπαρχει, αρα η προβοκατορικη ατακα σου παει ...χαθηκε
    ====================================================
    3.04 μονο ενα σχολιο..εγω γραφω εδω και πολλα χρονια ΕΠΩΝΥΜΑ και οχι ανωνυμα οπως του λογου σας που μου κανεετε και μαθηματα οικολογιας. Αλλα δεν καταλαβ που εκτιθεμαι;;; Απαντησα σε ενα κειμενο που οπως αναφερετε ειναι δικη σας επινοηση Προφανως πρεπει να εχω τις ιδιες (καινοτομες) ιδεες με τιςε δικε σας για να μην ειμαι εκτεθιμενος ;;
    Oσον αφορα την προτροπη σας να καταθεσω την αποψη για την ΠΟΑΥ, ευχαριστως θα το κανω , εφοσον αναφερθειτε ονομαστικως για να γνωριζω σε ποιον απευθυνομαι. Ειναι πολυ περιεργο εως επικινδυνο καποιος να απαιτει (ανωνυμος) απο καποιον να εκφρασει τις αποψεις του (επωνυμως)
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
    (καμια θεσουλα θα ψαχνεις και εσυ και εισαι κρυπτομενος)οπως και τοσοι αλλοι ομοιδεατες σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. κυριε 5.51 εγω δεν ντρεπομαι καθολου και για τον λογω αυτο μιλώ ανοιχτα(επωνυμως) Ντροπη και ξεφτιλα για εσενα που πισω απο την ανωνυμια που σου προσφρει η τεχνολογια(και οχι μονο) εχεις την δυνατοτητα να σχολιάζεις και κρινεις τον οποιονδήποτε ενω εσυ παραμενεις στο απυρόβλητο. Εισαι ανηθικο προσωπο που διαβαλλεις κρυπτομενος
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Οι πολιτιστικοί σύλλογοι είναι πολιτιστικοί σύλλογοι.
    Και δέν είναι διαφημιστικές εμπορικές επιχειρήσεις.
    ΟΧΙ στην εμπορευματοποίηση του πολιτισμού.
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΦΥΛΕ ΑΚΟΥΩ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ ΤΗς ΕΘΝΙΚΗς ΟΔΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η ΘΗΒΑ ΒΓΑΖΕΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΒΑΔΙΑ ΑΘΡΑΤΕς ΜΑΡΙΑ ΠΕΝΤΑΓΙΟΤΗΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο