Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Ευχαριστήριο για τη δωρεά της κοινότητας Βασιλοπούλου και του εκκλησιαστικού συμβουλίου του Ι Ν Αγίου Γεωργίου


πηγη facebook Panos Petronikolos

Κοινή ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσαν το Τ.Σ της κοινότητας Βασιλοπούλου και το εκκλησιαστικό συμβούλιο του ιερού ναού Αγίου Γεωργίου...... προς τον Αποστολή Ν Πανταζή για την δωρεά 2000€ για εργασίες στο περιβάλλοντα χώρο του ναού και τον Παπαγιαννόπουλο Κων/νο για την προσφορά μιας μπαλέτας πέτρα που χρησιμοποιήθηκαν για την πεζοδρόμηση μέρους του δρόμου που οδηγεί στο εκκλησάκι της Παναγίας.



Το Τ.Σ της κοινότητας Βασιλοπούλου και το εκκλησιαστικό συμβούλιο του ιερού ναού Αγίου Γεωργίου ευχαριστεί:

1.Τον Αποστολή Ν Πανταζή για την δωρεά 2000€ για εργασίες στο περιβάλλοντα χώρο του ναού.

2. Τον Παπαγιαννόπουλο Κων/νο για την προσφορά μιας μπαλετας πέτρα που χρησιμοποιήθηκαν για την πεζοδρόμηση μέρους του δρόμου που οδηγεί στο εκκλησάκι της Παναγίας.

Οι εργασίες στον συγκεκριμένο ναό έγιναν από συμβασιούχους του δήμου.











17 σχόλια:

  1. Περιμένω αντίστοιχη ανακοίνωση να βγάλει και η τοπική κοινότητα Καραϊσκάκη για κάτι που αιτήθηκε και έγινε πράξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν κάνω λάθος έχει βγάλει το εκκλησιαστικό συμβούλιο.

      Διαγραφή
  2. Έλεος ρε παιδιά με την τόση προβολή! Κάνε τη δωρεά κ μη βγάζεις ανακοίνωση... Αλλά τέτοιοι είστε, θέλετε να ακούγεστε πάντα κ παντού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επίσης και την ανακοίνωση του ιερού Ναού Αγίου Νικολαου Αστακού…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε λίγες μέρες θα γίνεις μια ανακοίνωση. Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν. Ουτε καν σας πάει στο μυαλό. Το είχα γράψει και παλιά ότι έρχετε. Τώρα ποια οριμασε .Θα πέσετε από τα σύννεφα. ΕΡΧΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πανο όπως βγάζεις τέτοιες ανακοινώσεις και μπράβο σου,έπρεπε να βγάλεις και για το παιδάκι που γράψανε ότι τραυματίστηκε στις κούνιες. Είναι ψέμα. Αφού το παιδάκι τραυματίστηκε στο γήπεδο ποδοσφαίρου. Τώρα που είπα κούνιες είναι θέμα χρόνου και θα γίνουν και στο βασιλόπουλο.. πάντως στο Μαχαιρα είναι παρα πολυ καλές. Μόνο η περιφράξεις έμεινε. Θέμα χρόνου. Και εκεί εθεάθη ένας μικρός ηλικιωμένος κατά τις νυχτερινές ώρες να κάνει κούνια και τραμπάλα.
    Εε καλο εεεεεεεε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα πάρει πιστοποίηση ή θα τη κλείσουν κι αυτή άρον άρον. Όργανα παιδικών χαρών με συνολικά 220000 μέχρι τώρα για τα χωριά με χρήματα από δημαρχεία Γαλουνη. Λες αυτή να είναι επιτέλους και μια δική τους; Κατόρθωμα. καλό εεεε

      Διαγραφή
  6. Και ποια η διαφορά γηπέδου με παιδική χαρά ο χώρος είναι ενιαίος δεν υπάρχει κάτι να τα χωρίζει χαίρομαι όμως που παραδέχεσαι πως έγινε ατύχημα μέχρι τις άδειες και την περίφραξη να εύχεσαι μη γίνει κανένα ποίο σοβαρό ατυχημα.Ρωτα και τον κύριο Κ Μπαμπούρη που έκανε επίσκεψη σήμερα στο χώρο να σου πει την άποψη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑ ΚΆΓΚΕΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΈΒΑΨΕ; "ΣΥΜΒΑΣΙΟΎΧΟΣ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ"; ΠΟΥ ΕΠΊΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΌΠΩΣ Ο ΜΆΣΤΟΡΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΈΤΡΕΣ; ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΌΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΤΡΌΠΟ ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ; ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΩΡΕΈΣ ΥΠΆΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ ΔΙΑΦΆΝΕΙΑΣ. ΑΠΟ ΤΟ Ε.Σ ΜΑΣ ΕΊΠΑΝ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΈΛΑΒΑΝ ΟΎΤΕ ΔΙΑΧΕΙΡΊΣΤΗΚΑΝ ΈΣΤΩ ΚΑΙ 1€, ΑΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΆΘΗΚΕ ΝΑ ΒΑΦΟΥΝ ΤΑ ΚΆΓΚΕΛΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΟΚ. ΚΑΙ ΚΌΣΤΙΣΑΝ ΠΆΝΟ ΠΕΤΡΟΝΙΚΟΛΕ 2000€ ΤΑ ΥΛΙΚΆ ΓΙΑ ΤΟ ΒΆΨΙΜΟ ΣΤΑ ΚΆΓΚΕΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΆ ΈΓΙΝΑΝ ΑΠΟ "ΣΥΜΒΑΣΙΟΎΧΟΥΣ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πετρονικολος Πάνος23 Αυγούστου 2022 στις 12:28 μ.μ.

    Η ανακοίνωση είναι ξεκάθαρη στην χορηγία του κυρίου Πανταζή δεν εμπλέκεται ο δήμος αγοράστηκαν τα χρώματα και ιδιώτης ανέλαβε το βάψιμο.
    Στη δεύτερη χορηγία συμβασιούχοι του δήμου έκαναν τη τοποθέτηση της πέτρας ξεκάθαρα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Την τελευταία φορά που βάφτηκαν τα κάγκελα στην εκκλησία ήταν δωρεά του κου Σ.Δ. και κόστισε μαζί με τα χρώματα 500 - 600 Ευρώ. Αν δεν κάνω λάθος ήταν πρίν 10 - 15 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ανακοίνωση είναι σαφής μιλάει για εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ανακοίνωση είναι σαφής μιλάει για εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κύριε πρόεδρε της κοινότητας Βασιλόπουλου μπορείς να μας πεις πόσο στοιχίζουν τα υλικά για το βάψιμο των καγγελων της εκκλησίας και από πού προμηθεύτηκαν ποιος ήταν ο ελαιοχρωματιστής που ανέλαβε το πέρας των εργασιών.προσοχη γιατί οι άγιοι κάνουν και θαύματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο