Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Γιώργος Μπαρμπαρούσης : πραγματοποιήθηκε με επιτυχία Εθελοντική Αιμοδοσία στην Τ. Κ. Μαχαιράς από κατοίκους του χωριού και εθελοντές φιλοξενούμενους.




πηγη facebook  Giorgos Barbarousis

 Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook ο πρόεδρος της Τ.Κ Μαχαιράς κ. Γεώργιος Μπαρμπαρούσης έγραψε : Σήμερα Κυριακή 7/8/22 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία Εθελοντική Αιμοδοσία στην Τ.Κ.Μαχαιράς από κατοίκους του χωριού και εθελοντές φιλοξενούμενους.

    Μεγάλη ήταν η προσέλευση των συγχωριανών ακόμη και περαστικών οδηγών που θέλησαν να βοηθήσουν σε αυτή την κοινή προσπάθεια .....

Σήμερα Κυριακή 7/8/22 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία Εθελοντική Αιμοδοσία στην Τ.Κ.Μαχαιράς από κατοίκους του χωριού και εθελοντές φιλοξενούμενους.

    Μεγάλη ήταν η προσέλευση των συγχωριανών ακόμη και περαστικών οδηγών που θέλησαν να βοηθήσουν σε αυτή την κοινή προσπάθεια .

     Η πολύτιμη συνεργασία τόσο του Γ Ν Αγρινίου και του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αιτ/νιας εξυπηρέτησαν σε αυτό το σκοπό.

    Λόγω των ειδικών συνθηκών δεν κατέστη δυνατή η αιμοδοσία απ το σύνολο των αιμοδοτών που προσήλθαν για αυτό και στη συνέχεια όσοι συγχωριανοί θέλουν να αιμοδοτήσουν για το χωριό τους, να απευθυνθούν στο Γ Ν Αγρινίου στον πρόεδρο του συλλόγου αιμοδοτών κ Μαμασούλα Κωνσταντίνο ή τον πρόεδρο της Τ Κ Μαχαιράς.

     Ευχαριστώ ιδιαίτερα για την πολύτιμη βοήθεια του το φαρμακείο της Αγγελική Μήνα,τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαχαιράς κ Τζίντζο Γρηγόρη που παρευρέθηκε, τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχοντοχωριτών κ Πιτσινέλη Λευτέρη για την συνεργασία και τις συμβουλές του...,

Τον πρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αιτ/νιας κ Μαμασούλα Κωνσταντίνο και ιδιαίτερα το ιατρικό προσωπικό του Γ Ν Αγρινίου που μας εξυπηρέτησαν στο να φέρουμε σε πέρας αυτόν τον ιερό σκοπό.

     Το εγχείρημα αυτό γίνεται για πρώτη φορά στο χωριό μας και έχουμε σκοπό να το επαναλαμβάνουμε τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο ελπίζοντας να βρεθούν μιμητές...

 Δίνεις αίμα

Σώζεις μια ζωή




























3 σχόλια:

  1. Έξω στην πλατεία γινόταν η αιμοδοσία ελα Χριστέ κ απόστολε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλη μία αξιέπαινη, ανθρωπιστική κοινωνική δραστηριότητα, πολύ αναγκαία ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες όταν οι ανάγκες για αίμα πολλαπλασιάζονται. Θερμότατα συγχαρητήρια στον ακάματο φιλάνθρωπο πρόεδρο της Τ.Κ. Μαχαιρά κ. Γιώργο Μπαρμπαρούση για την πρωτοβουλία αυτή, ο οποίος και εμπράκτως συμμετείχε στην αιμοδοσία, αλλά και στους άλλους αιμοδότες, συγχωριανούς και μη. Τα χρήσιμα κοινωφελή έργα εξωραισμού της κοινότητας που διενεργούνται από την δημοτική αρχή υπό την επίβλεψη του κ. Μπαρμπαρούση συμπληρώνονται ωραιότατα με τέτοιες φιλάνθρωπες δραστηριότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΟΠΟ ΟΣΟ ΓΙΑ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΑΙΜΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΜΑΚΑΡΙ ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο