Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

Γιώργος Μπαρμπαρούσης : Ξεκίνησαν οι εργασίες τοποθέτησης δαπέδου και οργάνων στην παιδική χαρά της Τ. Κ. Μαχαιράς




πηγή faebook : Giorgos Barbarousis

Γεώργιος Μπαρμπαρούσης
Πρόεδρος Τ.Κ Μαχαιράς


Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook ο πρόεδρος της Τ.Κ Μαχαιράς κ. Γεώργιος Μπαρμπαρούσης έγραψε

Ξεκίνησαν οι εργασίες τοποθέτησης δαπέδου και οργάνων στην παιδική χαρά της Τ. Κ. Μαχαιράς.......

 

 


 

Ξεκίνησαν οι εργασίες τοποθέτησης δαπέδου και οργάνων στην παιδική χαρά της Τ. Κ. Μαχαιράς

Όπως είχαμε υποσχεθεί στους μικρούς μας φίλους με τον Δήμαρχο κ. Τριανταφυλάκη Γιάννη, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ Πολύζο Βασίλη ότι η νέα παιδική χαρά θα τοποθετηθεί στις αρχές Αυγούστου έτσι και γίνεται.

Σήμερα το πρωί Παρασκευή 5 Αυγούστου το πρωί ο ανάδοχος εργολάβος άρχισε την τοποθέτηση πιστοποιημενων οργάνων και δαπέδου στην ίδια θέση που ήταν χωροθετημένη η προηγούμενη παιδική χαρά .Υπολείπεται ακόμη ένα όργανο, (τσουλήθρα)η περίφραξη αυτής και έπειτα η πιστοποίηση ότι τηρήθηκαν όλες οι διαδικασίες και προδιαγραφές.

Υλοποιούμε ότι υποσχόμαστε...

Συνεχίζουμε...








12 σχόλια:

  1. παλι θα πεσει λυπη στους δηθεν που ενδιαφερθηκαν για το ξηρομερο ξαφνικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι κάτοικοι πληρώνουμε τέλη κ φόρους για δρόμους,πλατείες κ παιδικές χαρές. Το καινούργιο θα ήταν να γίνει κανα 5Χ5 ή γήπεδο μπάσκετ εκεί. Επίσης κ κανα δέντρο να βάζαν για να έχουν ίσκιο οι μικροί φίλοι καλό θα ήταν. Γιατί οι μπλε τέντες θα φύγουν με τους μαστόρους μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο πρόεδρε. Αγαπάς το χωριό σου αποδειξετο.. εσύ το κανείς αυτό κάθε μερα είναι άλλοι πρόεδροι Δεν κάνουν τίποτα. Για τους προέδρους να ρωτήσουμε τον Γαλουνη Ποιός είναι καλός και ποιος όχι. Ποιός λέει ψέματα και ποιος όχι. Ποιός δουλεύει και ποιος όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιο παλια για να φρεσκαρουμε λιγο την μνημη μας ειχε γραψει ο Θειο Τομ
    διαβαστε και θα καταλαβετε πολλα.
    τωρα τη εχει να πει ......

    Προς το τέλος έγγραφε ......
    Τι μέλλει γενέσθαι; Αυτοί που γνωρίζουν καλύτερα το θέμα, μου λένε ότι το φετινό καλοκαίρι, χάθηκε για τους μικρούς μας φίλους.
    Η κατασκευή των Παιδικών Χαρών, η τοποθέτηση των εξαρτημάτων και των παιχνιδιών απαιτούν χρόνο, αλλά πιο πολύ χρόνο απαιτεί η πιστοποίησή τους από εγκεκριμένο φορέα.
    Σας διαβεβαιώ, όμως, ότι μέχρι το επόμενο καλοκαίρι θα είναι έτοιμες, γιατί τον Οκτώβριο του 23 έχουμε τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Οπότε από το ερχόμενο καλοκαίρι μέχρι τις 8 Οκτωβρίου, ημέρα των εκλογών, ο χρόνος είναι αρκετός για να ξεχασθεί η απραξία και ανικανότητα των διοικούντων ώστε να υφαρπάξουν τα ψηφαλάκια των ψηφοφόρων. Παλιά μου τέχνη κόσκινο, λέει ο λαός….
    Και αν οι Κινέζοι λένε, μια φωτογραφία, ίσον με χίλιες λέξεις, οι καλοί μας φίλοι και γείτονες Τούρκοι λένε: ‘’Στους Έλληνες μπορείς να κάνεις ό,τι θες.. Μέσα σε λίγο χρόνο θα τα έχουν ξεχάσει όλα’’.

    http://mytikaspress.blogspot.com/2022/07/blog-post_17.html#more

    ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΌΡΗΣΗ ΕΛΕΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ . ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ . Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν κάνει πουθενά λάθος. Οι παιδικές χαρές είναι κλειστές διότι δεν φρόντισαν έγκαιρα για πιστοποιήσεις. Επί τρία χρόνια βολεύτηκαν με έργα Γαλουνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δημαρχε εχεις φτιαξει την ομαδα σου πλεον κ ειναι κ αποδοτικη μονο παρε κ το τελευταιο κεφαλι του γερου της αλυζιας γιατι μονο κακο κανει κ σε βριζουν τους βαζει ολους αντιθετα με την συμπεριφορα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΧΑΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΑΠΕΔΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΔΕΝ ΜΙΜΙΣΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΝΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΚΙΟΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΜΗΝ ΜΠΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΡΓΑ ΓΑΛΟΥΝΗ ΕΠΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑΣ ΓΑΛΟΥΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτος ο γαλουνης ολλο με το μυστρι στο χερι υταν ξεπερασε και τον πατακο να βαλη και για προθυπουργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο