Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΙΑΒΑ


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου στο Αρχοντοχώρι προς τιμήν του Γιώργου Λιάβα, Αρχοντοχωρίτη ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού. 
Δείτε Πολλές Φωτο .......
Οι συνδιοργανωτές ,πολιτιστικός σύλλογος απανταχού Αρχοντοχωριτών Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ και ο Αίαντας Αλυζίας έμειναν ικανοποιημένοι από την συμμετοχή και οργάνωση και έδωσαν ραντεβού για νέο φιλικό αγώνα στο γήπεδο της Κανδήλας πολύ σύντομα! Ο αγώνας ξεκίνησε με τη σέντρα που έκανε ο Γιώργος Λιάβας και τα γκολ πραγματοποιήθηκαν για το Αρχοντοχώρι από τον Γεώργιο Σκέντο του Θεοδώρου και Βασίλη Μήτση του Ευσταθίου ενώ για την Κάνδήλα το γκολ πραγματοποιήθηκε από τον Ευάγγελο Λύτρα .

Ευχαριστούμε πολύ τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο που μας στήριξε ,τον Δήμο Ξηρομέρου ,τον Δήμαρχο κ. Ιωάννη Τριανταφυλλάκη, τον κ. Σωτήρη Γερόλυμο, τον κ. Λευτέρη Μάντζαρη, τον Κων/νο Μπαμπούρη ,τον Πρόεδρο της κοινότητας κ. Γεώργιο Λιοντάκη, τον Προπονητή κ. Λεκατσά Νικόλαο ,τον Σπύρο Κρίθυμο που σήκωσε το μεγαλύτερο βάρος της όλης διαδικασίας ,τον Δημήτριο Ντζουροπάνου για την προετοιμασία της νεολαίας Αρχοντοχωρίου και τον Ηλία Χεινόπωρο για την προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.





































5 σχόλια:

  1. Παιχταράδες αρχοντοχώρι τες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνχαριτήρια στους συλλόγους,για την τιμη στο Γιώργο και τη χαρά που δώσαν στα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στον σύλλογο Αϊ Γιώργη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο