Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

Ο ανώνυμος περιπατητής κατά την διαδρομή Πρόδρομος προς Αγράμπελα


Σήμερα γίναμε δέκτες MAIL με φωτογραφίες κατά την διαδρομή Πρόδρομος προς Αγράμπελα από ανώνυμο περιπατητή .......
Με την παράκληση να τις δημοσιέυσουμε και να κρατήσουμε την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους .

Τις τελευταίες ημέρες στης τοπικές κοινότητες του Δήμου Ξηρομέρου διοργανώνονται πληθώρα μουσικών βραδιών συνδιοργάνωση πολιτιστικών Συλλόγων και Δήμου Ξηρομέρου.
Εμείς θα σχολιάσουμε θετικά την εν λόγο συνδιοργάνωση και καλός γίνονται όλες αυτές οι μουσικές βραδιές μιας και οι κάτοικοι και επισκέπτες των Τ.Κ. το είχαν ανάγκη διότι τα δύο τελευταία χρόνια λόγο Covid δεν υπήρξαν αυτές οι μουσικές βραδιές.

Δεν πρέπει όμως να ρίξουμε το βάρος μόνο στην διασκέδαση, στις φιέστες, στους χορούς και τις Φωτογραφίσεις.

Πρέπει να διατηρούμε το περιβάλλον καθαρό και ειδικότερα το περίφημο Βελανιδοδάσος του Ξηρομέρου .

Καταδικάζουμε τους ασυνείδητους κατοίκους και επισκέπτες που απώθησαν τα σκουπίδια τους και τα μπάζα τους μέσα στο περίφημο δάσους με τις βελανιδιές .

Καλούμε άμεσα τον Δήμαρχο Ξηρομέρου να επιληφθεί του εν λόγου προβλήματος πρώτον να δώσει τις ανάλογες οδηγίες για την καθαριότητα του δάσους, και δεύτερον όπως καταγγείλει στις αρμόδιες αρχές τέτοιες συμπεριφορές.
Να επισημάνουμε των κίνδυνο πυρκαγιάς που ελοχεύει μιας και βρισκόμαστε στα μέσα Αυγούστου.














xiromero.gr

2 σχόλια:

  1. Τσάμπα κουράζεστε. Οι δήμοι της επαρχίας δεν είχαν εξαρχής υποδομή για να φτιάξουν όλα αυτά τα ζητήματα. Καλύτερα οι παλιές κοινότητες θα τα αντιμετώπιζαν
    Σκοτιστηκε ο δήμαρχος κάθε πρωτεύουσας δήμου για κάθε κουτσοχωρι. Έπειτα πολλά χωριά πρακτικά είναι ακατοίκητα. Οι λίγοι γέροι δεν έχουν μυϊκή δύναμη να εκτελέσουν οποιαδήποτε εργασία. Οι γυναίκες οι παλιές που ξεκατελωναν όλο το τόπο εξαφανίστηκαν , οι νέες πιάσανε τις πόλεις και έχουν το ένα πόδι πάνω στο άλλο, έτσι και χειρότερα θα πηγαίνει από εδώ και περα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ ΠΗΡΕ Ο ΑΕΡΑΣ ,ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ !!!!ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ ΒΡΗΤΕ ΤΟΝ ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΡΓΑΣΙΕΣ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΗΧΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΒΑΡΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΠΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο