Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

Στο Κέντρο Υγείας Αστακού ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης.


       Επίσκεψη του Διοικητή  της 6ης Υ.Π.Ε. κυρίου Καρβέλη Γιάννη, στο Κ.Υ. Αστακού Στην συνάντηση δόθηκε η ευκαιρία να τεθούν δια ζώσης τα θέματα στελέχωσης αλλά και υλικοτεχνικής υποδομής από την Επιστημονικά Υπεύθυνη –Συντονίστρια, κυρία Χολή Σοφία και το προσωπικό του Κ.Υ. Αστακού. 

Ο Διοικητής εστίασε στα προβλήματα και ήδη δρομολογεί ενέργειες για την οριστική επίλυση  χρονιζόντων προβλημάτων. Στην επίσκεψη παραβρέθηκαν και οι: κ. Σκορδάς Βασίλειος Επιστημονικός Υπεύθυνος–Συντονιστής ΚΥ Αγρινίου κ. Σταμάτης Παναγιώτης  Επιστημονικός Υπεύθυνος–Συντονιστής Κ.Υ. Κατούνας-Μέλος Δ.Σ. Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου-Πρόεδρος Επιτροπής Ελέγχου Ιατρείων Πολυιατρείων ΠΦΥΙΣ Αγρινίου και τονίστηκε η ανάγκη διατμηματικών συνεργασιών και συνεργείων. 

Προς τιμήν του Διοικητή της 6ης Υ.Π.Ε. παρατέθηκε γεύμα παρουσία και του π.Υφυπουργού Υγείας και Βουλευτή Ν. Αιτωλοακαρνανίας, κυρίου Σαλμά Μάριου.

4 σχόλια:

  1. Γιατρος δεν ερχεται στην Παπαδατου υπαρχει κατι στον οριζοντα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΚΑΤΟΥΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παναγιωτης Σταματης Συντονιστής ΚΥ Κατουνας19 Αυγούστου 2022 στις 4:54 μ.μ.

    Δυστυχώς ο Ιατρος του Περιφερειακού Ιατρείου Παπαδατου βρίσκεται σε αναστολη, λόγω μη εμβολιασμού.
    Από το Σεπτέμβριο θα δοθεί οριστική λύση στο προβλημα, μετά από παρεμβαση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Κου Καρβέλη, του Συντονιστή του ΚΥΚατουνας και του Δημάρχου Ξηρομέρου Κου Ιωάννη Τριανταφυλλακη, που δρομολογήθηκε στην πρόσφατη συνάντηση μας.
    Σκοπός μας είναι η αμέριστη στήριξη του πληθυσμού ευθύνης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσο θα έρθουν γιατροί στο κέντρο υγείας Κατούνας άλλο τόσο θα έρθει γιατρός και στην Παπαδάτου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο