Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

ΜΕΓΑΛΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΟΝ ΜΥΤΙΚΑ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ!!!! -Σάββατο 13 Αυγούστου.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΛΥΖΙΑΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

      Το Σάββατο 13 Αυγούστου το βράδυ, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας!!!

Η Αθλητική Ένωση Αλυζίας σας προσκαλεί στον προαύλιο χώρο του Λυκείου Μύτικα για μία ανεπανάληπτη βραδιά γλεντιού και κεφιού, με ένα πολύ γνωστό όνομα στο χώρο του λαϊκού τραγουδιού, τον Ηλία Βρεττό, να δώσουμε για μία ημέρα την ευκαιρία να διασκεδάσει ο πολύς κόσμος που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στον Μύτικα και στην ευρύτερη περιοχή της Αλυζίας, αλλά και εμείς οι μόνιμοι κάτοικοι, οι ετεροδημότες και οι πολλοί απόδημοι μας που έχουν έρθει στα χωριά μας, να βρεθούμε όλοι μαζί μεταξύ μας γιατί πραγματικά με αυτό που ζούμε 2 χρόνια με τον covid αποξενωθήκαμε, να ξεφύγουμε από τα καθημερινά προβλήματα, να περάσουμε όλοι μαζί αγκαλιά μία όμορφη βραδιά με χορό και τραγούδι.


Με την εκδήλωση αυτή και με την στήριξη του κόσμου, ευελπιστούμε να τονώσουμε κατά πολύ το Ταμείο του σωματείου μας και να καλύψουμε, αν όχι όλα τα έξοδα της ερχόμενης αγωνιστικής ποδοσφαιρικής χρονιάς, το μεγαλύτερο μέρος αυτών.

Στο τέλος θα γίνει οικονομικός απολογισμός για κάθε εκδήλωση ξεχωριστά και εκτός από το Διοικητικό Συμβούλιο, μπορεί να ενημερωθεί και το κάθε μέλος και φίλος της ομάδας από τον ταμία του Σωματείου.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια συλλογικά, πάντα σε συνεργασία με το ΝΠΔΔ του Δήμου και τις τοπικές Κοινότητες και Συλλόγους.

 

Το Δ.Σ

3 σχόλια:

  1. Είμαστε μια ομάδα γονέων από το Σύλλογο γονέων λυκείου Μυτικα. Όταν έγραφαν εξετάσεις τα παιδιά το Λύκειο ήταν σε κακή κατάσταση τα χόρτα 2 μέτρα , σκουπίδια , μπουκάλια . Παρόλο τις εκλησεις μας προς τους υπεύθυνους του Δήμου δεν καθαρίστηκε . Τώρα ξαφνικά αρχες Αυγούστου , είδαμε συνεργείο να μπαίνει μέσα να καθαρίζει χόρτα κλπ . Είπαμε έστω και αργά κάτι γίνετε . Αμ δεν ήταν για το σχολείο . Επιχειρηματίας ζήτησε το χώρο για να φέρει κλαρινσ. Μετά είδαμε και ανακοίνωση της ομάδας ότι τα φέρνει αυτή . Για τα κλαρίνα ο Δήμος ανταποκρίθηκε αμεσα , για τα παιδιά μας όχι . Βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

    Ομάδα γονέων λυκείου Μύτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημαρχε ο αντιδημαρχος σου σε εκθετει.ιδιοτες κανουν το πανηγυρι..κοιταξτε κ την πρωτη αφησα που εβγαλαν κ οταν ο κοσμος αντεδρασε την αλαξαν..λιγο ντροπη δεν βλαπτει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν κάνω λάθος τον καθαρισμό χορταριων και το ξερίζωμα βουρλιων με την μικρή μπουλτοζιτσα ιδιώτη,τον έκανε ο επιχειρηματίας και όχι ο δήμος.Παντως εγώ που περνάω καθημερινά απ'το λύκειο είχα χρόνια να δω το λύκειο τόσο καθαρό.Ελπιζω να το αφήσουν έτσι μετά το γλέντι.Τα πανηγύρια που γινόντουσαν από ιδιώτες π.χ στην Κανδήλα πάντα στο δημοτικό σχολείο γίνονταν και τα τελευταία χρόνια στο προαύλιο του γυμνασίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο