Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Παπαδάτου, τα πεύκα στο δημοσιεύμα μας δεν έχουν σπάσει και έχουν πέσει, αλλά κοπήκαν με το πριόνι. Παραπέμπουμε στο δημοσιευμά μας και στις φωτογραφίες που βάλαμε για να βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματα.



Λάβαμε από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Παπαδάτου κ. Νικόλαο Ζαρέντη φωτογραφίες, με κομμένα πεύκα από το δασύλλιο στη Παπαδάτου όπως αυτός ισχυρίζεται, προς αποκατάσταση της αλήθειας όπως αναφέρει, γιατί σύμφωνα με αυτόν, το δημοσίευμα μας δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια και αυτά που αναφέρουμε για δέντρα που έπεσαν από τον αέρα είναι ψέματα και τα πεύκα κόπηκαν με πριόνι........
Καταρχήν δημοσιεύουμε ως έχουμε υποχρέωση την άποψη του Προέδρου και τις φωτογραφίες που μας έστειλε.
Κατά δεύτερον, παραπέμπουμε στο δημοσίευμα μας (δείτε εδώ), το οποίο το αλιεύσαμε από το Facebook από συμπατριώτη μας, όπου φαίνονται άλλα δέντρα στις φωτογραφίες από αυτά που παρουσιάζει ο Πρόεδρος, τα οποία είναι σαφώς και στον κάθε ανίδεο, σπασμένος ο κορμός τους στη μέση και όχι κομμένα με πριόνι. Τώρα αν υπάρχουν και πεύκα που κοπήκαν σε προγενέστερο χρόνο με πριόνι, αυτό δεν αφορά το δικό μας δημοσίευμα.
Άρα καμία παραπληροφόρηση σε αυτά που γράψαμε κύριε Ζαρέντη. Θεσμικά πράξετε ότι κρίνετε για το θέμα και το παρακολουθούμε και εμείς, αλλά δεν έχουμε εντοπίσει κάποια παρέμβαση σας μέχρι τώρα πουθενά για το συγκεκριμένο θέμα.
Είμαστε στη διάθεσή σας να προβάλουμε όποιο θέμα που αφορά την Παπαδάτου και φυσικά και αυτό της κοπής των δέντρων όπως ισχυρίζεστε.









mytikaspress

7 σχόλια:

  1. Λυπούμαστε πολύ γειά τον πρόεδρο. Σας προκαλώ σαν πολίτης της παπαδα του. Να έρθετε σήμερα να τα δείτε σπασμένα. Δεν έχουν μαζευτεί. Κ κύριε Π. +κύριε Γ..ηπαρχουν φώτο. Οχει αυτές που θέλετε. Αλά τα κομματικά οφέλη σας βολεύουν. Κύριε Π κ κύριε Γ. Αυτή είναι η δουλεία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυρ Βαγγέλα έλα στα καλά σου έλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιον βαγγελα? Έχει τα αγόρια Π κ Γ που δουλεύουν γειά αυτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΤΣΑΚΩΤΟ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΜΠΑΖΑ ΣΕ ΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ . ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κοψτα ολα Σωτο , μην αφηνεις τιποτα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΑΣΥΛΙΟ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΧΩΝΕΨΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΥΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κριμα ειχαμε μια ελπιδα οτι θα ειναι διαφορετικος αλλα και αυτος δεν εκανε τιποτα για τα χωρια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο