Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Ούτε ένα ΧΕΠ του ΦΟΣΔΑ ΔΕΝ ανήρτησαν στη διαύγεια ο κ Σολδάτος και ο κ Κασόλας . Γιατί άραγε; Καμία κριτική από το κ Αποστολάκη. Γιατί άραγε;

 Η πολιτική αυτή δεν υπηρετεί τη διαφάνεια, τη χρηστή διοίκηση και το σεβασμό του δημοσίου χρήματος.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

  ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

 από τη σύσταση του μέχρι σήμερα.

                                                       

<< Ούτε ένα ΧΕΠ  του ΦΟΣΔΑ  ΔΕΝ  ανήρτησαν στη  διαύγεια ο κ Σολδάτος και ο κ Κασόλας . Γιατί άραγε; Καμία κριτική από το κ Αποστολάκη. Γιατί άραγε;>>

Η πολιτική αυτή δεν υπηρετεί τη διαφάνεια, τη χρηστή διοίκηση και το σεβασμό του δημοσίου χρήματος.

                                                                                                                19-06-2020



(Προδημοσίευση από το δεύτερο τόμο του έργου μου , το οποίο καταγράφει τα δρώμενα στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας από το 2011 μέχρι και το 20221).......

Διαβάστε περισσότερα »


Αγαπητοί  Αναγνώστες.

Εισαγωγικά επαναλαμβάνω δεν ασκώ κριτική σε φυσικά πρόσωπα. Κάνω κριτική πολιτική. Αν κάποιοι ενοχλούνται με αφήνει παγερά αδιάφορο. Ας ΠΡΌΣΕΧΑΝ. Σήμερα θα ενημερωθείτε για το ΦΟΣΔΑ τη χρονική περίοδο όπου Δήμαρχος ήταν ο κ Σολδάτος Νικόλαος.

 

Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 3ης Διαχειριστικής Ενότητας Ν ΠΕ Αιτ/νιας  (ΦΟΣΔΑ) είχε τη παρακάτω σύνθεση: 1. Σολδάτος Νικόλαος Δήμαρχος Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας , Πρόεδρος - 2. Γούδας Μιχαήλ Δημοτ Σύμβουλος Δήμου - Ακτίου Βόνιτσας - 3. Κασόλας Αθανάσιος Δημοτ Σύμβουλος ,  Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας - 4. Βίτσας Δημήτριος , Δημοτ Σύμβουλος Δήμου Ακτίου -Βόνιτσας  από τη μειοψηφία . - 5. Σαμαράς Πυθαγόρας Δήμαρχος Δήμου , Ξηρομέρου 6. Σαμαρά Κων να Δημοτ Σύμβουλος Δήμου Ξηρομέρου 7. Λαϊνάς Κων νος Δημοτ Σύμβουλος Δήμου  Ξηρομέρου.

 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α (ΑΔΑ: Β4ΓΟΞΚΚ-Ο1Β)

Από το ΠΡΑΚΤΙΚΟ της υπ αριθμό  4/2012 Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 3ης Διαχειριστικής Ενότητας Ν Αιτωλοακαρνανίας .

  Στην Βόνιτσα σήμερα την  29η του μηνός Ιουνίου 2012  συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία , ο πρόεδρος του Δ Σ εισηγήθηκε τη συζήτηση του κατωτέρω θέματος της ημερησίας διατάξεως .

ΘΕΜΑ  « Ορισμός χρόνου λειτουργίας του ΧΥΤΑ από την ανάδοχο κοινοπραξία>>

 ΤοΔ Σ μετά από διαλογική συζήτηση Α Π Ο Φ ΑΣ Ι Ζ Ε Ι  Ομόφωνα

Τα μέλη του Δ Σ αποφάσισαν ομόφωνα να ξεκινήσει η λειτουργιά του ΧΥΤΑ από τον ανάδοχο του έργου λόγο της αποκατάστασης των υπαρχόντων ΧΑΔΑ. Η αποπληρωμή αυτού κατόπιν πρότασης της αναδόχου κοινοπραξίας και αντιπρότασης του Συνδέσμου και αναλυτικής διαπραγμάτευσης θα γίνει βάση της συμφωνηθείσας τιμής πρότασης στα  30 ευρώ  ανά τόνο  μετά την  κατάρτιση συμφωνητικού όπου θα υπογράψει    ο πρόεδρος του Δ Σ με τον εκπρόσωπο της αναδόχου κοινοπραξίας.

Πάμε παρακάτω:

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α (ΑΔΑ: ΒΙ6ΜΟΞΚΚ-Ρ1Υ0)

Από το ΠΡΑΚΤΙΚΟ της υπ αριθμό  4/2013 Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 3ης Διαχειριστικής Ενότητας Ν Αιτωλοακαρνανίας .

  Στη Βόνιτσα σήμερα την  16η του μηνός  Δεκεμβρίου 2013  συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία , ο πρόεδρος του Δ Σ εισηγήθηκε τη συζήτηση του κατωτέρω θέματος της ημερησίας διατάξεως .

Αριθμ Απόφασης 6/2013

ΘΕΜΑ  « Παραίτηση Προέδρου και Εκλογή νέου Προέδρου ΔΣ του Συνδέσμου>>

Στη συνεδρίαση αυτή ο Πρόεδρος του Συνδέσμου  κ Σολδάτος Νικόλαος υπέβαλλε τη παραίτηση του από το αξίωμα του Προέδρου . Μετά από ψηφοφορία  Πρόεδρος του ΔΣ του συνδέσμου και Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του συνδέσμου εκλέχτηκε  ο κ Κασόλας Αθανάσιος.

Παρακάτω ο πίνακας σας ενημερώνει  για τους προϋπολογισμούς του ΦΟΣΔΑ από  τη περίοδο έναρξης λειτουργίας μέχρι τη παράδοση στο Πρόεδρο του ΔΣ του ΦΟΣΔΑ κ Κατσαμπίρη  , το οποίο προέκυψε στις Δημοτικές εκλογές του 2014.

Παρακαλώ δείτε το πίνακα.

 ΕΤΟΣ

 

 

 

 

 

 

ΑΔΑ

2012

ΕΣΟΔΑ

128.950,00

ΕΞΟΔΑ

122.502,50

ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ

6.447,50

Β4ΓΑΟΞΚΚ-ΧΣΨ

2013

ΕΣΟΔΑ

1.071.500,00

ΕΞΟΔΑ

1.020.476,19

ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ

51.023,81

ΒΕΝ3ΟΞΚΚ-0ΚΓ

2014

ΕΣΟΔΑ

867.399,75

ΕΞΟΔΑ

826.095

ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ

41.304,75

ΒΛΛΡΟΞΚΚ-Υ6Ρ

ΣΥΝΟΛΟ

ΕΣΟΔΑ

2.067.849,75

ΕΞΟΔΑ

1.969.073,69

 

 

 


Από τη διαύγεια προκύπτουν τα παρακάτω:

1)      Τη χρονική περίοδο από την έναρξή λειτουργίας του ΧΥΤΑ μέχρι τη παράδοση ( Δεκέμβριος 2014)  στην οποία Πρόεδροι του ΦΟΣΔΑ ήταν ο κ Σολάτος και ο κ Κασόλας στη διαύγεια  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΟΥΤΕ ΕΝΑ Χρηματικό Ένταλμα Πληρωμής.  Γιατί άραγε;

2)      Με τις εταιρίες  υπήρχαν δικαστικές διαμάχες. Εφόσον οι ποσότητες σκουπιδιών , οι οποίες  έμπαιναν στο ΧΥΤΑ όφειλαν να ζυγίζονται και η τιμή ανά τόνο ήταν συμφωνημένη  γιατί υπήρχαν αυτές οι δικαστικές διαμάχες;

3)      Ποιο ήταν το χρέος του Δήμου Ξηρομέρου  προς το ΦΟΣΔΑ τη χρονική περίοδο αυτή;  Γιατί δημιουργήθηκε;

                                      Αγαπητοί Συνδημότες

Από τα παραπάνω προκύπτει ότι ο κ Κασόλας  άσκησε διοίκηση. Η πολιτική αυτή δεν υπηρετεί τη διαφάνεια, τη χρηστή διοίκηση και το σεβασμό του δημοσίου χρήματος.  

Επικεφαλής της  μείζονος Αντιπολίτευσης τη χρονική αυτή περίοδο ήταν ο κ Αποστολάκης.  Στη πολιτική αυτή ΔΕΝ άσκησε καμία κριτική .Τι άραγε τον συγκρατούσε;

Μετά  τις  εκλογές του 2019 οκ Κασόλας συνδιοικεί με το Δήμαρχο κ Αποστολάκη και τον Αντιδήμαρχο κ Τσακάλη το ΦΟΣΔΑ.  Για τη χρονική αυτή περίοδο θα διαβάσετε στο δεύτερο τόμο του έργου μου, ο οποίος σύντομα θα κυκλοφορήσει.

Γράφω σήμερα, το έχω γράψει πολλές  φορές ότι τη  Δημοτική Περίοδο την οποία διανύουμε ο επικεφαλής της  μείζονος Αντιπολίτευσης κ Κασόλας είναι πολιτικά ανύπαρκτος. Η σημερινή δημοσίευση καταδεικνύει τούτο.  Ο κ Κασόλας είναι δέσμιος της πολιτικής που άσκησε τη περίοδο 2011-2014. 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ- ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ- ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ.

                       Ο  ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

 

46 σχόλια:

  1. Ήταν και είναι συγκοινωνούντα δοχεία διασπάθισης του δημοσίου χρήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θα μάθουμε ποτέ που ξοδεύτηκαν τα 1.969.073,69 ευρώ. Κώστα βγάλτα όλα στον αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσείς οι Αριστεροί να μην κάνετε υποδείξεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με τις εταιρίες υπήρχαν δικαστικές διαμάχες. Εφόσον οι ποσότητες σκουπιδιών , οι οποίες έμπαιναν στο ΧΥΤΑ όφειλαν να ζυγίζονται και η τιμή ανά τόνο ήταν συμφωνημένη γιατί υπήρχαν αυτές οι δικαστικές διαμάχες;

    Ουσιαστικό ερώτημα , που οφείλουν οι αρμόδιοι να απαντήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ένας καλύπτει τον άλλο και όλοι μαζί γλεντάνε διαχρονικά με το δημόσιο χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δημοσίευση κόλαφος για τους πάντες. Αλληλοκαλύπτουνε παρανομίες καραμπινάτες. Τα ΧΕΠ είναι υποχρεωτικό να αναρτώνται στη διαύγεια. Προϊστάμενος της Οικονομικής υπηρεσίας δεν υπήρχε στο ΔΉΜΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σας είπα, έχει πολλούς άσσους στο μανίκι του. Μου τους έχει δείξει όλους. Θα τους μάθετε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το παιχνίδι στο Δήμο μας παίζετε με σημαδεμένη τράπουλα. Να έχουν πολλοί στο νου τους, όμως το εξής, η στάμνα ή ο μπότης πολλές φορές πηγαίνουν στη βρύση για νερό μια φορά όμως σπάνε και γίνονται συντρίμμια. Όσες άκρες και να έχετε , θα απολογηθείτε και θα τιμωρηθείτε. Η ΑΛΉΘΕΙΑ θα λάμψει. Ο πέλεκυς της τιμωρίας θα είναι βαρύς. Για αυτό να είστε σίγουροι κάποιοι που δεν σας προσκυνάνε και είναι ελεύθεροι φροντίζουν επιμελώς και με αποφασιστικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το καθεστώς του Αρχιερέα της διαπλοκής ήξερε ότι ούτε ο Φερεντίνος, ούτε ο Κασόλας θα έκαναν ουσιαστική αντιπολίτευση γιαυτό έκανε πάρτι με το δημόσιο χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Αποστολάκης ως Δήμαρχος όταν έχασε τις εκλογές το 2011 άφησε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό χρέος που μεταφέρθηκε στη Δημαρχία Σολδάτου. Μέρος αυτού του χρέους πληρώθηκε επί Δημαρχίας Σολδάτου και το υπόλοιπο που αφορούσε πριν το 2011 πληρώθηκε μετά το 2014 που επανήλθε ο Αποστολάκης. Το ίδιο έγινε και με το Σολδάτο. Το καλοκαίρι του 2014 στο ταμείο του Δήμου ΔΕΝ ΥΠΉΡΧΕ σχεδόν ούτε ΕΥΡΏ. Ο Σολδάτος δεν είχε πληρώσει τη ΔΕΗ για παράδειγμα. Το ποσό οφειλής ήταν τεράστιο.
    Το Νοέμβριο του 2014 ο Αποστολάκης αύξησε τα Δημοτικά τέλη για να αντιμετωπισθεί το σοβαρό ενδεχόμενο να μπει ο Δήμος σε επιτήρηση. ΌΛΑ αυτά περιέχονται στο δεύτερο τόμο του βιβλίου του Κώστα με στοιχεία. Παρότι δεν συμφωνούμε πολιτικά μου έδωσε, και τον ευχαριστώ, μερικά κεφάλαια και τα διάβασα. Ο Αλωνάρης προβλέπεται να είναι μήνας ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 11:21 ΜΜ Αυτή τη κοινωνία που δημιουργήσατε εσείς οι ( εντιμότατοι ) δεξιοί σας τη χαρίζουμε. Κάποιοι αριστεροί είμαστε ελεύθεροι σας κάνουμε κριτική και όχι μόνο. Καλά ξεμπερδέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πόσες χιλιάδες τόνοι σκουπίδια έχουν εισέλθει στο ΧΥΤΑ; Μήπως κάποιοι έχουν εισέλθει κρυφά και χωρίς να ζυγιστούνε; Πάντως κάποια Σάββατα το βράδυ το καλοκαίρι του 2019 κάποια απορριμματοφόρα μετέφεραν σκουπίδια στο δρόμο Βόνιτσα- Ζαβέρδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κάποιοι που κυκλοφορούν και νομίζουνε ότι είναι οι Λουδοβίκοι 14 από σήμερα πρέπει να ανησυχούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Διέπραξαν παράνομες πράξεις τόσο οι αιρετοί όσο και οι υπηρεσιακοί παράγοντες. Δεν μπορεί από τη νομοθεσία να πληρωθεί κανένα ΧΕΠ αν προηγουμένους δεν αναρτηθεί στη διαύγεια. Συνεπώς εδώ πρόκειται για σκάνδαλο και παρανομία η οποία χρειάζεται έλεγχο σε πολλά επίπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Διμέτωπη σκληρή αντιπολίτευση με πολιτικά στοιχεία και αληθή στοιχεία. Ο Κώστας τη ξέρει καλά την επικοινωνία. Ας προσέχατε. Νομίσατε πως με τις αθλιότητες για γραφικός , τρελός κλπ θα τον απαξιώνατε. Ξεχάσατε τα σχολεία πολιτικής σκέψης και πρακτικής που αποφοίτησε. Υποψιάζομαι θα σας πάει γλεντώντας μέχρι τις εκλογές. Είναι υπέρ του σκληρού πολιτικού ροκ και ασυμβίβαστος. Τον ξέρω από φοιτητή στα Γιάννενα τη περίοδο 1977-81.
    Ενας Αυτοδιοικητικός από την Ήπειρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φίλε με συγκίνησες με τη παρέμβαση σου. Από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ.

    Οι αθλιότητες πολλών από πολλές πλευρές δεν με αγγίζουν. Δεν φταίνε, τόσο μικροί είναι.
    Είναι πάγια η τακτική. Όσους δεν τους ελέγχουν και είναι απροσκύνητοι τους λασπώνουνε.

    Δεν εκδικούμαι ποτέ κανένα. Αφήνω τη ζωή να κάνει τη δουλειά της. Την εμπιστεύομαι απόλυτα.

    Μένω πιστός και αταλάντευτος στις αρχές μου, στις αξίες μου.

    Βρεθήκαμε σε κοινούς αγώνες εκείνα τα υπέροχα χρόνια της νιότης μας.

    Ζω την ωριμότητα με απόλυτη ελευθερία. Εύχομαι και σε εσένα το ίδιο.

    Ορθώς προβλέπεις. Ο Αγώνας συνεχίζεται.

    Το καλοκαίρι θα τα πούμε από κοντά.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χάσαμε τη πολιτική κότα και αυθεντικό υβριστή του Κώστα. Τι ζόρια τραβάει; Ραντεβού στα γουναράδικα. Προβλέπεται μεγάλος πολιτικός ντόρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΥΡΙΕ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΣΤΑΝΤΗ ΤΕΛΙΚΑ. ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ. ΚΑΙ. ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ. ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑ ΤΟΥΣ ΝΥΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΕΝ ΟΛΙΓΗΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ. ΑΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ. ΔΗΜΑΡΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Για τον σιωζο που διετέλεσε αντιδήμαρχος με τον αποστολακη δεν έχεις κάτι να μας πεις Τριαντακωσταντη η μήπως τον στηρίζεις τώρα που λέει ότι θα κατέβει για δήμαρχος αλλά να ξέρεις ότι το το σιωζο και το κασολα θα τον φάει το μαύρο σκοτάδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι το τι θα πάθει ο καριόλης από αυτούς τους δυο να θυμάσαι!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  20. Ο Αποστολάκης θέλει αντίπαλο στις εκλογές το Κασόλα. Ακόμα δεν το καταλάβατε εκεί στη Δεξιά. Ακόμα δεν καταλάβατε ότι υπάρχει βρώμικο παρασκήνιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 2:26 πμ, Αγαπητέ αναγνώστη χαίρομαι που διαβάζετε τα άρθρα μου και τα σχολιάζετε. Γιατί ανώνυμα όμως; Για το θέμα του άρθρου ποια είναι η γνώμη σας;

    Στις πολιτικές οι οποίες εφαρμόστηκαν στο Δήμο μας από το 2011 μέχρι σήμερα με χωρίζει άβυσσος. Διαφωνώ ριζικά. Είμαι απέναντι και είμαι υπερήφανος για αυτό. Δεν κάνω κριτική σε φυσικά πρόσωπα.

    Θεωρώ ότι επιβάλλεται για το τόπο μας τόσο ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης όσο και ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης κ Κασόλας( που συνδιοικούν) να ΑΛΛΑΞΟΥΝ.

    Και κάτι ακόμη. Ο σημερινός Δήμαρχος κ Αποστολάκης επιθυμούσε το 2019 και επιθυμεί το 2023 ο κ Κασόλας να διεκδικήσει το αξίωμα του Δημάρχου.

    Είναι βαριά κατηγορία για εμένα , να λέτε, ότι παίζω το παιχνίδι το πολιτικό του κ Αποστολάκη.

    Κάνω διμέτωπο αγώνα με πολιτικά χαρακτηριστικά και με ακλόνητα στοιχεία.

    Περιμένετε τις επόμενες δημοσιεύσεις και το δεύτερο τόμο του έργου μου.

    Πάντα ,πριν όλων των εκλογών , ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΙΡΝΩ ΘΕΣΗ ποιόν στηρίζω.

    Με το σκηνικό το τωρινό στο Δήμο μας λέω το εξής:

    ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ.
    ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΓΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ τις πολιτικές που ακολουθούνε.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. το θεμα ειναι δασκαλε οτι εχεις κουρασει πια. αν θυμασαι απο το 2015 φωναζες εναντιον του αποστολακη και οποιουδηποτε του ελεγε καλημερα στο δρομο. ησουν με το μασουρα τοτε. μετα πηγες με το μερος του κασολα και τον εκθειαζες. μετα μας εγινες ανεξαρτητος και φωναζες ξανα εναντιον του αποστολακη και της ομαδας του και του κασολα και τωρα ξαφνικα μετα απο 10 χρονια σου φταιει κι ο σολδατος. δεν φταις εσυ. φταινε αυτοι που σου δωσανε λιγη σημασια και τωρα εκτεθηκαν. πληροφορηθηκα οτι εχεις φαει και παρα πολλα ακυρα απο τους ελεγκτες που εχεις απευθυνθει κατα καιρους καταγγελοντας τα πραγματα που μας λες τοσα χρονια. δηλαδη αν ισχυει μας λες ψεμματα. αν θες να γραψεις μυθιστορημα τουλαχιστον γραψε και μια επιγραφη οτι οι καταστασεις και τα προσωπα αποτελουν προιον μυθοπλασιας να ξερουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Κασολας είναι δήμαρχος με η χωρίς διάσπαση Αποστολακη βάλτε το καλά στο μυαλό σας απολιθώματα του καργιολικου καθεστώτος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 8:46 MM Καλά ξεμπερδέματα και όνειρα γλυκά. Στο τέλος θα έρθετε παρακαλώντας και πάλι. Θα πάρτε την ίδια απάντηση. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Ραντεβού στα γουναράδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 8:46 mm Δυστυχώς για εσένα η βλακεία είναι ανίκητη και μη θεραπεύσιμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 15000 ΤΟΝΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ. ΚΑΣΟΛΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΤΣΑΚΑΛΗ ΤΙ ΛΕΤΕ; ΒΙΤΣΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ....ΛΕΣ ΝΑ......ΜΕΛΙ.....;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αλλαξτε αρχηγό εκεί στην δεξιά γιατί εκλογές δεν βλέπετε τον κασολα τον έχει αγορασμένο ο αποστολακης και το μόνο που φοβατε ο αποστολακης είναι μην κάνει πίσω και δεν κατέβει ο κασολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού τον έχει αγορασμενο όπως λες. Τότε? Τι φοβάται? Θα πάθει τέτοιο Χουνερι ο Αποστολάκης από το Θανάση που δε θα κατέβει στο τέλος.

      Διαγραφή
  28. Είναι έτοιμος ο Λακιας τον κατεβάζει η Ν Δ τα χάλασε με τον δήμαρχο και κατεβαίνει έφαγε απόρριψη ο κασολας δεν τα έμαθες αγαπητέ 9.36

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΛΑΚΙΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΈΚΛΑ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΡΑΤΌΠΕΔΌ.ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΖΊ ΤΟΥ.

      Διαγραφή
    2. Αυτός έφαγε κανονικότατα την καρελου είχες την δύναμη να τον στείλεις αδιάβαστο αθηνα αλλά τον πήγαινες αλαμπρατζετα σου τα έλεγα αλλά δεν άκουγες κανέναν νόμιζες πως όλοι οι άνθρωποι είναι σαν εσένα. Δεν ήξερες τη παρασκηνιο παιζοταν

      Διαγραφή
  29. Θανάση προχωρά και μη μασάς τίποτα! Θα γίνεις ο καλύτερος δήμαρχος. Δήμαρχος για όλους και όχι για τους εκλεκτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ήδη οποίος έχει λίγο μυαλό σαλταει από το σαπιοκάραβο του Αποστολάκη. Και το λένε και οι πιο θερμοί οπαδοί του πλεον . Ότι ο Κασολας θα είναι ο επόμενος δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τόσους τάιζε ΚΑΙ ταίζει διαχρονικά η διαπλοκή. Ουδείς, αιρετός και μη , γιατί δεν βγαίνει επώνυμα να διαψεύσει το δάσκαλο; Κώστα ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΞΕΦΩΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Με ποιο τρόπο δύο άνεργοι Πρόεδροι διάγουν βίο πολυτελείας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Με τα λευτα απο τον κουμπαρά του δήμου διάγουν βίο πολυτελείας ρε μεγαλε3:46 και ειδικά αυτό απο τη βονιτσα δεν χορταίνει με τίποτα το σκασμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αν θέλετε να κάνετε καλό στον τόπο σας και να. Διώξετε το καριολικο καθεστως. Πιέστε το κασολα να μην κατέβει και να αφήσει το Βασίλη το σιωζο να του φάει το μεδουλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτως ή άλλος θα του το φάει το μεδούλι ο Βασίλης. Δεν του έχει αφήσει κανέναν ο Σοζως του τους άρπαξε όλους. Και τα καλύτερα έρχονται μέχρι τα Χριστούγεννα θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει. Θα πάρει το σαισμα να σκεπαστει.

      Διαγραφή
  35. Ο περιφερόμενος κατά επάγγελμα Γραμματέας το παίζει Κινέζος. Έφτασε το Δήμο σε κατάσταση σχεδόν χρεοκοπίας και επιτήρησης . Σφόδρα διαπλεκόμενος. Θα απολογηθεί και αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός έπνιξε το χωριό του δεν θα κατέστρεφε το δήμο με μαγειρέματα δικά του έρχονται τα σκουπίδια στην Πάλαιρο

      Διαγραφή
  36. Βαλτετο καλα στο μυαλό σας ότι μόνο ο ΣΙΩΖΟΣ ξέρει και μπορεί πως να τελειωσει το καριολη και τα απολιθώματα της δεξιάς που είναι διπλα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο κασόλας μαζί με τον Φερεντίνο είναι οι μόνοι που παλεύουν να μην έρθουν σκουπίδια στην Πάλαιρο ο κασόλας ψηφίζει συνέχεια αρνητικά στο να έρθουν σκουπίδια στην Πάλαιρο εννοώ Αποστολάκης με τον τσακάλη ψηφίζουν πάντα θετικά και μας έχουν πνίξει Τάκη βίτσα πάρε θέση μην τους αφήνεις να καταστρέψουν την Πάλαιρο εκτός και συμφωνείς και εσύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου ξέρεις πόσα παίρνει το πρατήριο απ'τα χυτά ας ρωτήσουμε την εταιρεία που τα χειρίζεται είναι τόσο μεγάλο το νούμερο που εμείς όσο και να δουλέψουμε δεν θα το δούμε ούτε στον ύπνο μας

      Διαγραφή
    2. 4:53 όπως λέει και ο κύριος Κώστας 20000 επί 12 μήνες 240000 επι οκτώ χρόνια 1900000 κατά τα άλλα θέλουμε την ανάπτυξη του τόπου όχι κύριοι το πακέτο θέλουμε

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο