Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

Έτοιμοι για… πόλεμο το βράδυ της Ανάστασης σε χωριό του Αγρινίου!


«Θα γίνει μεγάλο τζέρτζελο με μείγματα χειροποίητα βαρέου τύπου-μην παρκάρετε κοντά στην εκκλησία».....
Διαβάστε περισσότερα »

Εκρηκτικό όπως φαίνεται θα είναι το Πάσχα σε ενορία χωριού του Αγρινίου, όπου νέοι του χωριού, είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε χρήση μειγμάτων που παραπέμπουν σε… πολεμικές καταστάσεις.

Αυτό τουλάχιστον συμπεραίνεται από ανάρτηση στο facebook, όπου νεαρός ενημερώνει σχετικά τους πολίτες του χωριού για την χρήση χειροποίητων μειγμάτων… «βαρέου τύπου».

Καλεί μάλιστα τον κόσμο να μην παρκάρει τα οχήματά του πλησίον της εκκλησίας, αφήνοντας έτσι την φαντασία να οργιάζει γι’αυτό που θα επακολουθήσει μετά το «Χριστός Ανέστη»!

Στο τέλος της ανακοίνωσης του όμως, δηλώνει πως «θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας…».

Πέρα απο την πλάκα πάντως, επειδή κατά το παρελθόν η περιοχή έχει θρηνήσει ακόμη και νεκρούς αλλά και σοβαρούς τραυματισμούς – ακρωτηριασμούς από τέτοιου είδους χρήσεις εκρηκτικών «χάριν του εθίμου», φαίνεται πως και εδώ, είναι δυσδιάκριτα τα όρια αυτών των μέτρων ασφαλείας…

Η ανάρτηση, όπως κοινοποιήθηκε:

«φέτος την Ανάσταση να είμαστε καλά πρώτα πολλά υγεία θα γίνει μεγάλο τζέρτζελο με μείγματα χειροποίητα βαρέου τύπου από εξειδικευμένο άτομο καθώς και πυροτεχνήματα. Όσοι επιθυμούν απλά να προστατέψουν τα αυτοκίνητά τους ας μην τα παρκάρουν πλησίον της εκκλησίας όσο είναι δυνατόν ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση να είμαστε όλοι καλά. Εννοείται θα ληφθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας και από εμάς και για τον κόσμο όπως γίνεται άλλωστε κάθε χρονιά».

agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο