Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

Προχωράν οι διαδικασίες στον Δήμο Ξηρομέρου, για την υποβολή πρότασης για ένταξη του βιολογικού της Δ.Ε. Αλυζίας σε χρηματοδοτικό εργαλείο, με προϋπολογισμό περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ.



Μετά την πολύ πρόσφατη κατά πλειοψηφία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου (δείτε εδώ) για την απευθείας αγορά τριών γεωτεμαχίων στη θέση «Πλατανάκι - Σαμάρια», εκτός ορίων οικισμού Τ.Κ. Κανδήλας, Δ.Ε. Αλυζίας, του Δήμου Ξηρομέρου,......
Διαβάστε περισσότερα »
για τη δημιουργία Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων, κατόπιν εκτιμήσεως της τιμής από ορκωτό εκτιμητή, σήμερα σας ενημερώνουμε ότι αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξηρομέρου, που συνεδρίασε σήμερα, η έγκριση προμελέτης του έργου «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΕΕΛ Δ.Δ. ΚΑΝΔΗΛΑΣ, ΜΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΡΝΑΚΑ Δ. ΑΛΥΖΙΑΣ του Καλλικρατικού Δήμου Ξηρομέρου».
Στόχος η υποβολή αίτησης χρηματοδότησης στο Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας και το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας στον ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 1.4: «Αειφόρος χρήση των πόρων, ανθεκτικότητα στην κλιματική αλλαγή και διατήρηση της βιοποικιλότητας» (Κωδ. Πρόσκλησης: TA-01 Ταμείο Ανάκαμψης Αναγνωριστικό 16846) με τίτλο Πράξης «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΕΕΛ Δ.Δ. ΚΑΝΔΗΛΑΣ, ΜΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΡΝΑΚΑ Δ. ΑΛΥΖΙΑΣ του Καλλικρατικού Δήμου Ξηρομέρου».
Ουσιαστικά μιλάμε για την επανεκκίνηση από την νυν δημοτική αρχή του γιατρού Γιάννη Τριανταφυλλάκη, του σημαντικότατου έργου του βιολογικού της Δ.Ε. Αλυζίας, ένα έργο για το οποίο θα γίνει προσπάθεια να ενταχθεί στο Ταμείο Ανάκαμψης, προϋπολογισμού περίπου 10 εκατομμυρίων ευρώ.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο της απόφασης όπως αναρτήθηκε σήμερα στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, το εντοπίσαμε και σας το παρουσιάζουμε.
mytikaspress

8 σχόλια:

  1. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το ξηρομερο βλεπει εργα μετα απο χρονια μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φτιάξτε τον βιολογικό του Αστακού που έχεις υποσχεθεί και είναι σχεδόν έτοιμος και βλέπουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχεις μείνει στην ιστορία Δημαρχαρα .Ήρθες κ μέσα σε δυο χρόνια έκανες υπαρκτό έναν ανύπαρκτο Δήμο.Μπράβο σου,συνέχισε είμαστε μαζί σου και είμαστε πολλοί.Οι υπόλοιποι καταπίνουν χάπια όπως παρατηρούμε από τα δημόσια σχόλια τους
    (Παρακαλώ να δημοσιευθεί)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για την αγορά των χωραφιών τα οποία πλήρωσε ο Δήμος σαν οικόπεδα στη Μύηκονο μούγκα όλοι. Κατα τα άλλα μπράβο δημαρχάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν έχουμε άλλη μια τετραετία Τριανταφυλλακη για Δήμαρχο (που θα έχουμε) ο Μύτικας θα γίνει ως προορισμοσ Μυκονος,Σαντορίνη,Τηνος,Κουφονήσια ,πες το όπως θες ,της Αιτωλοακαρνανίας.Σημείωσε το για να το θυμάσαι.Προς το παρόν φελάκια αγκαπε μαζί με τους αλλνους παρέα αγκαζέ
      Έλα γεια τα λέγαμε

      Διαγραφή
  7. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο