Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Τις πραγματικά πταίει, για την μη χρηματοδότηση των ΤΟΕΒ Φυτειών, Χρυσοβίτσας και Παλαιομάνινας;

Φωτογραφία του Φίλιππου Σαμαλέκου από το εγκαταλειμμένο αντλιοστάσιο του ΤΟΕΒ Παλαιομάνινας

ΑΠΟ MYTIKAS PRESS 
        Με σχετική μας ανάρτηση το περασμένο Μάιο (δείτε εδώ), σας ενημερώσαμε για τις οκτώ προτάσεις που κατέθεσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο της δράσης 4.3.1. «Υποδομές Εγγείων Βελτιώσεων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020, έπειτα από πρόσκληση που εξέδωσε η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
         Όλες οι προτάσεις που κατατέθηκαν, εγκρίθηκαν ομόφωνα από την Επιτροπή Αναπτυξιακής και Κοινωνικής Πολιτικής του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας.
        Τότε λοιπόν που έτρεχε η δράση, κάποιοι Δήμοι που νοιάζονται για το μέλλον του τόπου τους, ανταποκρίθηκαν και κατάθεσαν προτάσεις και εκ του αποτελέσματος φαίνεται, ότι η τέως δημοτική αρχή του Δήμου Ξηρομέρου, δήλωσε εκκωφαντικά απούσα, μιας και καμία πρόταση δικιά της για κάποιον από τους ΤΟΕΒ του Δήμου Ξηρομέρου δεν είδαμε να υπάρχει ενταγμένη στις προτάσεις της Περιφέρειας (δεν γνωρίζουμε αν ο Δήμος Ξηρομέρου κατάθεσε καν πρόταση).........


       Εμείς ως Blog τότε, επιλέξαμε να στηλιτεύσουμε την εκκωφαντική απουσία του Δήμου Ξηρομέρου από την συγκεκριμένη δράση, η οποία στερούσε από τον Δήμο Ξηρομέρου την δυνατότητα να δει τους ΤΟΕΒ του να ξαναζωντανεύουν.

      Η δράση έτρεξε λοιπόν την Άνοιξη του 2019, οι προθεσμίες πέρασαν, ανακοινώθηκαν οι τελικές προτάσεις τον περασμένο Μάιο, χωρίς ο Δήμος Ξηρομέρου να είναι πουθενά και σήμερα, πριν από λίγες ημέρες, ανακοινώθηκε από την Περιφέρεια η τελική ένταξη και των οκτώ προτάσεων, που από τον Μάιο είχε προτείνει και από τότε ο Δήμος Ξηρομέρου είχε μείνει εκτός με ευθύνη της τέως δημοτικής αρχής (δείτε εδώ).

      Έτσι λοιπόν ΤΟΕΒ Φυτειών, Χρυσοβίτσας και Παλαιομάνινας, οργανισμοί που αν ξαναζωντάνευαν θα μπορούσαν να δώσουν ανάπτυξη και εισόδημα στην ενδοχώρα του Δήμου Ξηρομέρου, στο πουθενά.
          Δυστυχώς καμία προοπτική, κανένα όραμα για άρδευση των χιλιάδων στρεμμάτων γης της ενδοχώρας του Δήμου Ξηρομέρου και αυτό θα πρέπει να αλλάξει.

 

16 σχόλια:

  1. Γιατί στην Παλαιομάνινα τι το θέλουν το νερό...?? Τόσα χρόνια που το είχανε (απλήρωτο μεν το είχανε δε) τι κάνανε..?? Τι καλλιεργήσανε..?? Οπότε καφενείο να μετράνε τα φορτηγά που περνάνε και όλα καλα..!! Κάποιο επίδομα θα πάρουνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ιδια Παντελακη μου,τα ιδια Παντελη μου. Παντα φταιει η "καταραμενη" προηγουμενη δημοτικη αρχη. Η τωρινη ειναι παντα "αθωα" περιστερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ

      Διαγραφή
  3. Είναι Ανίκανη η δημοτική αρχή απλά πράγματα
    Τι δεν καταλαβαίνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως ο γαλούνης και η προηγούμενη δημοτική αρχή ήταν ανίκανη.Τριανταφυλλάκη άλλαξε τα όλα

      Διαγραφή
    2. Η νυν δημοτική αρχή είναι ανίκανη..

      Διαγραφή
    3. Ο Τριανταφυλλάκης έκανε σε 3 μήνες ότι δεν κάνανε οι άλλοι 5 χρόνια .παρτε ποπ κορν και απολαύστε .

      Διαγραφή
    4. 3:58 αυτά που έκανε ο Τριανταφυλλακης και οι υπόλοιποι σε 3 μήνες εσείς δεν τα είδατε καν ούτε στα όνειρα σας. Και ακόμα έχουν να κάνουν πάρα πολλά γι αυτό τον παρατημένο τόπο από την δημοτική αρχή γαλουνη.... Γι αυτό πηγαίνετε για δουλειά και μην ονειρεύεστε δημαρχεια.... Δεν σας θέλουμε, σας το δείξαμε....

      Διαγραφή
    5. Τι έκανε;
      Για πες μας;
      Βγάζει φωτό και κάνει αναρτήσεις;🤣😂

      Διαγραφή
    6. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ . ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΗΚΕ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ

      Διαγραφή
    7. 1:11 βλέπω τον.παρακολουθεις 🤣🤣🤣🤣 κοιτα τα μάτια σου έχεις πρόβλημα... Αλλά ξέχασα είσαι από αυτές που βλέπεις ότι σε συμφέρει...

      Διαγραφή
  4. Τι έκανε ο Τριανταφυλλακης; είστε σοβαροί; Άφησε τον Αστακό χωρίς νερό από αδιαφορία (ότι γινόταν δηλαδή επί εποχής Σαμαρά). Οι δρόμοι είναι γεμάτοι κλαριά στρώματα κλπ κλπ. Και φυσικά πολλά άλλα στα χωριά του Ξηρομέρου τα οποία δεν γνωρίζω. Λίγα είναι αυτά; Και φυσικά οι οπαδοί του με IQ ραδικιού θα αρχίσουν να βρίζουν ότι ο Γαλουνης δεν έκανε τίποτα. Γι'αυτό μένει ο τόπος στάσιμος και αδιάφορος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας έχει κάνει βα τρέχετε σα ποντίκια .αξία ανεκτίμητη

      Διαγραφή
    2. Χαχχαχα χα ο Γαλουνης η παρθένα Μαρία...... Τι άλλο θα σκέφτηκε να γράψετε;;;; όσο για το τι έκανε τι κάνει και τι θα κάνει θα μας το δείξουν οι επόμενες εκλογές.....

      Διαγραφή
    3. Από ψέματα και λάσπη είστε πρώτοι..... Να μας πεις εσύ το έκανε ο Γαλουνης 5 χρόνια... Ξέχασα σας χαρτζιλίκοναι

      Διαγραφή
  5. Το μόνο που ξέρει να κάνει το ΤΟΕΒ είναι οι προσαυξήσεις 10% πέραν της εισφοράς κάθε ενεργού παραγωγού αντί να κοιτάζει την εκσυγχρόνιση των υπηρεσιών προς όφελος των παραγωγών. Δεν έχει ευθύνη μόνο η πρώην ή η νυν δημοτική αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο