Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ Βόνιτσας: Μια όμορφη θεατρική παράσταση με το έργο του Ε. Τριβιζά: "Τα μαγικά μαξιλάρια" -[ΦΩΤΟ]

               Η μαγεία των Χριστουγέννων ήρθε από νωρίς στο Μοναστηράκι, το Σάββατο 21.12.2019, με τους μικρούς ηθοποιούς του Δημοτικού σχολείου, οι οποίοι μάγεψαν στη σκηνή με το έργο του Ε. Τριβιζά "Τα μαγικά μαξιλάρια", υπό την καθοδήγηση της υπεύθυνης της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου Στέλλας Προδρομίτη σε μία ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα!..........

 
             Η διοργάνωση έγινε από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού και Νηπιαγωγείου. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στα παιδιά και στους γονείς που ήταν συνεπείς στις πρόβες, στο κ. Γιώργο Παυλιδάκη για τη διασκευή του έργου, στο διευθυντή του σχολείου κ. Δημήτρη Μακρυγιάννη για τη παραχώρηση της αίθουσας, στις κυρίες Μαρία Παλιογιάννη - Θεοδώρα Τσούκα- Λαμπρινή Τσούκα και Γωγώ Καραμπά, οι οποίες επιμελήθηκαν την κόμμωση των μικρών ηθοποιών. 
            Επίσης στο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας για τις στολές, τις αφίσες, τις προσκλήσεις και την ηχητική κάλυψη. Ακόμη ένα ευχαριστώ για τα γλυκά και τα αναψυκτικά στους κατωτέρω: Σ. Τραυλό, Γ. Στραβοκεφάλου, Α. Μαρμαλίδου, Η. Πέρλη και τα ζαχαροπλαστεία Ζουμή, Σταύρακα και Καρακώστα. Τέλος όλους όσοι κατάφεραν να παρευρεθούν και να επικροτήσουν την εκδήλωση με ένα τεράστιο χειροκρότημα.
Άλλωστε η μαγεία και η δημιουργικότητα απορρέει πάντα από τα χαμογελαστά πρόσωπα των παιδιών.
Καλά Χριστούγεννα!!!

Με εκτίμηση
Στέλλα Προδρομίτη


 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο