Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Προσπάθησαν να εξαπατήσουν επαγγελματία στο Αγρίνιο

Σύμφωνα με το agriniopress.gr απόπειρα εξαπάτησης γνωστού επαγγελματία σημειώθηκε χθες Σάββατο στο Αγρίνιο με τη “μέθοδο της διαφοράς”.

Η συγκεκριμένη μέθοδος εξαπάτησης απευθύνετε σε επαγγελματίες τηλεφωνικά από αγνώστους, επιχειρώντας να  πείσουν για την αξιοπιστία τους, μέσω αποδεικτικών καταθέσεων χρημάτων ebanking.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση σύμφωνα με το agriniopress ο δράστης προσποιούμενος τον πελάτη έκανε μια τηλεφωνική παραγγελία από κατάστημα χρωμάτων, στο Αγρίνιο, έναντι του ποσού των 235 ευρώ. 
Στη συνέχεια, με το πρόσχημα πως έχει ήδη πραγματοποιήσει μία αγορά ενός αυτοκινήτου στην πόλη, έναντι 6.400 ευρώ, ανέφερε ότι κατέθεσε εκ παραδρομής το ποσό που προοριζόταν για την αγορά του αυτοκινήτου (από γνωστή αντιπροσωπεία του Αγρινίου) στον λογαριασμό του ιδιοκτήτη του καταστήματος με τα χρώματα και όχι το ποσό των 235 ευρώ.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δεν πείσθηκε για τους ισχυρισμούς του άγνωστου και σειρά πλέον έχει η αστυνομία καθώς θα προβεί σε σχετική κατάθεση για το περιστατικό.

Πριν από μερικές ημέρες την 18-12-2019 στο Ρίο Πατρών, συνελήφθη ένας 42χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη τετελεσμένη και σε απόπειρα, και έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται ακόμη δύο ημεδαποί άνδρες, συνεργοί του συλληφθέντα, ηλικίας 35 και 21 ετών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο