Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

Εξαφάνιση 50χρονου: Νέα τροπή «Σκότωσα τον νονό μου και τον πέταξα στα σκουπίδια»

  Σε μια άγρια δολοφονία οδηγούν τα στοιχεία που έχει συλλέξει η αστυνομία μέχρι τώρα σχετικά με την εξαφάνιση του 50χρονου στα Πετράλωνα, ο οποίος αγνοείται από το απόγευμα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα το πρωί τον αναζήτησαν στο σπίτι του οι φίλοι του, αλλά εκείνος ήταν άφαντος. Μπροστά τους εμφανίστηκε ένας 21χρονος, ο οποίος φέρεται να είναι βαφτισιμιός του άνδρα που αγνοείται και μένει σε διαμέρισμα στην ίδια πολυκατοικία.

Ο νεαρός, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, είπε στους άνδρες ότι σκότωσε τον νονό του και τον πέταξε στον κάδο σκουπιδιών που βρισκόταν έξω από το σπίτι τους.
Οι φίλοι του 50χρονου ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία, η οποία ερεύνησε τους κάδους απορριμμάτων που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του 50χρονου, αλλά δεν βρήκαν κάποιο ίχνος του.

Παρουσία εισαγγελέα μπήκαν στο διαμέρισμα του άνδρα, όπου σύμφωνα με πληροφορίες διαπίστωσαν ίχνη τεμαχισμού. Μάλιστα ο 21χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι τον σκότωσε και τον τεμάχισε την περασμένη Πέμπτη και μετά τον πέταξε στα σκουπίδια.

πηγή: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο