Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Δήμος Ξηρομέρου: Πρόσκληση - γνωστοποίηση για την ανάληψη μέσω διαγωνισμού, της εκτέλεσης του έργου: «Αγροτική Οδοποιία Δ.Ε. Αλυζίας Δήμου Ξηρομέρου»


  Ο Δήμος Ξηρομέρου με ανάρτηση στην ιστοσελίδα του γνωστοποιεί ότι διακηρύσσει ανοικτή διαδικασία για την επιλογή αναδόχου για την κατασκευή του έργου «Αγροτική Οδοποιία Δ.Ε. Αλυζίας Δήμου Ξηρομέρου» προϋπολογισμού 595.000,00 ευρώ.

Το έργο αφορά τη βελτίωση της βατότητας τμήματος του αγροτικού δικτύου της Δ.Ε. Αλυζίας του Δήμου Ξηρομέρου. Το συγκεκριμένο τμήμα διασχίζει γεωργικές και κτηνοτροφικές εκτάσεις. Ξεκινάει από την Επαρχιακή οδό Αετού-Αρχοντοχωρίου και προσεγγίζει τη θέση Καστρί, με συνολικό μήκος 3.750 μέτρα.
Σήμερα, η επαρχιακή οδός είναι χωματόδρομος με χαμηλή στάθμη της επιφάνειάς του και εισρέουν όμβρια από τις παρακείμενες ιδιοκτησίες προκαλώντας φθορές στο κατάστρωμά του. Οι στρώσεις της οδοστρωσίας προβλέπονται με υπόβαση από συνήθη δάνεια υλικών πάχους 0,15 μέτρα και με βάση 0,10 μέτρα σε όλο το μήκος των 3.750 μέτρων του αγροτικού δρόμου.
Προβλέπεται επίσης η κατασκευή πλευρικής χωμάτινης τάφρου και έρεισμα πλάτους 0,30 μέτρων ανάντη και κατάντη του δρόμου. Επιπλέον, θα κατασκευασθεί οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση με πινακίδες και διαγράμμιση.

Περισσότερα στην σελίδα του Δήμου Ξηρομέρου ΕΔΩ

12 σχόλια:

  1. Τριανταφυλλάκης υπερκινητικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι δεν έγινε σε 20 χρόνια θα το φτιάξει ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ .ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραία αλλά κοιτάξτε και το οδικό δίκτυο του αστακού.... Από αερογέφυρα μέχρι πλατεία δράμα.... Και φτιάξατε το δρόμο γύρω από το δημαρχείο μπράβο σας κάνατε το προεκλογικό ταξίμο αλλά κοιτάξτε και τον υπόλοιπο αστακό στο χοβολιο είμαστε ένα δράμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το αλλο με τον Τοτό το ξέρεις; Πού το σκέφτηκες αυτό; Άκου επιτυχία του Τριανταφυλλακη. Χα χα χα χα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.
    ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΛΕΟΝ
    ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ
    ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ
    ΤΑ ΤΕΥΧΗ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ

    ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ένα μεγάλο μπράβο στον νέο δήμαρχο που μέσα σε τόσο μικρό διάστημα έβγαλε δύο έργα τον βιολογικό και τον δρόμο. Μπορεί να μας πουν οι προηγούμενη τόσο δύσκολο ήταν όλο αυτό που το κατάφερε ένας άπειρος όπως αποκαλούν τον νέο δήμαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι λέτε ρε παιδιά είστε τρελοί ή τόσο βαμμένοι? Ολα αυτά είναι παλιές μελέτες που τις καρπών έτσι ο τριαντάφυλλακης. Το μόνο που έκανε ήταν ένα ρουσφέτι δε δρόμο δίπλα στο δημαρχείο. Ποιοι ειδικοί συνεργάτες. Ακόμη δεν έχουν ασχοληθεί με τίποτε. Για ρωτήστε καλύτερα για ποιο λόγο βγήκαν τα έργα αυτά!!! Σσ6δε ντρέπεστε λίγο! Ας δούμε κάτι που θα ξεκινήσει κ υλοποιήσει ο ίδιος γιατί μέχρι τώρα είναι άλλων έργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΡΓΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΟΛΑ .ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΟΝΟ ΘΕΩΡΙΕΣ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ

      Διαγραφή
  9. Για ρωτήστε ποιοι έτρεξαν για 6να βγουν στον αέρα κ ποιο δεν ήξεραν τι τους γίνεται! Ειδικοί συνεργάτες. Ωραίο ανέκδοτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο