Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

Ο σχεδιασμός της ΕΛ.ΑΣ. για την εορταστική περίοδο στην Ακαρνανία


Τον έκτακτο επιχειρησιακό σχεδιασμό της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. «ξετύλιξε» μιλώντας στη «Σ» ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας, Ταξίαρχος Παναγιώτης Πετσίνης.
Ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας, Ταξίαρχος, Παναγιώτης Πετσίνης

Ο κ. Πετσίνης ανέφερε:

Οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας ευχόμαστε σε όλους τους πολίτες υγεία ευτυχία και ασφάλεια.
Και αυτές τις εορτές θα είμαστε δίπλα σας με περιπολίες όλο το 24ωρο, για να διασφαλίσουμε – όσο είναι εφικτό – την προστασία σας από τους επίδοξους κλέφτες, διαρρήκτες και ληστές.
Παράλληλα, στον επιχειρησιακό σχεδιασμό μας εντάσσεται η πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, που δυστυχώς αυτές τις ημέρες αμαυρώνουν την εορταστική διάθεση και ατμόσφαιρα όλων.

Οι αστυνομικοί των ομάδων ΔΙ.ΑΣ., ΟΠΚΕ, Άμεσης Δράσης, των Υπηρεσιών Ασφάλειας, Τάξης και της Τροχαίας θα περιπολούν 24 ώρες το 24ωρο, σε κεντρικά και πολυσύχναστα σημεία, που εμφανίζουν αυτές τις ημέρες αύξηση της μικροεγκληματικότητας (κλοπές κινητών, πορτοφολιών κ.α.) όπως είναι πλατείες, πεζόδρομοι και εμπορικοί δρόμοι.
Παράλληλα, οι αστυνομικοί των Υπηρεσιών της Τροχαίας θα διενεργούν συστηματικούς και διαρκείς ελέγχους για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων σε όλο το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα σε επικίνδυνες παραβάσεις όπως οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, παραβίαση του ορίου ταχύτητας και οδήγηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.


πηγή:  bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο