Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Παναιτωλικός: Επαφές με Αρκάντιους Πίεχ (;)

Ένα από τα ανοιχτά “μέτωπα” του μεταγραφικού σχεδιασμού του για τον Ιανουάριο φαίνεται ότι είναι έτοιμος να κλείσει ο Παναιτωλικός με την απόκτηση επιθετικού με εμπειρία και ευκολία στο σκοράρισμα, βάσει βιογραφικού.

Ο λόγος για τον 34χρονο Πολωνό Αρκάντιους Πίεχ ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας του Αγρινίου που βρίσκεται σε επαφές για την απόκτησή του. Ο ποδοσφαιριστής είναι πιθανότατα αυτός στον οποίο αναφέρθηκε ο Μάκης Χάβος στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όταν αναφέρθηκε σε ποδοσφαιριστή με εμπειρία από κοντινό πρωτάθλημα.

Ο Πίεχ τα προηγούμενα χρόνια έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού έχοντας πετύχει συνολικά σε 40 παιχνίδια 18 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Από το καλοκαίρι του 2017 μέχρι αυτό του 2019 φόρεσε τη φανέλα της Σλασκ Βρότσλαβ πετυχαίνοντας 15 γκολ σε 62 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ είναι διεθνής τέσσερις φορές και με την φανέλα της Εθνικής Ομάδας της Πολωνίας. Φέτος με τη φανέλα της Όντρα Οπόλε στο πρωτάθλημα της πατρίδας του έχει αγωνιστεί σε έξι παιχνίδια και έναν αγώνα κυπέλλου, μη έχοντας βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Σημειώνεται ότι το καλοκαίρι του 2019 είχε απασχολήσει και τη Λαμία.

Ο βραχύσωμος (1.71) επιθετικός, παρά το γεγονός ότι είναι 34 ετών διαθέτει ταχύτητα και μεγάλη εμπειρία, που αναμένεται, αν αποκτηθεί, να βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος του “Τίτορμου” στο σκοράρισμα. Αγωνίζεται στο κέντρο της επίθεσης αλλά κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί και στα άκρα.

πηγή: agrinionews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο