Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Γ. Βαρεμένος: “Δεν γνωρίζει η δεξιά τι ποιεί η ακροδεξιά της”

Τα βασικά αφηγήματα με τα οποία η Ν.Δ. κέρδισε τις εκλογές, αποδομήθηκαν πλήρως.
Αποδείχθηκε ότι μεσαία τάξη κατά τον κ. Σταϊκούρα είναι οι έχοντες εισόδημα ως 8000 ευρώ, που έτσι κι αλλιώς εμπίπτουν στο αφορολόγητο.
Ο κ. Δένδιας ζήτησε την πλήρη εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών και αποκήρυξε την πατριδοκαπηλία, χωρίς ούτε ένας από τη Ν.Δ. να νιώσει ντροπή ή να ζητήσει συγνώμη, για τις αθλιότητες που υπέθαλψαν πριν από λίγους μήνες.

Το προσφυγικό το ανέθεσαν αρχικά στον Ιαβέρη Χρυσοχοΐδη και όταν αυτός διαπίστωσε ότι είναι συστημικό και μακράς διαρκείας πρόβλημα, κατέφυγαν σε έναν στρατιωτικό προκειμένου με τη στρατιωτικοποίηση, να κρύψουν το γεγονός ότι «δεν γνωρίζει η δεξιά τι ποιεί η ακροδεξιά της».

  Στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2019, ο K. Μητσοτάκης σε ένα κρεσέντο εμπρηστικής ανευθυνότητας, απέδιδε την ευθύνη στο ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και για το χτύπημα στον ΣΚΑΪ. Είναι σαν εμείς να ισχυριζόμαστε ότι η Ν.Δ. με τον ΣΚΑΪ οργάνωσαν το χτύπημα για να ενοχοποιήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα ο K. Μητσοτάκης ανακάλυψε ότι δεν αρμόζει στο προσωπικό του ύφος να εμπλέκει τα εθνικά θέματα στην πολιτική αντιπαράθεση, ενώ πριν λίγους μήνες αυτό ακριβώς ήταν το βασικό προεκλογικό του εργαλείο.
Μέχρι και την εκτροπή του Αχελώου ανέσυραν από το χρονοντούλαπο «κατά παραγγελίαν» προκειμένου, μέσω μιας άνευ προηγουμένου προπαγάνδας να εκτρέψουν την ίδια τη λογική. 

12 σχόλια:

  1. Μιλαει ο Συριζα γις αφηγηματα; χαχαχαχαχαχαχαχα
    Το κομμα που ειχε αυταπατες, παραμυθιασε τον ελληνικο λαο και εκανε την κωλοτουμπα επιστημη με τα ΟΧΙ που εκανε ΝΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ:
      << καλά κάνατε το 19 και ψηφίσατε
      όπου εσείς ελευθερα ψηφίσατε
      και ελάτε μετά απο τέσσερα χρονάκια
      οικονομικής και μονόπλευρης λιτότητας
      να ξανασκεφτούμε τι θα ψηφίσουμε >>



      Διαγραφή
    2. Απλη λογικη και ΣΥΡΙΖΑ δεν πανε μαζι συντροφε....ιδεοληψιες και προπαγανδα μονο, αυταπατες, ψεματα, κωλοτουμπες, ξεπουλημα ονοματος της Μακεδονιας, ΟΧΙ που εγινε ΝΑΙ, γονατισμα μεσαιας ταξης, νεο μνημονιο, αυτες ειναι οι λεξεις που μου ερχονται στο μυαλο οταν ακουω Συριζα, α ξεχασα και τις παρελασεις

      Διαγραφή
    3. ΝΑΙ. που εγινε ΝΑΙ με = 31,5 %

      Διαγραφή
    4. Ειναι ηδη στο 24% και κατεβαινει συντροφεεεεεε......περαστικα στην αριστερη παρενθεση

      Διαγραφή
    5. ΤΩΡΑ ΘΑ σμίξουν και θα συν ενωθοϋν
      ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ προοδευτικές δυνάμεις
      και το 24 % που φαντάζεσαι εσύ
      θα αντιστραφεί με προοπτική σε 42 %

      Διαγραφή
    6. εσύ δέν παραδέχεσαι οτι ΣΥΡΙΖΑ
      μετατρέπει τα ΟΧΙ σε ΝΑΙ. ?
      το 2 και το 4 θα γινει 4 και 2

      Διαγραφή
    7. Εχεις αυταπατες συντροφε οπως και ο προεδρος σας, μονιμα αυταπατες....δεν πειραζει ο λαος εστω και με καθυστερηση καταλαβαινει τι πρεσβευει ουσιαστικα ο Συριζα και φτυνει στον κορφο του αν δεν γελάει. Τωρα για τοβαν θα γινει 42, μαλλον θα γίνει 2, στην καλυτερη περιπτωση 4%, για να μην σου χαλάσω τα νούμερα που φανταστηκες ή ειχες αυταπάτες..προς το παρον γελαμε με την αστεια αντιποκιτευση Συριζα που επειδη απλα κατι θελει να πει αλλα δεν βρίσκει, λεει κατι αστεια σχολιακια σαν να ειναι κομμα του 4%. Αυτο ειναι αλλωστε

      Διαγραφή
  2. Ακουτε για στρατιωτικο εκει στο συριζα και βγαζετε καντηλες... δεν εξηγειται αλλιως η λασπη της Εφημεριδας του Συριζα, λαθος της Εφημεριδας των Συντακτων ηθελα να πω, αλλα οπως ελεχθη, τις περγαμηνες και τη μορφωση του Στεφανη, δεν τις ειχαν κατ'ελαχιστο στελεχη της Κυβερνησης ΣΥΡΙΖΑ με μονο εφοδιο το απολυτηριο λυκειου παραμασχαλα και την εσωκομματικη πορεια, αντι αλλου ακαδημαικου τιτλου..περαστικα. θα συνηθισετε την κανονικοτητα απο την μπαχαλοποιηση και θολουρα που επικρατουσε την μαυρη περιοδο της "αριστερης" παρένθεσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλά ρε οπαδέ τα παραλές.

      άκου εκεί να λέει οτι ήταν μαύρη παρένθεση το διάστημα τα 4,5 χρόνια του Συριζα

      Διαγραφή
    2. Μαυρη καταμαυρη σανοφαγε ψηφοφορε

      Διαγραφή
    3. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ
      όταν διαβάζουμε να γραφονται τέτοιες υπερβολες
      περι : << μαύρης παρένθεσης >> επι ΣΥΡΙΖΑ

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο