Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Αμέριστη στήριξη απο τον MYTIKAS PRESS στον ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ και αποδοκιμασία προς όσους «εκτοξεύουν λάσπη» εναντίον του!

         Με άρθρο του, το αξιόπιστο μπλογκ (blog) MYTIKAS PRESS, εκφράζει την αμέριστη στήριξη στον αγωνιστή καθηγητή ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ και αποδοκιμάζει όλους όσους «εκτοξεύουν λάσπη» εναντίον του!
          Να τονίσουμε ότι ο Κώστας Τριαντακωνσταντης δεν πρόκειται να ακολουθήσει τον κατήφορο των υβριστών που δεν τολμούν να αντιπαρατεθούν μαζί του πολιτικά, αλλά μόνο στο επίπεδο της λάσπης. Στο πεδίο αυτό της λάσπης θα μείνουν μόνοι τους, βαθιά νυχτωμένοι και βαθιά βουτηγμένοι....
Αναλυτικά....

Η πραγματικότητα γύρω μας διέπεται από αριθμούς

           Ο Πυθαγόρας ο Σάμιος, ο οποίος θεωρείται ο πατέρας της Αριθμολογίας, είχε πει ότι: «οι αριθμοί κυβερνούν τα πάντα», ο μέγιστος Φιλόσοφος Πλάτωνας, για την διαδικασία μελέτης της φιλοσοφίας των αριθμών, διατύπωσε την άποψη: «ότι είναι το υψηλότερο επίπεδο γνώσης», στην σημερινή μας εποχή, πολύ συχνά διατυπώνεται η άποψη ότι: «ευημερούν οι αριθμοί και δυστυχούν οι άνθρωποι» ή διαφορετικά: «οι άνθρωποι δεν είναι αριθμοί»..........



     Από όποια πλευρά και να το δει όμως κανείς, αυτό που δεν μπορεί κανένας να αρνηθεί είναι, ότι η πραγματικότητα γύρω μας διέπεται από τους αριθμούς.
        Αφορμή γι αυτή μας την αναφορά, είναι για να εκφράσουμε την δημόσια στήριξη μας στο πρόσωπο του κ. Κώστα Τριαντακωνσταντή, στο αξιόπιστο Blog ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS που φιλοξενεί την αρθρογραφία του και για να διατυπώσουμε την άποψη, ότι όταν κάποιος για να αποτιμήσει την οικονομική διαχείριση μίας Δημοτικής Αρχής, παρουσιάζει συγκεκριμένα αριθμητικά στοιχεία συνδεδεμένα με μία πραγματικότητα, παρμένα από επίσημα έγγραφα σχετικών αποφάσεων, είναι κουτό και αφελές εκ μέρους σου να προσπαθείς να αντικρούσεις αυτά τα στοιχεία με ευφυολογήματα, με τσιτάτα, με συμψηφισμούς του στυλ «τα ίδια κάνανε και οι προηγούμενοι», με δήθεν "χιουμοριστικά" βίντεο, με προσωπικές επιθέσεις, με χαρακτηρισμό αυτών που παρουσιάζουν αυτά τα στοιχεία ως άσχετων και γραφικών κλπ.
       Αν θες να είσαι πειστικός και να αντικρούσεις με επιτυχία, απαντάς σε ένα προς ένα και επί της ουσίας των παρουσιαζόμενων αριθμητικών στοιχείων, τα οποία αποτυπώνουν μία πραγματικότητα, η οποία είναι με τον επιεικέστερο χαρακτηρισμό ζοφερή.
 ****************

ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ: 
ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ:
   Aπό καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ. Τέτοιες ενέργειες σαν τη δική σας μου δίνουν δύναμη αλλά ταυτόχρονα με υποχρεώνουν να συνεχίσω τον αγώνα. 
      Μερικοί δεν μπορούν, ούτε έχουν τη δυνατότητα να κατανοήσουν ότι υπηρετώ αρχές και αξίες. Θέλουν τους δημότες φοβισμένους και εξαρτώμενους υπηκόους. 
        Δεσμεύομαι στο εξής, έναντι οποιοδήποτε τιμήματος ο αγώνας θα πάει μέχρι τέλος. Η σημερινή Δημοτική αρχή έκλεισε το πολιτικό της κύκλο. Οι Δημότες του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας με τη ψήφο μας αν είναι υποψήφιος ο σημερινός Δήμαρχος θα τον στείλουμε στην αντιπολίτευση. Η συντεταγμένη πολιτεία θα αποφανθεί για τα υπόλοιπα. 
        Οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια. Δεν περίμεναν ότι θα άντεχα τόσα χρόνια.
      Λένε και γράφουν κάποιοι άθλιες αθλιότητες εναντίον μου. Αυτούς τους άθλιους τους γνωρίζω. Γνωρίζω και το αφεντικό τους. Γράψτε ότι θέλετε, πείτε ότι θέλετε. Αυτά δεν με αγγίζουν. Ένα μόνο θα πω, ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ. 
       Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε πολλούς Δημότες του Δήμου Ξηρομέρου που με πολλούς τρόπους στηρίζουν τον αγώνα. Δεσμεύομαι ότι δεν θα τους απογοητεύσω.

Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός


21 σχόλια:

  1. Υποκινητής αυτών των άθλιων επιθέσεων στο δάσκαλο είναι ο Αρχιερέας της διαπλοκής Γεωργοθόδωρος και τα εξαπτέρυγα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κόσμος τους ξέρει Κώστα! Η λάσπη δεν πιάνει!
    Ξέρουν ότι είσαι πεντακάθαρος και γράφουν συνειδητά ψέματα για να σε πολεμήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πολιτικό πτώμα του δημαρχου Αποστολάκη που καταρρέει, είναι την αγωνιώδη προσπάθεια να βρει σωσίβιο σε αυτές τις πράξεις συκοφάντησης και αποπροσανατολισμού. Προσπαθεί με κάθε μέσον να κρατηθεί στην εξουσία με τους κουκουλοφόρους που γράφουν στα προεκλογικά μπλοκ. Όταν σε στοχοποίησαν 7 φορές για να σε σκοτώσουν και δεν τα κατάφεραν, τώρα ανακάλυψαν να σε σπιλώσουν με λάσπη, χαφιεδισμό και συκοφαντίες. Αντιλαμβάνομαι πως κάποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους με όσες αλήθειες βγάζεις στον αέρα και γι’ αυτό και δείχνουν τον τρόμο τους με την πιο άθλια μέθοδο της πολιτικής…. την προβοκάτσια και μάλιστα ανώνυμα.
    Οσοι πίστεψαν ότι βρήκαν μια καλή ευκαιρία να σε λερώσουν, θα διαψευστούν ξανά, όπως έγινε κάθε άλλη φορά στο παρελθόν.
    Ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας δεν μπορεί να συνεχίσει τον κατήφορο στον οποίο την οδηγεί η ανικανότητα μερικών και οι αθλιότητες αθλίων.
    Αξιος ο μισθός τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΣ ΝΑ ΛΕΡΩΣΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ .ΤΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ . ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ; ΠΟΤΕ ΠΗΓΕΨΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ; ΠΟΤΕ . ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΡΑΖΕ... ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΓΩΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρησιμοποίησε σε παρακαλώ ότι μυαλό σου έχει δώσει η φύση μην το κρατάς στο κεφάλι σου χωρίς λόγο.

      Διαγραφή
  5. Κωστα μη σταματας,Μη φοβασε,Δεν εισαι μονος.Η μποχα δεν αντεχετε,αισχοσς και αηδια προκαλουν με τι συμπεριφορα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τρεξε γιωργο,σε πηρανε φαλαγγι,ας προσεχες ΜΕΓΑΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα ψεματα εχουν κοντα ποδαρια δημαρχε,δεν μπορεις να σταματησης την αληθεια πλεον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κώστα προχώρα. Αυτοί έχουν τελειώσει πολιτικά. Οι αρμόδιοι όπως λες θα αποφασίσουν για τα περαιτέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 10:59 μμ
    Ήρθαν πολλοί παρακαλώντας όταν είδαν τα σκούρα. Περιμένω να έρθουν και άλλοι. Και οι μεν και οι δε έκαναν και θα κάνουν τσάμπα κόπο. Νερό στο κρασί μου εγώ δεν βάζω και το ξέρεις. Θα πάω μέχρι τέλους.

    Είσαι ένας άθλιος συκοφάντης που φοράς κουκούλα ανωνυμίας.

    Δεν θα σου κάνω τη χάρη να αποκαλύψω τι κάνω.

    Γράψε το όνομα σου αν τολμάς και μην το παίζεις Πογωνιώτης.

    Είναι τιμή για μένα να με βρίζουν ανθρωπάκια σαν και σένα.

    Υπόψη σου να έχεις, ο ΘΕΟΣ ΒΛΕΠΕΙ.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προχώρα δάσκαλε μην φοβάσαι είναι σαν της μέλισσες τσιμπάνε και ψοφάνε τα ίδια πήγαν να κάνουν και στο ΚΑΡΑΓΙΆΝΝΗ να τον λασπολογούν αλλά δεν θα τους περάσει είμαστε μαζί σας. Η κότα ο ΝΕΡΩΝΑΣ δεν πήγε Όμως στο γήπεδο του θυριου να ανοίξει τα αποδυτήρια παρουσία μαρτύρων που τον προκάλεσε ο Καραγιάννης. Άλλα σύντομα θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη όλα τα λαμόγια. Ένας μαθητής σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έρχεται τσουνάμι, βροντές και καταιγίδες, άνεμοι πολλών μποφόρ που θα αφανίσουν τη μπόχα και τη βρωμιά. Ο Δήμος δεν θα γίνει Σικελία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αληθεια εχω μια απορια..οι μισοι εδω γνωριζουν οτι οι αλλοι μισοι ειναι απατεωνες....Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι δεν παει καποιος στον εισαγγελεα....οεοοο!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κάθε πράγμα στο καιρό του. Θα έρθει η ώρα που θα βγουν πολλά και τολμηρά στον αέρα. Ξέρω τι γράφω. Θυμηθείτε είμαστε στην έκτη σειρά της σελίδας Α4. Καταλάβατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χρόνια τώρα ακούμε τις απειλές του κατά του Αποστολάκη και όχι μόνο, αλλά δεν είδαμε τίποτα σοβαρό. Της ίδιας σοβαρότητας και τα χαλκευμένα στοιχεία που επιλεκτικά διαλέγει , κρύβοντας όσα δεν τον συμφέρουν. Αλλά τον έχει ανάγκη ο κάθε πικραμένος, που πιστεύει ότι έτσι κάνει αντιπολίτευση. Μισές αλήθειες, παραπλανητικά στοιχεία, λάσπη, δήθεν ερωτήματα για δημιουργία εντυπώσεων, καμμιά ουσία. Σε μάθαμε καλά δάσκαλε εμείς οι παλιοί μαθητές σου, ξέρουμε το πνεύμα σου. Ο αλάθητος, ο ηθικός, ο καέραιος χαρακτήρας, ο μοναδικός και απόλυτος υπερασπιστής του δίκιου κάθε πικραμένου. Να τον έχει ο Θεός καλά γιατί τον έχουμε αναγκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παπαγαλάκια συμφερόντων 6,05 ο δάσκαλος για σας αγωνίζεται. Δυστυχώς για σας δεν το καταλαβαίνετε. Για τις 7 επιθέσεις εναντίον του δεν παίρνετε θέση. Γιατί άραγε; Μήπως θέλατε να τον δείρουν ή σκοτώσουν; Kρίμα για σας και το τρόπο που σκέφτεστε. Ο Αρχιέρεας της διαπλοκής Γεωργοθόδωρος σας έχει τσιράκια του . Ντροπή σας. Αν έχετε θάρρος γράψτε τα ονόματά σας. Αν ήταν ψεύτικα αυτά που γράφει εδώ και πέντε χρόνια θα τον είχαν κρεμάσει. Κώστα περιμένουμε την επόμενη δημοσίευση. Γνωστά είναι αυτά τα παιδαρέλια. Ο Θεός βλέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ασε ρε φίλε.Όλο ΘΑ και ΘΑ είναι ο κ. καθηγητής. Και ξέρουμε πόσο πληρώσαμε αυτά τα αριστερόστροφα ΘΑ. Εκτός κι αν θέλει να βγάλει πάλι Αποστολάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ειναι λεβεντης ο δημαρχος και εσεις λετε χαζομαρες τωρα που θα ρχισει τα εργα του ελατε να ξαναμιλησετε τουμπεκι θα κανετε ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καθε μερα τα ιδια και τα ιδια φερτε τον αυτον τον εισαγγελεα επιτελους ερχονται παλι οι εκλογες ας ερθει να τελειωνουμε γραφετε και γραφετε καθε μερα παλι δημαρχος ο αποστολακης θα ειναι παρτε το χαμπαρι και με τεραστια διαφορα και εσεις θα μεινετε με τη λυσσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Στο Δήμο ελέγχονται και θα ελεγχθούν τα πάντα τότε θα δείτε που θα βρεθούν μερικοί . Μέχρι τότε υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εσυ παρε φορα και ελα να τους βαλεις και φυλακη ωρε σα δεν ντρεπεστε με αυτα που γραφετε νομιζετε με ολες τις κακιες σας θα κερδισετε και τις εκλογες σαν καο ο κοσμος ειναι τοσο χαζος και δεν βλεπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο