Κυριακή 29 Απριλίου 2018

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Είναι πολλά τα λεφτά....-Πληρώσαμε οι Δημότες 108.508,72 ευρώ για συντηρήσεις υδραυλικών και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων των παιδικών σταθμών και των γηπέδων! -Δήμαρχε κ. Αποστολάκη, οι Δημότες δεν είναι βλάκες!! -Έμαθαν και καταλαβαίνουν πολλά...

  -Το ποσό 108.508,72 € για συντηρήσεις είναι τεράστιο!
  -Στα σπίτια τους η συχνότητα της συντήρησης των υδραυλικών και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων είναι τόσο συχνή και τόσο δαπανηρή;
  -Νομίζετε ότι οι Δημότες, Δήμαρχε κ, Αποστολάκη και Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, είναι βλάκες; 
     -Τα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα που λυσσαλέα με πολεμούν, με συκοφαντούν, με απειλούν  και προσπαθούν να μην πληροφορηθείτε τι ακριβώς συμβαίνει. 
EINAI ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ. ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από συστάσεως του ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση, γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.

-Πόσα χρηματικά εντάλματα πληρωμής έχουν εκδοθεί από το Κέντρο Μέριμνας από 1-9-2014 μέχρι σήμερα;
-Πόσα από αυτά έχουν πάει για έλεγχο στο Ελεγκτικό Συνέδριο;

Αγαπητοί Αναγνώστες
        Τονίζω για πολλοστή φορά δεν έχω απολύτως τίποτε με κανένα εργολάβο, προμηθευτή, εταιρεία  που συνεργάζονται με το Δήμο. Θεωρώ ότι η διαχείριση του δημοσίου χρήματος είναι ύψιστη πολιτική πράξη που επιβάλλεται να γίνεται με κανόνες και λαμβάνοντες υπόψη τη χρηστή διοίκηση, τη διαφάνεια, τη νομιμότητα, το συμφέρον των Δημοτών και τη καλυτέρευση της ζωής τους.
       Τονίζω για μία ακόμη φορά δεν έχω τίποτε προσωπικό με το Δήμαρχο, με τον Αντιδήμαρχο, με το Δημοτικό Σύμβουλο. Κάνω πολιτική κριτική σε πολιτικές πρακτικές τους που επηρεάζουν τη ζωή μας.
       Αντιλαμβάνομαι το πολιτικό πανικό, τον εκνευρισμό, την ενόχληση του Δημάρχου κ Αποστολάκη και των μελών της Δημοτικής τους ομάδας από τον ανιδιοτελή τούτο αγώνα. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ...........        Συνεχίζουμε την ενημέρωση σας με δαπάνες που αφορούν τη συντήρηση υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων  των 5 παιδικών σταθμών και των αποδυτηρίων των γηπέδων καθώς επίσης των κεντρικών  θερμάνσεων και του αντλιοστασίου του γηπέδου της Βόνιτσας που έγιναν από 1-9-2014 μέχρι σήμερα από το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης. 
Οι δαπάνες χωρίζονται σε δύο ομάδες.

ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΗ 
Στην πρώτη ομάδα είναι δαπάνες που προσδιορίζεται πόλη ή χωριό που έγιναν οι δαπάνες:       Από τους παραπάνω πίνακες προκύπτει για την ομάδα 1 το πρώτο μερικό σύνολο: 
5.786,78 +17.148,24 +23.810,42 + 23.713,18 = 70.458,62 ευρώ.

ΟΜΑΔΑ ΔΕΥΤΕΡΗ
    Στην δεύτερη ομάδα είναι δαπάνες που δεν προσδιορίζεται η πόλη ή χωριό που έγιναν. Γιατί άραγε; Aγαπητοί αναγνώστες προβληματιστείτε. Δεν πρόκειται βέβαια για παράλειψη. 
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι τι γνώμη έχουν;
Από τους παραπάνω πίνακες προκύπτει το δεύτερο μερικό σύνολο: 
7.707,41 +8.151,35  + 12.598, 98  + 9.592,36 = 38.050,10 ευρώ
Συνολικά από τα δύο μερικά σύνολο έχουμε:
70.458,62+ 38.050,10=108.508,72 ευρώ

Ερωτήσεις- Παρατηρήσεις
  Το ποσό για συντηρήσεις είναι τεράστιο. Είναι προκλητικά μεγάλο και ασφαλώς επιβάλλεται να προβληματίσει το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη, πρωτίστως τους Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας αλλά και της αντιπολίτευσης συνολικά. 
      Είναι φανερό ότι κάποιοι ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ να μάθετε την αλήθεια. Αυτοί είναι τα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα που λυσσαλέα με πολεμούν, με συκοφαντούν, με απειλούν  και προσπαθούν να μην πληροφορηθείτε τι ακριβώς συμβαίνει. EINAI ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ. ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. 

   Ερωτώ τα πρώην και νυν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Μέριμνας και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους:
1)-Eίναι δυνατό να έχουν την απαίτηση να μην τους κάνουμε κριτική όταν κάνουν αυτές τις δαπάνες;
2)-Στα σπίτια τους η συχνότητα της συντήρησης των υδραυλικών  και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων είναι τόσο συχνή και τόσο δαπανηρή;
3)-Έχουν επισκεφθεί όλους τους παιδικούς σταθμούς και όλα τα γήπεδα; Aν χρειαστεί θα απαντήσουμε συγκεκριμένα τι έχουμε δει στις πολλές επισκέψεις που έχουμε κάνει παντού.
4)-Νομίζετε ότι οι Δημότες, Δήμαρχε κ Αποστολάκη και Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, είναι βλάκες; 
5)-Είναι δυνατό να συμβαίνουν όλα αυτά και η μείζονα αντιπολίτευση να ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑ;

Αγαπητοί Συνδημότες
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ- ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ-ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ- ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
1)-Από τα παραπάνω χρηματικά εντάλματα πληρωμής στον Επίτροπο ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ. 
2)-Δήμαρχε κ. Αποστολάκη, οι Δημότες πότε θα πληροφορηθούν για τον απολογισμό της συναυλίας που έγινε πέρσι το καλοκαίρι στη Κουκουμίτσα;63 σχόλια:

 1. Ο Μπουρσινός πουλά φακές και φασόλια Δάσκαλεεεεε θα μας τρελάνεις εσυ και Ξηρόμερο news...δεν έχει καμιά δουλειά με υδραυλικά και ηλεκτρολογικά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Λαστιχα και βρυσες τουςεδωσε;

   Διαγραφή
  2. Λαστιχα και βρυσες τουςεδωσε;

   Διαγραφή
  3. Και πληρωσε ο Δήμος 3.000€ για φακές και φασολια;;;;
   Ποιος θα τρελάνει ποιον;

   Διαγραφή
  4. 😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉Λεφτά υπάρχουν...

   Διαγραφή
 2. Σκουρλετη και ακομη τους ακους και τους βαζεις σε κουβεντα.Ντροπη και αισχος .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. εγώ δεν ψηφίζω στο δημο Βόνιτσας,όταν πας σε ένα κατάστημα και σε κλέβει ο ιδιοκτήτης ,τον λες κλέφτη. Δεν διαχωρίζεις την επαγγελματική του ιδιότητα.Αυτή η σαχλαμάρα λοιπόν το δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο ,αλλά με την πολιτική του θέση πρέπει να σταματήσει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αυτά είναι τιποτε μροστα στα εικονικα τιμολογια για εργα που δεν εγιναν ΠΟΤΕ.Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ σε ολο της το μεγελειο. Μια ομαδα μεσα και εξω από το δημαρχειο που λυμαινοντε τα χρηματα των δημοτων

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Διαπλοκή ,διαφθορά καραμπινάτη και ολοφάνερη. Αρχιερέας της διαπλοκής ο Κάρυ και τα μαθητούδια του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Νέρωνα και λοιποί επιστρέψτε τα χρήματα που παντελονιάσατε από τα εικονικά τιμολόγια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Δημαρχε μας αλαξες τα φωτα. ΜΕΓΑΛΗ κουταλα βρε παιδακι μου, πολύ λαίμαργος. Όταν περνας και κορναρης ξερεις λενε? ΑΝΤΕ.... γεια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ελατε μια βολτα στην ζαβερδα να δειτε το παραλιακο δρομο τα φωτα στο ποταμακι τις ραμπες σκαφων το χωμενο λιμανι τα σκουπιδια τον εργατη που λεει δεν φτανει το λαστιχο για ολα τα λουλουδια και να αφηνει τα μισα αποτιστα την αηδια με κατι μπετα στο δημοτικο μαγαζι τα πεζοδρομια με τα χορταρια τις λακουβες ελπιζουμε το τριημερο του αγιου πνευματος που θα ερθουμε ξανα να καθαρισουν αλλα με μπαλαφα και τακουλα καληνυχτα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Μιλάει το Ξηρόμεροbest για Καραγιάννη και Μπουμπουλη που όλο το δημαρχείο είναι δικό του.Δημοτικοι σύμβουλοι και πρόεδροι μεριμνας;Αξιωματικοί του στρατού συνταξιούχοι?της ελληνικής αστυνομίας?σοι και εργολάβοι του δημάρχου?Πόσο χαμηλά Μπορεί να πέσει ένας Δήμος?Τσίπα πουθενά μόνο και μόνο να εκλεγούν ξανά μην χάσουν τις καρέκλες .Ας καταλάβουν οι εποχές αλλάξαν σύντομα θα βγουν τα ονόματα τους στην δημοσιότητα και τότε θα απολογηθούν .Δεν είναι ο Δήμος που μας αξίζει!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Δεν υπάρχει κανείς......στην Παλαιρο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Κωστα ολο Λες λες λες.... Μονο ενα δεν απαντησες ακομα. Γιατι δεν μας ενημερωνεις και για τις δαπανες πριν το 2014 να τα βαλουμε διπλα διπλα να δουμε κι εμεις οι δημοτες; δεν δεχομαι σαν απαντηση οτι δεν εχεις στοιχεια αφου ολα στο διαυγεια ειναι. Παρακαλω να δημοσιευτει αν ειστε αξιοπιστη σελιδα ενημερωσης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θες να μαθεις ποιος σε κλέβει πιο πολυ δηλαδή.Να τους στείλεις στον αγυριστο και τους δυο πρέπει να σκεφτείς.

   Διαγραφή
 12. Με ξένα χρήματα φτιάχνω και εγώ βίλες πολυτελείας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ο σαμπρελας κανει τα μπανια του και οι αναθεσεις σε παιδικους και γηπεδα προχωρανε αυτο που δεν του εδωσε ο σολδατος και η νεα δημοκρατια το πηρε απο τον καρυ και την παρεα που τους ψηφισε καλα κρασια βιτσας σωζος παντας ευτυχως καταλαβαν νωρις εμεις που τρεχαμε με τον καρυ για ψηφους τωρα ντρεπομαστε για την καταντια τους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. τζεφριε μπαλατσουρα σπεκα συμφωνειτε με την πολιτικη καρυ και λακια?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ντροπή σας να κόβετε εικονικά τιμολόγια 40 τοις εκατό. Σας πιάνει ο δάσκαλος με τη γίδα στη πλάτη συνέχεια και δεν κοκκινίζετε καθόλου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Tσιδήμας και Γουρούνας πήραν τα περισσότερα. Μπούλη θα πληρώσεις για όλα αυτά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. 6.000 ευρώ για συντήρηση των υδραυλικών στα αποδυτήρια των γηπέδων Παλαίρου, Πλαγιάς και Αγίου Νικολάου. Νομίζετε πως είμαστε ηλίθιοι να το πιστεψουμε ρε καργιόληδες;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ο Γεωργόθορος λέει ότι έφτιαξε ολόκληρη τεράστια βίλα με 100.000 ευρώ, ο Νέρωνας και η παρέα του ξόδεψαν λένε για συντηρήσεις υδραυλικών και ηλεκτρολόγων 108.000 ευρώ. Δυστυχώς για το Δημόσιο χρήμα λένε και οι δύο ψέματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Απίστευτο αλλά αληθινό ροκάνισμα του δημοσίου χρήματος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Αγαπητέ Αναγνώστη 1,58 μμ Από το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου μας

  Με δικαιούχο το κ Νικόλαο Χαρ Μπουρσινό με SUPER MARKET στη Βόνιτσα

  1) στις 10/12/2014 με ΑΔΑ 64Η0ΟΛΧΖ-ΓΑΔ εκδόθηκε το με αύξοντα αριθμό 371Γ ΧΕΠ ποσού 998 ευρώ για προμήθεια υδραυλικών και ηλεκτρικών ειδών
  2) στις 10/12/2014 με ΑΔΑ ΩΑΨΓΟΛΧΖ-ΝΝΥ εκδόθηκε το με αύξοντα αριθμό 372Γ ΧΕΠ ποσού 998 ευρώ για προμήθεια υδραυλικών ειδών
  3) στις 10/12/2014 με ΑΔΑ 759ΓΟΛΧΖ-ΜΛΥ εκδόθηκε το με αύξοντα αριθμό 373Γ ποσού 998 ευρώ για προμήθεια ηλεκτρολογικού εξοπλισμού.

  Όλα τα ΧΕΠ ΦΈΡΟΥΝ τις υπογραφές του κ Παντελή Αποστολάκη και της κ Λάμπρη Νεκταρίας.
  Συνεπώς το σχόλιο σας είναι καλοδεχούμενο μεν , άστοχο δε.

  Παρέχω έγκυρη ενημέρωση.

  Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.

  Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
  Μαθηματικός

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Άστοχο γιατί,δηλαδή καλά έκανε και τα έκοψε;

   Διαγραφή
 21. Αγαπητέ αναγνώστη 4:42 μμ

  Πριν την 1-9-2014 δεν έχω τα χρηματικά εντάλματα πληρωμής του Κέντρου Μέριμνας για να μπορώ να τα δημοσιεύσω. Αν μπορείτε να τα πάρετε από το Κέντρο Μέριμνας να μου τα δώσετε. Πηγαίνετε να σας τα δώσουν.

  Δεσμεύομαι να τα επεξεργασθώ και να δημοσιεύσω τα αποτελέσματα της έρευνας.
  Τα χρηματικά εντάλματα πληρωμής του Δήμου από 01-01-2013 μέχρι 31-08-2014 που έχω τα δημοσιεύω .

  Με την ευκαιρία ποια η γνώμη σας , για τις δαπάνες που δημοσιεύω σήμερα;

  Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
  Μαθηματικός

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Πανταζή Παναγιώτα και Καρέλου Αθηνά για αυτά σας κάνει κριτική ο Κώστας. Χωρίς και τη δική σας υπογραφή δεν θα γινόντουσαν. Για αυτά τι έχετε να πείτε; To Σπέκα και το Μπαλάφα δεν τους ρωτώ. Αυτοί δεν καταλαβαίνουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Δήμαρχε ο Νέρωνας , μας έχει ξευτελίσει. Μπορεί να είναι δύσκολο για σένα αλλά πρέπει να τον αντικαταστήσεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Βγάλε και πρειν το 2014 να δούμε αλά είναι όλοι οι δικισας αναρτήσετε το παρακαλώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. To xiromerobest διαχειριζονται και σχολιαζουν δημα...ιο ο για..ος, ο αποστ...ης π., ο μπαρ....ης γ., ο κου....ς ε., ο χορ...ης δ., μαγκ....α σ., ..... ερχονται και άλλοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Για τη συντήρηση του αντλιοστασίου γηπέδου Βόνιτσας 5500 ευρώ . Αυτό λέγεται ανελέητο παντελόνιασμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Αλητες,ρουφιανοι,τρωκτικα ,εκβιαστες[εργολαβοι της διαφθορας]Αυτοι σου απομηναν Γιωργο, να τους χαιρεσε. Ξανα ελα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Μιλάμε για μεγάλο φαγοπότι. Τα βάζουν στη τσέπη τα λεφτά με τα εικονικά τιμολόγια. Δεν είναι απλώς μεγάλο το ποσό των 108.000 ευρώ είναι εκτός κάθε λογικής.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Μπαλάφα τα αποδυτήρια τι έχουν μέσα ρε μεγάλε; Xρυσές βρύσες; Aυτά δεν θέλετε να μάθουμε και βρίζετε το Τριαντακωνσταντή μέρα και νύχτα. Θα έρθει και η σειρά του πρατηρίου και των άλλων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ποιο είναι το πρατήριο και ποιοι είναι οι άλλοι; πες μας τι δουλειά κάνεις

   Διαγραφή
 30. Παντελή πες αλεύρι ο εισαγγελέα σε γυρεύει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. ΔΉΜΑΡΧΕ,ΝΈΡΩΝΑ,ΣΤΟΥΠΑ,ΚΑΡΕΛΟΥ .ΚΌΒΕΤΕ ΑΣΎΣΤΟΛΑ ΕΙΚΟΝΙΚΆ ΤΙΜΟΛΌΓΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΎΕΤΕ ΧΡΉΜΑ,ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΈΣ ΘΑ ΤΗΣ ΠΆΡΟΥΜΕ?Η ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΎΕΙ Ο ΣΠΎΡΟΣ ΧΑΝΤΆΚΙΑ;ΦΡΟΝΤΊΣΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΝΑ ΠΙΆΣΟΥΝ ΤΌΠΟ ΌΧΙ ΣΤΟΥΣ ΊΔΙΟΣ ΚΑΙ ΊΔΙΟΣ ΚΆΘΕ ΦΟΡΆ ΤΑ ΚΌΒΕΤΑΙ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Kάποτε πρόεδρος της Βόνιτσας ο Ντίνος ο Δρίβας. Σήμερα πρόεδρος της Βόνιτσας ο Χασακής. Κολατσίζει και αυτός από αυτά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Mπόχα, βρωμιά, κατελωμάρα, δυσωδία .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Μια πολύ κλειστή κοινωνία που ευνοουσε παντα αυτούς που ήταν στην κλικα.
  Λαμόγια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Θα κλάψουν μανούλες. Αντιπολίτευση τι άλλο θέλεις να τους πας στον εισαγγελέα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Εμπνευστής και καθοδηγητής των πάντων είναι ο Γεωργοθόδωρος. Αυτοί είναι μαθητούδια του άνεργα και πεινασμένα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Ας κάνει μια βόλτα ο εισαγγελέας στο England(Αγγλία) να μας πει αν γίνονται σωστά τα χρήματα του Δήμου και με ιδιοκτήτη ποιόν(τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;.. Ένας δήμαρχος που μαθαίνει ξένες γλώσσες)... - Τι άλλο,.. ακίνητα . Καινούργιο νέο; άμ δε. Οι υπόλοιποι φάτε υδραυλικά και Αντλίες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Αυτό το μπουμπούκι ονόματι Τσιδήμας Βασίλης είναι αληθινό Κώστα ότι έχει κόψει πάνω από 150.000 ευρώ τιμολόγια και τα μοιράζετε με τους αιρετούς; Πάντως να ξέρεις όπου βρεθεί και σταθεί σε βρίζει χυδαία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. Αγαπητέ 1:58 ,ο Μπουρσινός όντως πουλάει φακές καί φασόλια όπως λές αλλά τά
  παραστατικά αναφέρουν υδραυλικά καί ηλεκτρικά .
  Τί δέν καταλαβαίνεις...........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. Μπούλη στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν ήρθες. Θα σε καλέσουν κάπου αλλού. Εκεί θα πας εσύ και όλη σου η παρέα. Εκεί να τους πεις . Τα αγόρασα τα υλικά και τα κλείδωσα στα αποδυτήρια. Τότε θα περάσετε όλοι μια χαρά. Τα γελάκια, οι τραμπουκισμοί, οι χαφιεδισμοί τελείωσαν Νέρωνα. Τώρα γελάμε εμείς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. Πραγματικά κρίμα γιατί πολλά παιδιά έτρεξαν για να δώσουν μια ευκαιρεία ακόμη στον Αποστολάκη και να δώσουν στον τόπο τους μια δυναμική που θα ήταν για όλους προς το καλύτερο.Τελικά αυτοί που πήγαν δίπλα του με την ψήφο του λαού δεν κατάφεραν να αντισταθούν στο μέλι και έτσι τους βλέπουμε να διασύρονται καθημερινά στα μάτια όλων μας.Κύριοι ζούμε σε μια μικρή κοινωνία που ο καθένας βλέπει και καταλαβαίνει το τι γίνεται.Αυτά που βγάζει ο Δάσκαλος στην δημοσιότητα λίγο πολύ τα ξέρουν όλοι.Αύριο θα είστε δίπλα μας και θα σας κοιτάμε στα μάτια και θα σκύβετε το κεφάλι απο ντροπή...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. Γιώργο ,πλήρης "ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ" της παράταξης και δεν έχουμε που να κρυφτούμε,μας πήραν με τις πέτρες!...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. Γιατι ρε παιδια τρελαινεστε και γραφετε και ξαναγραφετε γιατι δεν βαζετε τα πραγματα λιγο κατω να δειτε λιγο τα πραγματα γιατι πιστευω φαινετε ποιος εκοβε κ ετρωγε κ ποιος κανει δουλειες και δεν μενουνε να φανε η θα φτιαχνεις η θα τρως τι δεν καταλαβαινεις με το ζορι κλεφτες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. Διαβάζω τα σχόλια σε κάιε ανάρτηση που κάνετε για τον δήμο .. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ !!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΓΟ ΠΟΥΘΕΝΑ !!!! ΜΟΝΟ ΦΑΓΩΠΟΤΙ .. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!! Η ΗΤΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΕΟΙΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ !!!! ΚΑΝΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΞΑΝΑ ... ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ .. ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΑΠΟ ΤΑ @@@@!!!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΥΤΟ!!!!! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ... ΤΡΩΤΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. 10:33 To θέμα είναι απλό. Κόβουν εικονικά τιμολόγια , τα χρήματα τα παντελονιάζουν οι αιρετοί και έργα δεν γίνονται. Τα 108.000 ευρώ δεν σε προβληματίζουν; Eίναι δυνατόν να χαλάνε κάθε μέρα και να έχουν τόσο κόστος;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Exoune ftiaksei oloi tous koilies kai kolous xontrous.Exoun na perasoun peines meta to 2019 poles.

   Διαγραφή
 46. Μπούλη θα το χάσεις το χαμόγελο σαν τον καπελάκια.Θα σας φτιάξει καλά ο Σκουρλέτης με την απλή αναλογική,δεν θα έχετε που να κρύψετε την μαγκιά σας.Ετοιμαστείτε γιατί σας ερχόμαστε.✊✊👍👍👏👏👈👈👉👉✌✌👋👋

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. Μην τολμήσουν Δήμαρχος , αιρετοί και πάρουν χαρτιά από το μητρώο του Δήμου. Την ευθύνη έχουν και η Φιώρου, ο Τομαράς, ο Αδάμης, η Πρωτόπαππα, η Λάμπρη, ο Καψάλης. Μην ξεχνάτε τώρα υπάρχει διαύγεια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. Παρε φορα θα φας τα μουτρα σου δειξε μας τα εργα σου παλι δημαρχος ο αποστολακης θα τον πιειτε τον καφε της παρηγοριας για αλλη μια φορα και βλεπουμε χα χα χα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. 12:14 μμ Κάντην τουπεκί. Είσαι με τα μπούνια στη παρανομία. Μην προκαλείς. Μαζέψου. Θα μας πεις πως βλέπεις αυτές τις δαπάνες; Tα υπόλοιπα βγάλε τη κουκούλα του χαφιέ που φοράς και νομίζεις ότι δεν σε ξέρουμε. Πήγαινε να ρωτήσεις το Νάσο Ψυχ...ο για τι έλεγε. Μέχρι τότε σαούρα. Τώρα γελάμε εμείς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. Το μαγαζι ειναι γωνια που λεει και καβρακιας😃😃😃😃😃😃

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. Ο λακουβας τι λεει για ολα αυτα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο