Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Η ζοφερή κατάσταση στο Νομικό Πρόσωπο και η απόγνωση του Προέδρου του.


  Στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε την Παρασκευή 27.4.2018, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Βασίλης Μουρκούσης, περιέγραψε για πολλοστή φορά το τελευταίο καιρό, με τα μελανότερα χρώματα την δύσκολη κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί στο Νομικό Πρόσωπο και διακρίναμε στα ηχητικά την αγωνία του για το τι μέλλει γενέσθαι στο Νομικό Πρόσωπο......

Εξαιρετικό ενδιαφέρον όμως έχει η τοποθέτηση του Δημάρχου κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη, όπου ένα σημείο μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και είναι εκεί που λέει απευθυνόμενος στον κ. Μουρκούση ότι: «....γιατί παρουσιάζετε να έχετε 13 - 15 άτομα προσωπικό ξέρω εγώ, με 20 παιδάκια», για να του απαντήσει ο κ. Μουρκούσης: «κύριε Δήμαρχε είναι 75 τα παιδάκια...».
Θα σας αφήσουμε να ακούσετε το ηχητικό παρακάτω και να βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματα σας, λέγοντας μόνο ότι αυτά είναι τα αποτελέσματα της άθλιας κατά εμάς οικονομικής διαχείρισης των προηγούμενων 3,5 χρόνων, με τις σπατάλες και τα περιττά έξοδα δεξιά και αριστερά και για τους Παιδικούς Σταθμούς βγάλαμε τις μεζούρες και τα μικρόμετρα και ανακαλύψαμε ξαφνικά την νοικοκυροσύνη.
Γι αυτή την οικονομική διαχείριση, οι ευθύνες ανήκουν σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας, για να μην ξεχνιόμαστε. Δεν διοικεί σύμφωνα με το νόμο μόνος του ο Δήμαρχος, αλλά συνδιοικεί με τους συμβούλους του. Αυτό λέει ο νόμος.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό εδώ για να καταλάβετε.
mytikaspress

2 σχόλια:

  1. Ο Μουρκουσης... Ο Γαλουνης...!! Τη παιδιά και αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε φιλε δεν ξερω ποιος εισαι. ΑΛΛΑ τα ειπες ΟΛΑ. Μα ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο