Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Ανεξαρτητοποίηση-«βόμβα» από την παράταξη ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ! -Του έφυγε ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ ο οποίος διετέλεσε 8 χρόνια πρόεδρος του ΑΕΤΟΥ!

 ΑΠΟ ΡΑΔΙΟ ΑΕΤΟΣ:

         Βαθαίνει η εσωτερική κρίση στην δημοτική παράταξη τού δημάρχου Ακτίου Βόνιτσας κ. Γιώργου Αποστολάκη. 
   Ο κ. Γιώργος Ζαφείρης ο οποίος διετέλεσε 8 χρόνια πρόεδρος της Τ.Κ. Αετού Ξηρομέρου (Δήμου Ακτίου Βόνιτσας) και σήμερα τοπικός σύμβουλος υπέβαλε δήλωση ανεξαρτητοποίησης απο το συνδυασμό του Δημάρχου. 
         Είναι σημαντική απώλεια για τη δημοτική παράταξη "Δύναμη Πολιτών" στην οποία ήταν ιδρυτικό μέλος και είναι ένα ενεργό και δυναμικό μέλος της κοινωνίας του Αετού.
         Στην επιστολή του  εκφράζει την πολιτική του διαφωνία για τον τρόπο λειτουργίας της δημοτικής παράταξης "Δύναμη Πολιτών" και τονίζει: "Δυστυχώς η στενη ηγετική ομάδα λειτουργώντας ως ένα κλειστό διευθυντήριο με αδιαφανή λειτουργία τρόπου λήψης αποφάσεων παρέκκλινε της φιλοσοφίας και των αρχών μου"..

Ακολουθεί η επιστολή Ανεξαρτητοποίησης:

Πηγή: https://radioaetos.com/

39 σχόλια:

  1. μπραβο γιωργο επιτελους μετα τον σωζο μια ακομη αξιοπρεπης σταση απεναντι στην ανικανοτητα και την παρακμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ααααχ Κάρι... Ξανασκέψου να μην κατέβεις ξανά γιατί θα χάσεις απ την πρώτη Κυριακή.... Στο λέει άτομο που σε στήριξε όλα τα χρόνια που κατέβαινες για Δήμαρχος... Σου φύγανε και οι σίγουροι που είχες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Γιώργο. Αντιστάθηκες σε αυτή την λεηλασία του τόπου και των νοικοκυριών μας από αυτούς τους κλέφτες Και τους Ταλιμπάν. Είσαι παλικάρι. Συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αμ τη εχασε ο δημαρχος ας μας πει καποιος τη ειχε κανει και ο γιωργος σ αυτον τον ερμο τον αετο την κυρια καρελου εγω εβλεπα και τον παντελη οι δυο προεδροι αφαντοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατσούλα οσο Εισουν πρόεδρος κ περνες τα χρηματα ως πρόεδρος κ τρεχες διπλα στον Αποστολακη ηταν καλα.εσυ τι ειχες κανει για το χωριο μας;ποια τα έργα σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάνε τα ψηφάκια😉😉😉😉

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πιστεψε το θυμιο τσε ψευτη κι αυτος. Ποιος ξερει τι του εταξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2011-2014 ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΥ ΑΛΛΑ Ο ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. να δειτε τωρα η ομαδα του xiromero best που ειναι οι ιδιοι που εβριζαν τον καργιολη το 2009 2010 δηλαδη παντελης θειος καραβανας κλπ μονο που τωρα αντι για εφημεριδα ακαρνανια εχουν μπλογκ και επισης βολευτηκαν πετυχαν αυτο που ηθελαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και τώρα του έταξε ο Αποστολάκης να αναλάβει Πρόεδρος λόγο της απουσίας του Τορίνο πρόεδρο και δεν δέχτηκε προτίμησε να παραιτηθεί από τα λαμόγια του Αποστολάκη. Μπράβο Γιώργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Καρελου έξω από το δημαρχείο έλεγε σιγά την απώλεια σιγά τον σύμβουλο που έχασε ο Αποστολάκης,κάτι τέτοιος σαν τον Κατσούλα τον παρακαλάνε τον δήμαρχο και δεν τους θέλει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΣΤΟΥΠΑΣ έλεγε μην λες κουβέντες Καρελου και όταν έρθει η ώρα πάλι στον Αποστολάκη θα προσκυνήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πεστε κ αλλα ψεμματα δεν σας υπολογιζει κανενας παλιοψευτες λυσσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παντελή ξεχνα τον ΑΕΤΟ παρε τα ΟΡΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. οταν επιτρεπεις στον προεδρο να εγκαταλειπει το χωριο του επιδει ανοικει στην παραταξη σου χωρις να αφηνει καποιον να τον αναπληρωνει νομιμως τι ακριβως περιμενεις να συμβει να δεχοντε την κατακραυγη των κατοικων για να μη δυσαρεστιθουνε οι αυλικοι!καλα εκανε ο Ζαφειρης !!η ενεργεια του ηταν ενας τροπος να διαμαρτυριθει στα καλεσματα να αναλαβει την ευθυνη και την εγκαταληψη του χωριου ερημην του προεδρου που εφυγε και δεν ορισε αναπληρωτη!!!Ας μας πουνε αυτοι που κριτικαρουν την ενεργεια του σε ποιονεχει αφησει τη σφραγιδα τησ κοινοτητας ο απων προεδρος???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πίσω από το μπεστ γράφει ο νερωνας παντελής μπομπος .Μπράβο παντελή συνέχισε έτσι. Αυτός ήσουν είσαι και θα είσαι. Ένας κομπλεξικός.
    Ένα μεγάλο μπράβο στον κ. Ζαφείρη που ανεξαρτητοποιήθηκε από τους ληστές και τους λωποδύτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αν δεν μπορουσε να σταθει στις υποχρεωσεις του καλα εκανε και παραιτηθηκε. Ο αποστολακης απαιτει η ομαδα του να δουλευει και να παραγει εργο. Οποιος βαλει υποψηφιοτητα μαζι του θα πρεπει να ειναι προετοιμασμενος να τρεξει. Οι υπολοιποι που τρεχουν τι ειναι δηλαδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παντελακο Ελα να σαρώσει στον δήμο Μεδεώνος . Σε περιμένουμε εσένα και τους ομοίους σου.
    Ερώτηση
    Η σκούπα τι μάρκα θα ναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΄'Αρχισε το πουλόβερ να ξηλώνετε. Κάρυ θα πάθεις νίλα αν κατέβεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. O Nέρωνας εξαφανίστηκε από το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο. Γύρνα πίσω τα λεφτά από τα εικονικά τιμολόγια όσο είναι νωρίς. Η Πανάγιω μοίραζε τους κουραμπιέδες από τη γιορτή του Γιώργου. Κατάντια ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το σαπιο δημαρχείο ψαχνει για στηρίγματα και έφτιαξε το σαιτ Βεστ. Αλλά ποιος έχει σεβασμό σε ανθρωπους διεφθαρμένους.
    Ξερετε πως στελεχώνεται: Αποστολάκης Παντελής και μια κάστα εγκληματιών, ανάξιων και χωρίς ηθική πυξίδα απο τις φυλακές.
    Τελευταία ακουγεται και το ονομα ενος βουλευτή της ΝΔ στου οποίου τα γραφεια μπαινοβγαίνουν.
    Όταν η ατιμία γίνεται δεύτερη φύση, ή πορεία είναι προδιαγεγραμμένη.....
    Προσεχώς θα βγουν οι κουκούλες και θα φρίξετε...
    Ραντεβου στα γουναραδικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 3-4 Δημοτικοί Σύμβουλοι του Κάρυ δεν πρόκειται να είναι υποψήφιοι μαζί του. Αυτοί είναι στην απέξω από τη μάσα. Οι υπόλοιποι θα απολογηθούν και θα τιμωρηθούν. Θα πληρώσουν για τα αίσχη που έχουν κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο δήμαρχος στην ερώτηση του λιαπη ότι παραιτήθηκε ο Ζαφείρης απάντησε ειρωνικά να πάει στο καλώ και ότι έχει αλους που θα τον αναπληρώσει σύντομα. Χαχαχαχα πονάει μπράβο Γιώργο έδειξες ήθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο μπουκάλας που εξαφανίστηκε σήμερα καταλάβε ότι του την είχαν στημένη και δεν τόλμησε να πάει στο δημοτικό συμβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΣ ΔΙΑΒΆΣΕΙ Ο ΚΎΡΙΟΣ ΖΑΦΕΊΡΗΣ ΤΟ BEST ΤΟΥ ΦΊΛΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΉ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΉΣ ΟΜΆΔΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΆΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ ΠΌΣΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΆΝΕ,ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΉΘΟΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ,ΜΌΛΙΣ ΔΙΑΦΏΝΗΣΕ Ο ΖΑΦΕΊΡΗΣ ΔΕΝ ΉΡΘΕ Ο ΠΑΝΤΕΛΉΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΈΚΑΤΣΕ ΣΠΊΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΆΨΕΙ ΣΤΟ BEST ΚΑΤΗΓΟΡΊΕΣ. ΝΤΡΟΠΉ ΣΟΥ ΠΑΝΤΕΛΉ ΜΈΧΡΙ ΕΧΤΈΣ ΣΕ ΣΤΉΡΙΖΑΝ ΤΏΡΑ ΟΎΤΕ ΝΑ ΣΕ ΒΛΈΠΩ ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΕΜΕΤΌ ΞΈΡΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πωπω τι να γινουμε τωρα στον αετο μεγαλο το πληγμα στην τοπικη αυτοδιοικηση για τον γιοργο τον αποστολακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί δεν τα ελεγες πριν αυτά τότε ητήτ καλός,;;;;

      Διαγραφή
  27. Άσχετοι, ο Παντελής πάει εξωτερικό, για τη δουλειά του. Πηγαίνει κάθε χρόνο. Εσείς βριστε λίγο επώνυμα όμως αν τολμάς... Σας έχει βουλώσει τα στόματα. Πέστε ότι θέλετε, ο Κάρυ πάλι θα είναι Δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο Ζαφείρης ήταν το στήριγμα του καργιολη στον αετό. Ας φέρονταν καλύτερα και με αξιοπρέπεια στους αετινους σαν δήμαρχος. Ο Γιώργος έχει αξιοπρέπεια. Μπράβο Γιώργο.ειμαστε όλοι μαζί σου.εφυγες από τους τενεκεδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Στεναχωρια μεγαλη εχουμε ολοι εδω στον αετο για την παραιτηση βομβα που ηταν ο γιωργος δειξτε μας το εργο του και του ενος και του αλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εγω εδω στον αετο μονο την αθηνα την καρελου βλεπω κ καπου καπου και τον παντελη ποιος γιωργος παραιτηθηκε ε και να μας πειτε και ποτε τον ειχαμε και τον εναν και τον αλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Πονάει πολύ στο καργιολικο στρατόπεδο η αποχώρηση του Ζαφείρη. Στουπα , προδρομιτη και ΚΑΡΕΛΟΥ-κουπ μαλλιών αυτά είναι τα έργα σας. Ένας ένας φεύγουμε. Κάθησε με τον καργιολη αγκαλιά τωρα να κλαίτε. Χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Η ΚΑΡΕΛΟΥ και ο ΣΤΟΥΠΑΣ ευθύνονται για την αποδόμηση του καργιολη. Ανθρώπους σωστούς και χρονια εκλεγμένους θέλησαν να τους θέσουν στο περιθώριο γιατί νόμισαν ότι έκατσαν στον θρόνο τον βασιλικό.
    Εκλογές του '19 και τότε κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Παντελή ανέβα στον αετό να δεις πόσες κλοτσιές θα μαζέψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Το ιδιο και στην Παλαιρο άφαντος ο πρόεδρος...... Πρόεδρος εδω Πρόεδρος εκεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Εχετε να παθετε τετοια νειλα εσεις οι ανωνυμοι σιμα κοντα ειναι τα γιαννενα βγες τε με τα ονοματα σας αμα εισαστε μαγκες αλλα ειστε κοτεςςς πεστε και αλλα δεν σας ακουει κανεις παλι δημαρχος ο αποστολακης θα ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προκαλείς να βγούνε με τα ονόματα τους να γράφουνε επώνυμα ;και εσύ απειλείς ότι είναι κότες;αλά γράφεις και απειλείς ανώνυμα,μάλλον στην παράταξη Αποστολάκη έχετε αυτογνωσία ότι είστε κότες,άλλωστε ντύθηκαν και της απόκριες κότες.

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο