Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Δεν φοβάμαι τίποτε και κανέναν -Βγάλτε τις κουκούλες και βγείτε στο ξέφωτο, με ανοιχτά μέτωπα αν τολμάτε!!!

ANAKOINΩΣΗ

         Τη Πέμπτη 19 Απριλίου 2018 συνεχίζουμε την ενημέρωση σας για δαπάνες που θα συζητηθούν. Αταλάντευτα και ανιδιοτελώς προσφέρουμε έγκυρη ενημέρωση στους συνδημότες μας και στους αναγνώστες των ενημερωτικών ιστοσελίδων και εφημερίδων που φιλοξενούν τα άρθρα μας.
          Κάποιοι άθλιοι συνεχίζουν να λένε και να γράφουν ότι άθλια αθλιότητα τους κατέβει στο κεφάλι εναντίον μου. Φορώντας τη κουκούλα της ανωνυμίας νομίζουν ότι δεν τους γνωρίζω. Κουκούλα φοράνε οι παρακρατικοί και οι προβοκάτορες. Και τους δύο τους έχω αντιμετωπίσει. Γνωρίζω τι πολιτικά και όχι μόνο ρετάλια είναι. 
        Αδυνατώντας να αντιμετωπίσουν τα αδιάσειστα στοιχεία που δημοσιεύω, πανικοβλημένοι μπροστά στην βέβαια πολιτική συντριβή που τους περιμένει καταφεύγουν σε μεθόδους λάσπης, συκοφαντίας, εκφοβισμού.
        Είναι η πολλοστή φορά που διακινούν σενάρια πολιτικής μου συνεργασίας με τη δεξιά. Φτιάχνουν στο μυαλό τους ότι συμμετέχω σε ίντριγκες, συνομωσίες εναντίον τους. Προσπαθούν τη πολιτική αντιπαράθεση να τη μετατρέψουν σε προσωπική αντιδικία. Κτυπούν λάθος πόρτα. Βγείτε στο ξέφωτο, με ανοιχτά μέτωπα αν τολμάτε. 
        Ακούτε ανθρωπάκια -τα οποία  σας ξέρω έναν προς ένα – ουδέποτε στο παρελθόν, ούτε στο παρόν και είναι σίγουρο δια βίου δεν συνεργάστηκα, ούτε συνεργάζομαι ούτε θα συνεργαστώ με τη δεξιά. Τελεία και παύλα.
        Ο ανιδιοτελής τούτος αγώνας γίνεται για το τόπο μας και τη Δημοκρατία. Μπορείτε να λέτε, να γράφετε, να απειλείτε. Ένα μόνο δεν θα μου κάνετε. Αυτό είναι να με εκβιάσετε. Ο λόγος είναι απλός. Είμαι καθαρός, ελεύθερος και χωρίς πολιτικά αφεντικά ή χρηματοδότες.
-Ψάξτε όπου θέλετε, ψάξτε ότι θέλετε. Μάταιος κόπος. 
-Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.
Έχετε κατά νού τα εξής: 
-Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος 
-Και ο ΘΕΟΣ ΒΛΕΠΕΙ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....


Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός


27 σχόλια:

  1. Έχουν κέρατα δάσκαλε και δεν μπορούν να βγάλουν τις κουκούλες απο το κεφάλι τους😃😃😃😃😃

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δάσκαλε όλοι αυτοί ενισχύονται και καθοδηγούνται από το Δημαρχείο και προσωπικά από το Δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φέρτε πίσω τα λεφτά που πήρατε από εικονικά τιμολόγια. Υπάρχουν τουλάχιστον 6 μαρτυρίες εργολάβων και προμηθευτών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kώστα δεν μπορούν να σταθούν πουθενά. Κατάφερες να τους σπάσεις το τσαμπουκά. Μπράβο σου. Μόνο πρόσεχε γιατί θα σου επιτεθούν πολλές φορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένας ένας από τους εργολάβους για να ελαφρύνουν την θέση τους ομολογούν το παιχνιδάκι καριολη Στουπα και παντελή πώς κατά σπαραξαν τα χρήματα τον δημοτών βγαλτα δάσκαλε όλα και μην φοβάσαι της μύγες θα πιαστούν στην κόλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παλιος εφοριακος αυτο τα λεει ολα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια ομάδα εργολάβων, αιρετών, προμηθευτών με αρχηγό το Κάρυ παντελόνιασαν τεράστια χρηματικά ποσά . Απειλούν, βρίζουν και συκοφαντούν το Κώστα γιατί τους ξεσκέπασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτοί οι άνθρωποι που φαντάστηκαν ότι, επειδή θα φορέσουν μια κουκούλα, μπορούν να ρίξουν σκιές και λάσπη στην πολιτική διαδρομή του Τριαντακωνσταντή διέπραξαν λάθος.
    Αυτή την κουκούλα, πίσω από την οποία κρύφτηκαν για να συκοφαντήσουν και με τις πλάτες της σάπιας δημοτικής αρχής του Αποστολάκη, ο Κώστας είμαι σίγουρος θα τους τη βγάλει.
    Και τότε, όταν αποκαλυφθούν θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλα πήγαν εκεί που πρέπει. Θα καθίσουν όλοι στο σκαμνί. Μερικοί υπάλληλοι άς πρόσεχαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλοι οι Δημοκρατικοί πολίτες να συμπαρασταθούμε στο Κώστα. Αυτοί οι αλητήριοι πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προσπαθούν με ψέματα, υπονοούμενα, ανακρίβειες και λάσπη να στοχοποιήσουν τον Κώστα Τριαντακωνσταντή, να τον απαξιώσουν και να πείσουν δήθεν πως είναι ίδιος με τα μούτρα τους. Ας κοιταξουν τον εαυτό τους στο καθρέπτη και ας δουν το παντελώς αναξιόπιστο παρελθόν τους, που τους το έκανε ο Τριαντακωνσταντής συντρίμμια. Είναι η τελευταία καταφυγή ενός απελπισμένου συστήματος, που καταρρέει. Γιατί έχω την αίσθηση ότι εάν ήταν άλλοι καιροί τα ταϊσμένα «παπαγαλάκια» θα κυκλοφορούσαν φορώντας κουκούλες και δείχνοντας με το δάχτυλο τους συμπατριώτες; Τόσος φανατισμός πια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η δημοτική αρχή, και προσωπικά ο κ. Αποστολάκης, στηρίζει το βούρκο και τις λάσπες και τωρα συνεχίζει να σπιλώνει όποιους κάνουν κριτική, βάζοντας τα παπαγαλάκια του: με φόντο το μαύρο. Από τον πλουτισμό δικών του εργολάβων και τις μαύρες σακούλες με τα χιλιάδες ευρω των δημοτών. Δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο. Το παρελθόν του κ. Αποστολάκη προδιαγράφει, εξάλλου και το μέλλον του. Άλλωστε από "μαύρα" (και για να μην παρεξηγηθούμε, εννοούμε σακούλες) γνωρίζει αρκετά…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν ρωτήσεις ακόμα και σήμερα οπαδούς του Αποστολάκη σου απαντούν με ύφος ότι όλα αυτά είναι συκοφαντίες και λάσπη. Θέλω να πιστεύω ότι ο συντοπίτης μας Κώστας Τριαντακωσταντης εκτός από τις δημοσιεύσεις έχει απευθυνθεί και στον αρμόδιο εισαγγελέα διαφθοράς και υπεξαιρέσεις πολιτικού χρήματος για να πάρουν όλα το δρόμο της Δικαιοσύνης .Ο Θεός αγαπάει το κλέφτη αλλά αγαπάει και το νοικοκύρη . Μακάρι όλο αυτό το κύκλωμα που δρα ανενόχλητο δεκαετίες τώρα και έχει οδηγήσει την πανέμορφη Βόνιτσα σε μαρασμό και οικονομική-τουριστική εξαθλίωση να ξεσκεπαστει και οι αυτουργοί του να διωχθούν ποινικά . Το θεωρώ δύσκολο αλλά μακάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλές οι αποκαλύψεις, ωραίο πράγμα να υπάρχουν ηθικές φωνές.
    Για κανέναν όμως δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά πια. Το θέμα είναι να παραμείνεις έτσι όταν έχεις μπροστά σου το βάζο με το μέλι. Όταν είμαστε απ έξω, το πιο εύκολο πράγμα είναι η ηθικολογία.
    Κι άλλοι φαινομενικά ήταν καλοί και μετά (δυστυχώς) βρέθηκαν με πολυκατοικίες κι αμάξια με λεφτά των δημοτών.
    Εγω λέω απλώς "θα δούμε".

    Για μένα, (και για να πω το πόνο μου) η μεγάλη πληγή σ αυτό το τόπο είναι οι ψηφοφόροι.
    Δε χρησιμοποιώ τη λέξη πολίτες. Για να θεωρείσαι πολίτης υπάρχουν προϋποθέσεις, ας μένουμε στο "ψηφοφόροι", με δικαίωμα ψήφου δηλαδή και ως εκεί.

    Πάλι θα τους κουνησουν μερικά πενηντάρικα στη μούρη ή/και θα τους κάνουν καμιά χάρη και θα πάνε μπουσουλώντας να ψηφησουν τα ίδια.

    Δυστυχώς το έργο το έχουμε δει.
    Όπως και στη πλειονότητά της Ελλάδας έτσι κ δω ο κόσμος κοιτάει τη πάρτυ του (ο καθένας ξεχωριστά) λες και ο δήμος δεν ανήκει σε όλους.

    Ο δημος βρωμάει απ το κόσμο του και δυστυχώς αν ο κόσμος δεν δείξει στοιχειώδη αξιοπρέπεια και ενδιαφέρον για το τόπο του, αλλαγή δε θα γίνει ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι καθεσαι και παιδευεσαι Κώστα. Αυτοι οι συκοφαντες διέλυσαν ενα χωριό, θα κάνουν χάρη στο δήμο; Παίζουν τα ρέστα τους για να συνεχίσουν να ζούν απο το Δήμο. Μόλις τους ξεβρακώσεις τότε θα καταλάβεις. Θα τρίζουν τα κόκαλα όλων των δημοκρατων και φιλησυχων δημοτων??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος Κώστα. ερχόμαστε στο ξέφωτο με ανοιχτά τα μέτωπα και επώνυμα θα μας δείς στο δικαστήριο με στοιχεία που αποδεικνύουν την στοχευμένη και δυσφημιστική πληροφόρηση. ελπίζω να μην έχει αντίκτυπο στη δουλεία σου αλλά δεν γίνεται διαφορετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΙΑΒΑΖΩ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΝΟΡΥΞΗ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ ΣΤΑ ΣΚΛΑΒΑΙΝΑ ΛΟΓΩ ΣΕΙΣΜΟΥ ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟΝ ΒΑΤΟ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ ΚΛΠ ΟΛΑ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΝΕΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΥΠΑ ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στον 10 26 για ποιο χωριο μιλας οτι διελησαν ποιοι ζουν απο το δημο μιλα λιγο πιο ξεκαθαρα κ αμα αυτα ειναι αληθεια ξεβρακωσε τους οπως λες κ γω μαζι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ΩΡΑ ΤΗΣ Κ Α Λ Π Η Σ ειναι το Α και το Ω.
    Τα κουκια θα ξαναπανε εκει που ΔΕΝ πρεπει.
    Οι ψηφοφοροι πριν την ΚΑΛΠΗ πρεπει να περνανε απο
    Ψυχολογο-Ψυχιατρο.
    Ποσοι θα Ψηφισουν το Δασκαλο; ΤΟΝ ΕΝΤΙΜΟ.
    Ποσοι θα ψηφισουν αυτους που μας εφεραν τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ;
    Τους ΕΝΤΙΜΟΥΣ Πατριωτες τους ξερουμε η μας ειναι αγνωστοι;
    Ποιοι δινουν αγωνες ΣΗΜΕΡΑ για τους Εργαζομενους τους Συνταξιουχους
    την Ελλαδα;
    Ενα πραγμα ξερουμε καλα.....Κριτικη και Υπνο.Περαστικα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 10:47 θα πας και εσύ παρακαλώντας στο Κώστα. Όπως οι απεσταλμένοι πολλών για να χαμηλώσει τη κριτική έφυγαν ζητώντας του συγγνώμη ( Θα πει ονόματα όταν έρθει η ώρα) ΄έτσι θα φύγουν και οι δικοί σου. Ο Κώστας δεν καταλαβαίνει από απειλές ούτε από καργιόληδες. Θα σας πάει μέχρι τέλος.Το Δήμο δεν θα τον κάνετε Σικελία βρωμιάριδες. Τον ξέρω από μικρό παιδί. Θα σας ξευτελίσει ακόμη περισσότερο και θα τον πληρώνετε για χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού τον ξέρεις από μικρό παιδί
      Πεισε τον να τα βγάλει όλα στην φόρα.
      Μόνο βαρυγδουπες δηλώσεις, ας πάει εισαγγελέα, είμαστε χορτασμενοι από τέτοιους .
      Αλλά μάλλον όλα αυτά είναι για τα μάτια του κόσμου ,εγώ πιστεύω τίποτα δεν θα κάνει και αυτός. Όχι γιατί τον κυνηγούν όπως λέει,αλλά για τα ανεπαρκη του στοιχεία. Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων. Θα γιορτασω μαζί σας

      Διαγραφή
  21. Nα γράψεις Κώστα τους 5-6 εργολάβους και προμηθευτές που επί Αποστολάκη πήραν πάνω από 1.500.000 ευρώ με απευθείας αναθέσεις. Ενας υδραυλικός από τη Ζαβέρδα πόσα έχει πάρει δάσκαλε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κωστα ο εκβιασμος ,το λάδωμα,η απειλες,η διαπλοκή είναι στο αιμα του καριολη,δεν μπωρει χωρις αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δημαρχε εισε εκει που σου πρεπει ,αρκει να πατηση καποιος το καζανακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. " Ο ΘΕΟΣ ΒΛΕΠΕΙ" Αυτό το τελευταίο είναι αφιερωμένο σε όλους σας που το παίζετε κριτές κάτω από τη σκηνή. ΚΡΙΤΗΣ είναι ένας και μοναδικός για τη ζωή του καθενός. Όλοι εσείς ποιοι είστε και δικάζετε? Μήπως έχετε πάρει τέτοιο δικαίωμα? Ασχοληθείτε με τα σοβαρά θέματα που αφορούν τη χώρα μας η αλλιως άντε να εργαστείτε λίγο μήπως και γίνετε παραγωγικοί επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο