Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Αδικήθηκε κατάφωρα... Πληρώνει και πρόστιμο ο ΑΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ!!

ΕΣΚΑΒΔΕ: Χρηματικό πρόστιμο και κλήση σε απολογία στην Βόνιτσα

      Αναλυτικά το δελτίο τύπου με τις αποφάσεις της επιτροπής: Συνομίλησαν τηλεφωνικά, σήμερα Τρίτη 3 Απριλίου 2018, ώρα 10:00 τα μέλη της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, προκειμένου να αποφασίσουν στα τρέχοντα θέματα της Ένωσης.
    Συνομίλησαν οι: Νικάκης Κώστας, Τσώνος Στράτος, Σταυρόπουλος Σταμάτης και Μπέστιας Γιώργος.
1.α)-Να κληθεί σε έγγραφη απολογία εντός πενθημέρου από λήψης του παρόντος Πρακτικού, το σωματείο Α.Ο. ΒΟΝΙΤΣΑΣ, για όσα συνέβησαν στον αγώνα Α.Ο. ΒΟΝΙΤΣΑΣ – Σ.Κ. ΙΩΑΝΝΙΝΑ (31/3/2018 – PLAY OFF Α’ ΑΝΔΡΩΝ) και αναγράφηκαν στο Φ.Α. και στις εκθέσεις των διαιτητών.
β)-Για τον παραπάνω αγώνα, επιβάλλεται πρόστιμο τριακοσίων (300) ευρώ στο σωματείο Α.Ο. ΒΟΝΙΤΣΑΣ, για την προσβλητική και συκοφαντική ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης εναντίον των μελών του Δ.Σ. της Ένωσης. Το πρόστιμο θα πρέπει να καταβληθεί στον λογαριασμό της ΕΣΚΑΒΔΕ (0026.0132.18.0100048028 – Τράπεζα EUROBANK) εντός δεκαπέντε (15) ημερών και στη συνέχεια θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς.....



  2.-Να κληθεί σε έγγραφη απολογία εντός πενθημέρου από λήψης του παρόντος Πρακτικού, ο Προπονητής του σωματείου Κ.Ε. ΦΑΙΑΚΑΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΗΣ, για όσα συνέβησαν στον αγώνα ΠΗΓΑΣΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ – Κ.Ε. ΦΑΙΑΚΑΣ (31/3/2018 - Μίνι 2004 Αγοριών) και αναγράφηκαν στο Φ.Α. και στις εκθέσεις των διαιτητών.

Μιχάλης Σταμουλάκης
http://www.basket247.gr/

2 σχόλια:

  1. Ελλάδα του 2018 μνημόνια μέχρι το 2050.Ντροπή και αίσχος για κάποιους κυρίους που έχουν κάποια πόστα σε αυτή την χώρα.Τα έχουμε δει όλα και έτσι δυστυχώς δεν μας στεναχωρεί τίποτα πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΟΙΤΟΙ ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο