Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ: Ο δρόμος Μπαμπίνη –Άγιος Γεώργιος, η Αξία των Μελετών, η Αλαζονεία της Εξουσίας και η Εγκατάλειψη!!!

          Ασφαλώς χάρηκα που η Περιφέρεια Δ.Ε. ενέταξε στο πρόγραμμα της και δημοπράτησε τον Δρόμο από την Μπαμπίνη μέχρι την Μονή Αγίου Γεωργίου!!!!
        Εμείς στην θητεία μου ως Δημάρχου Αστακού είχαμε αναθέσει και παραλάβει, όπως φαίνεται από αυτά τα τέσσερα έγγραφα (υπάρχουν για το θέμα αρκετές δεκάδες σελίδες), όλες τις απαιτούμενες μελέτες από τις τοπογραφικές μέχρι τις Περιβαλλοντικές, όχι μόνο για το συγκεκριμένο έργο, αλλά και για τον δρόμο Παλαιομάνινας- Ρίγανης και Σουπί – Παναγία Φανερωμένη, τα οποία είχαν ενταχθεί στο Πρόγραμμα Αλέξανδρος Μπαλτατζής, αλλά λόγω της οικονομικής κρίσης το πρόγραμμα σταμάτησε και έτσι δεν ολοκληρώθηκαν τα έργα!!!!............



        Έτσι λοιπόν η  σημερινή Δημοτική Αρχή ζήτησε από τους μελετητές των εν λόγω έργων (οι οποίοι είχαν πληρωθεί όλοι), να αλλάξει μία λέξη στις μελέτες, εκεί που έγραφε Δήμος Αστακού, να γράψουν Δήμος Ξηρομέρου και την ημερομηνία να την κάνει τωρινή και τις υπέβαλε στην Περιφέρεια!!!!
Αυτή είναι η αξία των έτοιμων μελετών σε έναν Δήμο!!!

        Έτσι επίσης αφήσαμε και τις (4) προβλεπόμενες μελέτες για το  Νεοκλασικό, το οποίο Προοριζόταν για αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου στον Πρώτο όροφο και στο ισόγειο ως στέκι Νεολαίας και όχι ως παράρτημα Λιμενοφυλακίου για δύο μήνες το Καλοκαίρι και είχαμε βγάλει και 120 χιλιάδες ευρώ από τα σεισμόπληκτα για την ανακαίνιση του (τα οποία κινδυνεύουν να χαθούν), με την οποία θα γινόταν ένα πραγματικό Διαμάντι της Αρχιτεκτονικής μας Κληρονομιάς και τώρα ρημάζει μέσα στην εγκατάλειψη με ανοιχτά πατζούρια και μπαλκονόπορτες, όπως υπάρχει εγκατάλειψη και στην παραλιακή πλατεία του Λιμανιού, αλλά και στην πλατεία του Αγίου Νικολάου τρείς ημέρες πριν τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς!!!
          Για να δείξω αυτές τις εικόνες εγκατάλειψης άφησα  την κάπα του τσοπάνη στην άκρη, αφού σόκαρα κάποιους σοβαροφανείς, έβαλα για λίγο το κουστούμι και τα παπούτσια τα BOSS και την γραβάτα την Armani (την άλλη φορά θα φορέσω το VARDAS χα, χα, χα!!!!), αν και εγώ αισθάνομαι πιο άνετα με ένα τζίν και ένα πουκάμισο και αν είναι Χειμώνας και με ένα απλό μπουφάν.!!!!
               Εμείς δεν είχαμε αφήσει μόνο αυτές τις μελέτες, αλλά και την μελέτη για την αντικατάσταση  του αγωγού ολόκληρου  και όχι ενός τμήματος αυτού από τον Άγιο Δημήτριο μέχρι τον Αστακό με πολυαιθυλένιο  και με περιβαλλοντικές αδειοδοτήσεις και τεύχη Δημοπράτησης, όπως επίσης και την κατασκευή αγωγών ύδρευσης από την περιοχή της γεώτρησης των Βλυζιανών, με αγωγό πολυαιθυλενίου, περιβαλλοντικές αδειοδοτήσεις και τεύχη δημοπράτησης για δυο Χωριά, τα οποία ήταν οριακά από πλευράς επάρκειας νερού, την Μπαμπίνη και την Χρυσοβίτσα!!!
           Η σημερινή Δημοτική Αρχή αντί να διακατέχεται από Αλαζονεία της εξουσίας, αφού κάποια μέλη της λένε, ότι στις επικείμενες εκλογές δεν θα έχουν αντίπαλο και θα κατέβουν μόνοι τους, καλό θα ήταν να κάνει μια μελέτη για την ύδρευση του Αρχοντοχωρίου (εγώ θα πρότεινα από την περιοχή της γεώτρησης των Βλυζιανών, αφού εκεί υπάρχει άφθονο νερό αρίστης ποιότητας).!!!!

          Εγώ πάντως απέναντι στην αλαζονεία τους δηλώνω, πως θα με έχουν πολίτικό τους αντίπαλο, όπως θα έχουν και κάποιους άλλους αξιόλογους ανθρώπους  και το χειρότερο γι ‘ αυτούς θα έχουν έναν ακόμη πιο ισχυρό Αντίπαλο, ο οποίος είναι ο κακός τους εαυτός, ένεκα του οποίου υπάρχει παντού στον Δήμο εικόνα πλήρους εγκατάλειψης και εκτροχιασμού  του σε όλα τα επίπεδα με κατασπατάληση του Δημοσίου Χρήματος.
         -Αλήθεια γιατί δεν προχωρήσατε στον καθαρισμό του Χειμάρρου Καραϊσκάκη –Αστακού με απ' ευθείας ανάθεση με το σκανδαλώδες ποσό των 24.800 ευρώ;
  -Ή μήπως είστε υπερήφανοι γι αυτές της εικόνες εγκατάλειψης που δείχνω για πολλοστή φορά;;;;
         Έτσι να πάτε μέχρι τις εκλογές τόσο  καλά και θα σας ανταμείψει ο λαός του Δήμου μας αντίστοιχα!!!!!

Αστακός 26/4/2018

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Παναγιώτης Στάικος
Πρώην Δήμαρχος Αστακού













8 σχόλια:

  1. Θα παρακαλούσα να ασχολήθηκε κ με τα απαλά χωριά όπως για της φυτείες κ τη Παπαδάτου. Αλήθεια γνωρίζεται που ειναι αυτά τα χωριά,ιδικά η Παπαδάτου;Δεν έχω ακούσει ποτέ να πείτε κάτι γι'αυτή κ τα σοβαρότατα προβλήματα που έχει. Σας δικαιολογώ όμως γιατί προφανώς δεν γνωρίζεται ότι η Παπαδάτου ανήκει στο Δήμο Ξηρομέρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΘΕΣΕΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ. ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΑΤΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ, ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ, ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ, ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΕΔΩΣΕ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΕ, ΜΕΤΑ ΒΑΙΩΝ ΚΑΙ ΔΑΦΝΩΝ, ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟΧΩΡΗΤΕ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΦΑΝΤΑΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Κύριε 8:52
    Σας ευχαριστώ πολύ για την ‘’ φιλοφρόνηση’’.!!!!
    Νομίζεται πως με προσβάλετε ή με φθείρετε , όταν λέτε, ότι δεν γνωρίζω τον Παπαδάτο και ότι δεν ασχολούμαι με τα μικρά Χωριά.!!!
    Πηγαίνετε στο Στρογγυλοβούνι( όπου θα δείτε γήπεδο 5χ5 με χλοοτάπητα , που δεν έχουν ούτε στην Εκάλη) ή στα Βλυζιανά ή στην Μπαμπίνη και θα δείτε τι έκανα για όλα τα μικρά Χωριά, όταν ήμουν Δήμαρχος Αστακού .!!!
    Μα καλά είναι δυνατόν να μην καταλάβατε, ότι το κύριο βάρος αυτής της ανάρτησης είναι η εγκατάλειψη , η οποία υπάρχει σε ολόκληρο τον Δήμο , ο οποίος όπως είπα ,είναι εκτροχιασμένος σε όλα τα επίπεδα και αναφέρθηκα ειδικά στο σοβαρό πρόβλημα της Ύδρευσης του Αρχοντοχωρίου ;;;;!!!!
    Η λάσπη προς εμένα δεν πιάνει.
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλα τα λέει ο κ. Σταικος αλλα ποιος θα τον ψηφισει
    -οι νεοδημοκρατες θα ψηφισουν την κ. Ντινα Κουμανδρακη και τον κ. Λευτέρη Μαντζαρη
    -οι συριζεοι την συμπολιτεια και τον κ. Λευτερη Μαντζαρη
    -οι αριστεροι την Λαϊκη Συσπείρωση-τον κ. Κομπλίτση
    -οι πασοκαντζηδες τον κ. Γαλουνη ή τον κ. Πανταζή
    το πολύ-πολύ ο κ. Σταικος να κοψει ενα 2-3 % πασοκαντζηδες απο τον Γαλουνη και να παρει και αλλα ενα 2-3% ψηφους απο προσωπικούς του φιλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάνετε όρεξη .!!!!
    Ξεχνάτε ότι το 2006 με πέντε συνδυασμούς πήρα 45% και εκλέχτηκα Δήμαρχος από τον πρώτο γύρο και ο επόμενος είχε πάρει 22%.!!!
    Ότι μπούρδες και να λέτε ,δεν θα το γλιτώσετε το πικρό ποτήρι θα το πιείτε και θα είναι πολύ πικρό .!!!
    Στην υγεία σας παλληκάρια μου .!!!
    Παναγιώτης Σταικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε 1:22
    Μην φας έχουμε γλαροσουπα .!!!!
    Υπομονή και εσυ και εκείνο το μπουμπούκι που ξεχνάει το 45 % με πέντε συνδυασμούς το 2006 και την εκλογή μου από τον πρώτο γύρο .!!
    Περαστικά σας .
    Το 2019 έφθασε και θα το πιείτε το πικρό ποτήρι .!!!
    Παναγιώτης Σταικος .!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο κ. Σταικος ξεχναει οτι ειναι αλλο το 2006/07 και το 2018/19.
      το 2007 η ΝΔ ειχε 44% σημερα εχει 28 %
      και το Πασοκ του κ. Σταικου και του Γαλουνη
      ειχε το 2007/07 38-40% και σημερα εχει 6-8 %
      "τα παντα ρέουν-αλλάξουν "

      Διαγραφή
  7. Κύριε σταικε λέτε ότι ασχολησε με τα μικρά χωριά κ για κάτι 5χ5 κτλ. Στα χωριά νομίζεται ότι ανάγκη είναι τα 5χ5;Για πέστε μου που λέει κ ένας φίλος ποιο πάνω ποτε κάνατε μια αναφορά για τη Παπαδάτου κ τα προβλήματα της. Ποτέ αναδείξετε ένα θέμα για τη παπαδατου;Ποτέ αναφερθήκατε για το παραμικρό για τη Παπαδάτου. Υπάρχει ένα έγγραφο που κατατέθηκε στης 19/10/2017 κ με αριθμό προτοκολου 11460.Υπάρχει μια έρευνα γι'αυτό το έτοιμα από Νομαρχία κ Περιφέρεια που ειναι σε εξέλιξη. Από το Δήμο κάνουν όλοι την παλαβή. Ψάξτε να το βρείτε Διαβάστε το. Αυτά είναι τα σοβαρά θέματα που υπάρχουν κ όχι τα 5χ5.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο