Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ: Αν είναι δυνατόν Μεγάλη Δευτέρα Πρωί και να μην υπάρχει οδηγός βάρδιας στο Κ.Υ. Αστακού!!!


      Αναφερόμενος στην έλλειψη οδηγού βάρδιας ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Αστακού, ο γιατρός Παναγιώτης Στάϊκος, γράφει: 

           Η έλλειψη οδηγού ασθενοφόρου στην απογευματινή βάρδια και συγκεκριμένα από τις 3-11μ.μ. δημιουργεί σοβαρούς κινδύνους για τους κατοίκους της περιοχής.
     Ο πληθυσμός του Ξηρομέρου λόγω Πάσχα, αυξάνεται, αλλά η μόνιμη επωδός δεν έχουμε  οδηγό στην βάρδια στο Κέντρο Υγείας Αστακού  παραμένει ίδια.!!!
        Έτσι ήταν για ώρα στο δρόμο ασθενής με βαρύ ιστορικό Στεφανιαίας Νόσου, ο οποίος λόγω των αντιπηκτικών έπαθε βαριά γαστρορραγία και περίμεναν στα καμένα δένδρα να έλθει ασθενοφόρο από το Μεσολόγγι, οπότε οι οικείοι του με ειδοποίησαν να τον πάρω με το δικό μου ασθενοφόρο, για να συναντηθούμε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Σουπί, για να διακομιστεί στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου.!!!
       Αν είναι δυνατόν Μεγάλη Δευτέρα Πρωί και να μην υπάρχει οδηγός βάρδιας.
    -Τουλάχιστον Μεγάλη Παρασκευή, Μεγάλο Σαββάτο και Πάσχα θα υπάρχει οδηγός;;;;

Αστακός 2/4/2016

Παναγιώτης Στάικος
Ιατρός....






3 σχόλια:

  1. Εδώ στον Μύτικα δεν υπάρχει ποτέ γιατρός το Πάσχα και τις γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμη χειρότερα .
    Αλλά και να βλέπεις στην άκρη του δρόμου ,τον οδηγό που οδηγούσε και κατέρρευσε κάνοντας εμετό μια λεκάνη αίμα δεν είναι και ευχάριστο .
    Καλη Ανάσταση .!!!!
    Παναγιώτης Σταικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επικεντρώνεσαι μονίμως στο ασθενοφόρο, αλλά δε σε βλέπω να στηλιτευεις άλλες ελλείψεις στο Κ.Υ.,αλλά και γενικότερης φύσης, πχ απουσία ΕΚΑΒ.. Και, φυσικά, τίποτα τυχαίο και πάνω απ'όλα το θεαθήναι και η αυτοπροβολή.. Λογικό δεν είναι με τρεις οδηγούς να μην υπάρχει πληρότητα σε βάρδιες ;Καλύτερα, λοιπόν, να απευθύνεσαι στους καθ' υλην αρμόδιους και να σταματήσεις να πολεμάς όσους εργάζονται και κρατάνε ανοιχτό το Κ.Υ.,δημιουργώντας εντυπώσεις και αρνητικό κλίμα,μονο και μόνο να ωφεληθεις είτε πολιτικά, είτε επαγγελματικά..
    ΥΓ:Προς ενημέρωση δική σου και όσων διαβάζουν, κανένας οδηγός δεν πήρε άδεια αυτές τις μέρες, για να υπάρχουν όσο το δυνατόν λιγότερα κενά στις βάρδιες.
    Καλές γιορτές και καλά μυαλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο