Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

Καυστική απάντηση ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΥ σε ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ: "Ο δήμαρχος γνώριζε εδώ και 6 μήνες για τη μεταφορά Σκουπιδιών απο το ΑΙΓΙΟ στο ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ αλλά δεν ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο. Φαίνεται πιστεύει ότι όσοι λιγότεροι το ξέρουν, τόσο το καλύτερο"…

       Νέος γύρος αντιπαράθεσης για τα σκουπίδια που έρχονται απο το Αίγιο στο ΧΥΤΑ Παλαίρου! Στο Δήμαρχο Ακτίου Βόνιτσας κ. Γεώργιο Αποστολάκη, απάντησε με νέα καυστική ανακοίνωσή του, ο επικεφαλής κ. Ευθύμιος Φερεντίνος της δημοτικής παράταξης «Ανοικτός Δήμος», μείζονα αντιπολίτευση στο δήμο Ακτίου-Βόνιτσας και τονίζει "Ο δήμαρχος ομολογεί ότι γνώριζε εδώ και 6 μήνες για τη μεταφορά Σκουπιδιών απο το ΑΙΓΙΟ στο ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ αλλά δεν ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο. Φαίνεται πιστεύει ότι όσοι λιγότεροι το ξέρουν, τόσο το καλύτερο…"...

Δείτε το «καυστικό» κείμενο του Θύμιου Φερεντίνου:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

            Ο κος Αποστολάκης προσπάθησε χθες να απαντήσει στην έντονη διαμαρτυρία μας για την κρυφή μεταφορά 5.500 τόνων σκουπιδιών του Δήμου Αιγιαλείας στον ΧΥΤΑ της Παλαίρου. Στην απάντηση του ψελλίζει δικαιολογίες και προσωποποιεί το θέμα… για την ταμπακέρα τίποτε !
        Σχετικά με το ιστορικό του θέματος, όπως ο ίδιος ομολογεί ότι ήταν γνωστό από τις αρχές Νοεμβρίου 2017, δηλαδή εδώ και 6 μήνες. Δεν έκρινε απαραίτητο ο κύριος Δήμαρχος την ενημέρωση των δημοτικών συμβούλων και των πολιτών… πιστεύει φαίνεται ότι όσοι λιγότεροι ξέρουν, τόσο το καλύτερο…. για ποιόν και γιατί άραγε; Θυμόμαστε καλά πως για την «κακή» βιομάζα του Θυρρείου (όχι για την «καλή» της Κατούνας) υπήρξε ευρεία ενημέρωση και έγιναν δυο συγκεντρώσεις πολιτών, με τη συμμετοχή του.
        Ο ΦΟΔΣΑ που διαχειρίζεται τον ΧΥΤΑ Παλαίρου, όπου πρόεδρος είναι ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του κου Αποστολάκη κ. Κατσιμπίρης, πήρε μια τυπική αρνητική απόφαση κι έτσι ο κος Αποστολάκης έκανε το καθήκον του.......



         Συγκλονίστηκε η περιοχή μας, που λίγες μέρες πριν την απόφαση του συντονιστή, μίλησε ο κ. Αποστολάκης «σε αυστηρό ύφος» στον Δήμαρχο Αιγιαλείας… έκτοτε ο Δήμαρχος του Αιγίου αναζητείται κρυπτόμενος από χωρίου εις χωρίον…
      Η απόφαση του συντονιστή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων έγινε γνωστή στον Δήμαρχο κο Αποστολάκη μια βδομάδα σχεδόν μετά την υπογραφή της. Φαίνεται ότι ο συντονιστής, όπως και όλοι οι πολίτες του Δήμου μας, θεωρεί τυπική την αντίθεση του κου Αποστολάκη και περιττό να τον ενημερώσει για την υπογραφή της απόφασης. Είναι γνωστή και σ αυτόν η αντίστοιχη ιστορία με τα σκουπίδια του Πύργου και της Ολυμπίας… με λίγα λεφτά για «απευθείας αναθέσεις» ούτε γάτα ούτε ζημιά…. Ο κος Αποστολάκης άνοιξε πριν καιρό τον ασκό του αιόλου με πλήρη ευθύνη του για λίγα ευρώ…
          Η πρόθεση παραίτησης του κου Κατσιμπίρη και των μελών του Δ.Σ. του ΦΟΔΣΑ συνεκλόνισε το πανελλήνιο… εμάς πάλι μας συγκλονίζει η ως τώρα παραμονή τους και τα πρόστιμα που πληρώνουμε για την απαράδεκτη λειτουργία του ΧΥΤΑ Παλαίρου.
      Έτσι φαίνεται «ψυχανεμίζεται» ο κος Αποστολάκης το χρέος του και το καλό του τόπου… εμείς πάλι όχι έτσι…

         Σχετικά με τις φιλικές παραινέσεις του κου Αποστολάκη σε μένα, καταλαβαίνω πως τον στενοχωρήσαμε με την διαμαρτυρία μας. Για τον κο Αποστολάκη, δεν χρειάζεται να ενημερώνεται η κοινωνία και να δημιουργούνται «εντάσεις και «κοινωνικά χάσματα» και έφοδοι για την «ανατροπή της εξουσίας» (έτσι  μεταφράζεται για τον κο Αποστολακη η αντίθεση των πολιτών στο να γίνει πανελλήνια χωματερή η περιοχή  μας). Διαφωνούμε και δεν θα υπερψηφίσουμε… αναγνωρίζουμε το δικό του πολιτικό «ύψος δυσθεώρητον ανθρωπίνοις λογισμοίς».

Βόνιτσα 6/4/2018

Ο επικεφαλής
Τσε - Ευθύμιος  ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ



22 σχόλια:

  1. βρηκατε και σεις την μερα σημερα Μεγαλη Παρασκευή να κανετε πολιτικη κριτικη
    οι αλλες μερες του χρονου δεν σας φτανουν.
    Αυτα που ελεγε και φωναζε ο Κωστας Τριαντακωνσταντης
    τα λετε εσεις και Ολοι οι αλλοι τωρα.
    εν παση περιπτωσει Χρονια Σας Πολλα και καλη Ανάταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Αποστολάκης κατσαμπιρης μπαλαφας παναγιω και αλη πίνανε και τρώγανε μέχρι πρωίας αδιαφορώντας για τα σκουπίδια αδιαφορώντας αν αυτές τις ημέρες οικογένειές δεν έχουν να φάνε ούτε αυγω,την πολιτική του ευαισθησία την δείχνει με έντονο τρόπο καθημερινά καπνίζοντας το πούρο του ντροπή και αίσχος να προκαλείται φωτογραφίζοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευτυχώς η δημοτική ομάδα Αποστολάκη με πρωτεργάτη τον ίδιο τον δήμαρχο ασχολούνται με σάιτ που φτιάξανε και ξεφεύγουν και λίγο με το να σκέφτονται με ποιο τρόπο θα κόψουν εικονικά τιμολόγια και σε Ποιός,γι'αυτό καλώ όλους να δημότες να στέλνουν μηνύματα και ερωτήματα μήπως και γλιτώσουμε την χρεοκοπία του δήμου αποσπώντας τους την προσοχή με το σάιτ,ούτος ή άλλος έργα του δεν έχουν να παρουσία σουν καλή ανάσταση αδέρφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΎΜΙΟ ΠΆΜΕ ΓΕΡΆ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΙΝΕΙΣ ΣΕ ΧΛΩΡΌ ΚΛΑΡΊ ΤΑ ΛΑΜΌΓΙΑ ΤΏΡΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΣΟΥ,ΌΛΗ ΕΔΏ ΣΤΗΝ ΠΛΑΓΙΆ ΜΙΛΆΕΙ ΓΙΑ ΕΣΈΝΑ ΕΊΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΌ ΣΟΥ ΤΣΆΚΙΣΕ ΤΟΎΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χθες τρωγανε γαριδες και πινανε σπεσιαλ ουισκι ολοι μαζι κοροιδα Ελληνακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Τσινιάς που είναι; To δώρο που πήρε σπαταλά; O Kασόλας ξέρει από που το πήρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σας γνωρίσαμε κι εσάς , μάλιστα υπογράψατε και σύμβαση με ψευδή στοιχεία για την απόρριψη απαγορευμένων ουσιών στο βιολογικό Βόνιτσας. Σας την έφερε ο τότε δημ σύμβουλος της παράταξής σας Παντελής και τρέχατε και δεν φτάνατε για να δικαιολογείσετε τα αδικαιολόγητα. Η διαφορά, εσείς υπογράφατε παράνομες συμβάσεις ενώ ο νύν αγωνίζεται να ακυρώσει απόφαση άλλου οργάνου.
    Νομίζετε ότι τρώμε κουτόχορτο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΘΎΜΙΟ ΠΡΟΧΏΡΑ Η ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΕΊΝΑΙ ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΗ ΕΚΛΟΓΉ ΔΕΝ ΤΗΝ ΈΧΑΣΕΣ ΕΣΎ,ΕΜΕΊΣ ΣΕ ΠΟΥΛΉΣΑΜΕ Η ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΆΤΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΊΖΩ ΜΕΡΊΔΙΟ ΕΥΘΎΝΗΣ,ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΗ ΓΡΆΦΟΥΝ ΣΤΟ ΔΊΚΙΟ ΤΟΥΣ ΣΆΙΤ 2 ΓΡΆΦΟΥΝ ΚΑΙ ΆΛΛΟΙ 2 ΑΠΑΝΤΆΝΕ ΜΌΝΟΙ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΊΑ ΜΙΑ ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΆ ΜΙΑ ΜΕ ΜΙΚΡΆ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΊΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΎ ΣΥΝΕΡΓΆΣΤΗΚΑ ΜΑΖΊ ΤΟΥΣ 2014 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΈΜΑΘΑ ΠΩΣ ΚΙΝΟΎΝΤΑΙ,ΜΆΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΌΛΟΓΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΆΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΊΝΗΣΕ ΔΟΥΛΕΙΆ ,ΞΕΧΝΆ ΤΑ ΛΆΘΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΥΜΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΌΝ,ΈΧΕΙΣ ΟΜΆΔΑ ΔΥΝΑΤΉ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΊΕΣ ΌΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΝ ΤΟ 500 ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΝΑ ΖΉΣΟΥΝ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΉΘΟΣ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΎΝ ΤΟ ΤΌΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΌ. ΚΡΆΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΉ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΆΣΕΙΣ. ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΆΤΗΣ ΠΑΛΑΙΡΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΗ ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΊΣΑΜΕ ΠΙΣΤΕΎΩ ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ ΠΟΙΌΣ ΕΊΜΑΙ. ΚΑΛΉ ΑΝΆΣΤΑΣΗ ΕΊΣΑΙ ΝΙΚΗΤΉΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά θα τα μάθετε τα νέα του σύντομα υπομονή....

      Διαγραφή
  9. Όσο και να παλευεται τον Φερεντινο Δήμαρχο δεν θα τον κάνετε
    Νεοδημοκράτης Παλαιριώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θύμιο να θυμάσαι ότι στο πλευρό σου είμαστε όλοι εμείς που το 2014 σε αμφισβήτησαν. Μας απέδειξε μέσα σε αυτά τα 4 χρόνια της χυδαιας και πραγματικά άθλιας κυβέρνησης του κ. Αποστολάκη ότι ΕΣΥ είσαι Ο άνθρωπος που θα πρεπε να ηγείται του Δημαρχείου . Διατηρησες άψογα το επίπεδο της αντιπολίτευσης σου και κράτησες χαμηλούς τόνους σε όλα τα αίσχη που βλέπαμε και βλέπουμε καθημερινά με μεγάλη θλίψη.
    Συντασομαστε μαζί σου και θα είμαστε δίπλα σου για να πας τις ζωές μας μπροστά.
    Θα τα πούμε σύντομα.
    Δυνατά Θύμιο είσαι ο αυριανός Δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θύμιο πρόσεξε και προστάτευσε τους συνεργάτες σου ξέρεις πος βρόμικα πεζουν και ο καριολης και ο μπομπος,Όταν φτάσει ο κόμπος στο χτένι θα αρχίσουν να σας απειλούν με τη δουλεια σαε με ΣΔΟΕ ΙΚΑ και λιπα τα ίδια κάνανε και το 2014 με αλους υποψήφιος άλλη μπορεί όντος να έχουν θέμα άλλη Όχι και εκεί μέρα πάει προσωπικά και όχι πολιτικά και θα σκοτωθούν,προσέξτε λιγάκι αυτό. Γιατί είναι λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλά μας δουλεύετε όλοι μαζί; Πέφτει χονδρό χαρτί σε όλους σας. Οι άχρηστοι της Παλαιρου μας έφεραν τον ΧΥΤΑ (και στα καφενεία μιλούσαν για τρομερά αντισταθμίσματα, οι πολίτες πήραν τα τρία ενώ αυτοί……..) οι τωρινοί εκμεταλλεύονται το κυνωφελες (και όχι κοινωφελές) έργο . Από τις περιοχές που έρχονται τα σκουπίδια μήπως έρχονται και νοσοκομειακά σκουπίδια. Ελέγχονται κατά την είσοδο στον ΧΥΤΑ τόσο για χημικά όσο και για ραδιενεργά κατάλοιπα; Σιγά μην ελέγχονται , αφού δεν ελέγχονται στην πηγή στον προορισμό θα ελεγχτούν; Αν αυξηθούν σε 5-10 χρόνια τα επίπεδα νεοπλασίας ( καρκίνοι) στην περιοχή , μην αναρωτιέστε το γιατί τα παιδιά σας και παιδιά μας πεθαίνουν, όμως τι φταίνε; Κάποιοι όμως θα έχουν πάρει χαρτί και θα ζουν στις επενδύσεις τους σε άλλες πολιτείες . Καλόν ύπνο ψηφοφόροι ( και όχι πολίτες γιατί οι πολίτες έχουν λόγο ενώ οι ψηφοφόροι απλά φέρουν την ψήφο χωρίς να ξέρουν το γιατί)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θύμιο το φορτηγό που έφερνε κρυφά σκουπίδια από το Πύργο επί των ημερών Σολδάτου ήταν το μοναδικό;Mήπως κρυφά ήρθαν δεκάδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΣΕΙΣ ΝΟΥΔΟΥΛΗΔΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΟΛΔΑΤΟ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΟΣΟ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΡΥ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΡΕΜΕΤΕ. ΕΙΣΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ. Ο ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μια φορά μας κορόιδεψε ο καριολησ δεν έχει δεύτερη τον μάθαμε τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τσιράκια και συγγενολοοι του Καρυ γράφουν και εκτίθενται ανεπανόρθωτα. Χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο